2010 Şubat Anneleri

[

geçmiş olsun canım yaa..
aman ihmal etme su içmeyi.. demek su içmek bu kadar önemliymiş ha.. bende dikkat edeyim bari bundan sonra.. bazen boşveriyorum..
merak etme bence oğlun iyidir annesi, hele ki 10 tane serumdan sonra:)) turp gibidir turppp :)))

Bence de b, şey olamz daha canım bebek büyük olsa neyse. Bence doktorun tavsiyesinden çıkma.Geçmiş olasun canım

Canım ben de hep erkek hissettim. Hatta ikinci bir doktora gitmeyi bile düşündüm ama doktorum çok emin konuştuğu için gitmedim. Sonuç kızım oldu. Şimdi kızımla mutlu mesut yaşıyoruz :))

ay ne güzel yaa :)))))))))))))) aman hep böyle mutlu mesut yaşayın canım..
darısı bize inşaallah :))
sağlıklı olsunda bebeğim cinsiyet farketmez ama işte içimde bir yerlerde pembeberde yatmıyor değil hani
:kedi:

Bababmız kız istiyordu.Gönlüne göre oldu. Umarım herkes ailesiyle mutlu mesut yaşar.Huzur çoook önemli canım ya

[

Bababmız kız istiyordu.Gönlüne göre oldu. Umarım herkes ailesiyle mutlu mesut yaşar.Huzur çoook önemli canım ya

eşimde bende kız istiyoruz..
öğrenene kadar heyecan çok fena oluyor :))
bir öğrensekte bizde mutlu mesut olsak artık.. :) sabırsızlanıyorum çok..
yarın 6 ya kadar nasıl bekliycem yaaaa...

bizim baba kızda erkekte ayni bizim canimiz diyo ama ben az erkeye taktım kızlar bakalim prensesimiz mi pasamizmi olsak bende bi 10 gun sonra gidicem artık baska doktora bu salak doktora bida gitmem

iyi akşamlar cicişler ben ara ara girip bakıyom sizlere kaynatmışsınız bayaaopuyorumnanaktan
bu arada bende çin takvimi tuttu kızlar söliyim dedim...

allah gönlüne göre versin canım senin de.amniyosentez sonucu bekleyen voles miydi
yok canım kubriş

geçmiş olsun canım dikkat et.

bizim baba kızda erkekte ayni bizim canimiz diyo ama ben az erkeye taktım kızlar bakalim prensesimiz mi pasamizmi olsak bende bi 10 gun sonra gidicem artık baska doktora bu salak doktora bida gitmem

hayırlısı olur canım.. Allah gönlüne göre versin... sağlıklı sıhatli olsun da..

iyi akşamlar cicişler ben ara ara girip bakıyom sizlere kaynatmışsınız bayaaopuyorumnanaktan
bu arada bende çin takvimi tuttu kızlar söliyim dedim...

işte bir çin takvimi daha tutan hamiş.. :))))
ne güzel, Allah sağlık sıhat versin...
peki neyin olucak canım?

işte bir çin takvimi daha tutan hamiş.. :))))
ne güzel, Allah sağlık sıhat versin...
peki neyin olucak canım?

sağol canım benimopuyorumnanaktan
kızçem olucak inşaallah...:)

ya cnm ben hep ruyamlarimda erkek bebek goruyorum esime benzeyen ama gercekmi bilmem tersi cika bilir ruyalarin

Ben hıÇ rÜyamda gÖrmedım ama kız hıssedıyom bıde yÜzÜm Çok lekelendı
ama Çok tatlı yıyom.

doremi senin durum karışık biraz canım kaydirigubbakcemile3hayırlısı olsun sonuç
sağlıklı olsunlarda ne olursa olsun demi ama annesi:)

ya benim gitim doktor 15+2 gunluk bebeye bakmadi cinsiyeti dedik da erken dedi aglicaktim az da ama yemin etim o adama bida gitmicem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…