vala cnm bende de gece toalete gidince kasiklarda sanci var galiba hepimizde oluyo evet gece cok su iciyorum ben ondan tolete kalkiyom
canlarım sabah erkenden doktora gidiyom dua edin sizi seviyorum.
Günaydın kızlaar.
İyi haberlerle geldim doktordan. Oğluşum hiç zorlamadı annesini gösteriverdi hemen:dance:
Maşallah 16 cm 167 gr olmuş. 4 gün önden gidiyor zaten en başından beri. Ayrıca hiç durmuyorsırnaşık şey Metronun etkisi midir nediryerimseniben
Kızlar eşimi kız istiyor sanıyordum ve sırf onun için kız istiyordum ama erkek olduğunu duyunca nasıl sevindi anlatamam. Hani dedim sen kızları çok seviyordun. İçin için erkek istiyordum dedia.s Daha bir mutlu oldum o zaman.
Bu arada kızlar benim gibi heyecan yapmayın sakın. Doktora gittiğimde tansiyonum 15-9.5 tu doktor ne oldu sana dedi. Önce bakalım sonra bi daha ölçelim dedi. Sonra yavaş yavaş düştü.
Herkese hayırlı cumalar.
Günaydın kızlaar.
İyi haberlerle geldim doktordan. Oğluşum hiç zorlamadı annesini gösteriverdi hemen:dance:
Maşallah 16 cm 167 gr olmuş. 4 gün önden gidiyor zaten en başından beri. Ayrıca hiç durmuyorsırnaşık şey Metronun etkisi midir nediryerimseniben
Kızlar eşimi kız istiyor sanıyordum ve sırf onun için kız istiyordum ama erkek olduğunu duyunca nasıl sevindi anlatamam. Hani dedim sen kızları çok seviyordun. İçin için erkek istiyordum dedia.s Daha bir mutlu oldum o zaman.
Bu arada kızlar benim gibi heyecan yapmayın sakın. Doktora gittiğimde tansiyonum 15-9.5 tu doktor ne oldu sana dedi. Önce bakalım sonra bi daha ölçelim dedi. Sonra yavaş yavaş düştü.
Herkese hayırlı cumalar.
Günaydın kızlaar.
Herkese hayırlı cumalar.
gözün aydın canım sağlıla al kucağına inşallah
canım gözün aydın
ne güzel öğrenmişsin Allah sağlıkla görmenide nasip etsin inş.
gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşun...hayırlı cumalar
günaydın kızlar
srpp çok sevindim canım Allah daha daha sağlık sıhhat versin gözün aydın
esma tansiyonunu ölçtürsene bir ara, gaz vermek istemiyorum ama tansiyon baş ve ense ağrısı yapar bir kontrol et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?