2010 Şubat Anneleri

Allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerını beklıyoruz ınsallah yerimseniben

vala cnm bende de gece toalete gidince kasiklarda sanci var galiba hepimizde oluyo evet gece cok su iciyorum ben ondan tolete kalkiyom

ben hıc sulu bısey tuketmesemde 5-6 yı buluyor kalkmam,zaten gece uyanıyoz ole olunca bel agrımdan da uyuyamıyorum ıkı saat kalıyorum uykusuzkafamçokkarıştı

günaydın kızlar hayırlı cumalar olsunnn
yağmur20 hoşgeldin canım aramızaa hayırlı olsun

Günaydın kızlaar.

ıyi haberlerle geldim doktordan. Oğluşum hiç zorlamadı annesini gösteriverdi hemen:dance:
Maşallah 16 cm 167 gr olmuş. 4 gün önden gidiyor zaten en başından beri. Ayrıca hiç durmuyorsırnaşık şey Metronun etkisi midir nediryerimseniben

Kızlar eşimi kız istiyor sanıyordum ve sırf onun için kız istiyordum ama erkek olduğunu duyunca nasıl sevindi anlatamam. Hani dedim sen kızları çok seviyordun. ıçin için erkek istiyordum dedia.s Daha bir mutlu oldum o zaman.

Bu arada kızlar benim gibi heyecan yapmayın sakın. Doktora gittiğimde tansiyonum 15-9.5 tu doktor ne oldu sana dedi. Önce bakalım sonra bi daha ölçelim dedi. Sonra yavaş yavaş düştü.

Herkese hayırlı cumalar.

gözün aydın canım sağlıla al kucağına inşallah

canım gözün aydın
ne güzel öğrenmişsin Allah sağlıkla görmenide nasip etsin inş.

gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşun...hayırlı cumalar

kızlar başı ağrıyan varmı benim başım hep ağrıyo uyuyom dinleniyom geçmiyo zor geçiyo

günaydın kızlar
srpp çok sevindim canım Allah daha daha sağlık sıhhat versin gözün aydın
esma tansiyonunu ölçtürsene bir ara, gaz vermek istemiyorum ama tansiyon baş ve ense ağrısı yapar bir kontrol et..

günaydın şeker anneler. hayırlı cumalar.

nasılsınız bakalım..esmacım benim de zaman zaman başım ağrıyor. 3 gündür, ara ara yokluyo gidiyo (

serapcım gözün aydın, oğluşunu Rabbim nazarlardan saklasın..

Kızlar benim bugün karnım yine çok fena ağrıyor, kabızlık var sanırım, bugün ondan ağrıyor gibi. bunu hemen geçirecek bişey yok mu yaf, sahurdan beri pek bi fenayım (

sağlık ocağında ölçtüler hemşire bişiy demedi ama eve bi tansiyon aleti almak gerek aslında çünkü başım ağrıyınca ensedende geliyo ağrısı yüzünden gözlerim yanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…