Ya arkadaşlar bişey soracağım benim geçen ay 2'li testim yapıldı. Geçen hafta da detaylı ultrasound, 4'lü test de yapıldı. Allaha şükür hepsi iyi sonuçlandı. Ama doktorum beni yine 14 eylül gibi tekrar göreyim diyerek çağırdı. Bundan sonra kontroller ayda 1'e inecek dedi. Ben de merak ettim daha yapılacak test falan mı var bilmediğim. Neden çağırdı açaba??
harika şeyler varmış hakkaten canım baka baka dibim düştü opuyorumnanaktan
Ya arkadaşlar bişey soracağım benim geçen ay 2'li testim yapıldı. Geçen hafta da detaylı ultrasound, 4'lü test de yapıldı. Allaha şükür hepsi iyi sonuçlandı. Ama doktorum beni yine 14 eylül gibi tekrar göreyim diyerek çağırdı. Bundan sonra kontroller ayda 1'e inecek dedi. Ben de merak ettim daha yapılacak test falan mı var bilmediğim. Neden çağırdı açaba??
selam bulbul adana'da hangi doktora gidiyorsun.memnunmusun doktorundan.ben 2 li testi yaptırdım fakat üçlüye gerek duymadı doktorum.bizde yaptırmadık.hangi hastene veya doktora gidiyon canım?
KADIKADI kızın hayırlı olsun canımm gözün aydınn...
ayy gittikçe heyecanlanıyorum önümüzdeki hafta bugün bende kızım yada oğlum dicem inş...
ben de haftaya bu saatlerde muayenede sıraya girmiş olucam inşallah artık öğreneceğiz..:))hihoyyytKADIKADI kızın hayırlı olsun canımm gözün aydınn...
ayy gittikçe heyecanlanıyorum önümüzdeki hafta bugün bende kızım yada oğlum dicem inş...
sevgili bulbul
ben aytekin altıntaş'a gidiyorum.adam prof.ama özel muaynehanesine gidiyom.çünkü bu benim 3. gebeliğim ve yaşayan bebeğim yok.o yüzden sağlam bir doktora gitmek istedik eşimle birlikte.çok memnunum fakat ekonomik açıdan biraz zorluyor.ilk gittiğimizde 200 tl alıyordu.150 ye düşürdü.daha sonrada rutin 120 tl ye düştü.önceden 15 günde bir gidiyorduk.şimdi ayda bire çıkardı çok şükür.
ayy bu idilbaby kataloğundakilere bayıldım akarahan. hepsinden alasım geldi valla..ama kesin 3-5 parça bişey alırım, hepsi çok güzel.
ayy bugün ilk kez susadım ve acıktım :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?