2010 Şubat Anneleri

hepinize çok teşekkür ederim kızlar.hep iyi haberler alırsınız inşallah.sizleri seviyorummmmm.......

ben seker yuklemesı var dıye bılıyorum baskada yok sanırım

harika şeyler varmış hakkaten canım baka baka dibim düştü opuyorumnanaktan

evet çok güzel şeyler kalitside çok güzel tabi pahalılar biraz orda lacivertbeyaz çizgili gemili hastane çıkışını beğendim ama 65 tl arkadaşlar pahalı buldu bende vazgeçtim 35e buldum onu alıcam

Benimki ayda bir çağırıyor Cucus... Seni de hemen hemen öyle çağırmış. Normal bence.

selam bulbul adana'da hangi doktora gidiyorsun.memnunmusun doktorundan.ben 2 li testi yaptırdım fakat üçlüye gerek duymadı doktorum.bizde yaptırmadık.hangi hastene veya doktora gidiyon canım?

KADIKADI kızın hayırlı olsun canımm gözün aydınn...
ayy gittikçe heyecanlanıyorum önümüzdeki hafta bugün bende kızım yada oğlum dicem inş...

fatos0808, akarahan, aryaa+, bulbul, burcuberru+, camdankalp38+, cucus, essemayit+, fatima38+, KADIKADI, melisa33, reptilia, srpp+, sumifer, yaren_h+, zeh, zerrin_papi KIZLAR 17 KıŞ AKTıF MAŞALLAH.

selam bulbul adana'da hangi doktora gidiyorsun.memnunmusun doktorundan.ben 2 li testi yaptırdım fakat üçlüye gerek duymadı doktorum.bizde yaptırmadık.hangi hastene veya doktora gidiyon canım?

A aynı şehirdeymişiz ne güzel. Çok sevindim. Ben Ortadoğu'ya gidiyordum. Ekrem Sapmaz'a. Fakat Ekrem Bey Seyhan Uygulama'ya bölüm şefi olarak atanmış. Ortadoğu'yu bırakıyor. Normalde polikliniğe çıkmaması gerekiyor ama siz gelin bi yolu bulunur dedi. Bakayım bi gideceğim haftaya. Hem ben daha cinsiyetini de öğrenmedim çatlıyorum. Eğer memnun kalmazsam durumdan _çünkü neyle karşılaşacağımı bilemiyorum_ Ortadoğu'da Ferhat Bey hakkında baya övgü duydum; onu deneyeceğim bir de. Sen kime gidiyorsun?

ayy gittikçe heyecanlanıyorum önümüzdeki hafta bugün bende kızım yada oğlum dicem inş...

teşekkür ederim canım.inşallah sende hayırlı haberlerini alırsın bebişinin.bende dayanamadım.doktorun sekreterini arayıp randevumu bir gün öne aldırdım.kız değermi bir gün için dedi.bende değmezmi tabiki değer dedim.minik asyam ya aklımı kaçıracam ya halen inanamıyorum allahım hepimizin yüzünüzü güldürsün.:lepi:

sevgili bulbul
ben aytekin altıntaş'a gidiyorum.adam prof.ama özel muaynehanesine gidiyom.çünkü bu benim 3. gebeliğim ve yaşayan bebeğim yok.o yüzden sağlam bir doktora gitmek istedik eşimle birlikte.çok memnunum fakat ekonomik açıdan biraz zorluyor.ilk gittiğimizde 200 tl alıyordu.150 ye düşürdü.daha sonrada rutin 120 tl ye düştü.önceden 15 günde bir gidiyorduk.şimdi ayda bire çıkardı çok şükür.

ben de haftaya bu saatlerde muayenede sıraya girmiş olucam inşallah artık öğreneceğiz..:))hihoyyyt

Aytekin Beyi ben de duymuştum ama yaşlı diye düşündüm görmeden. Belki çağın gerisinde kalmıştır diye. Eğer aynı Aytekinse bu tabii. Eşimin teyzesinin doktoru. Aslında Sefa Kelekçi diye bi doktor varmış Adana'da. Ona süper diyorlar. Fakat ona bi türlü ulaşamadım. En son o şefti seyhan uygulamada tayini çıktı diye duydum ben il dışına. Ama tam da bilmiyorum. Ulaşabilseydim onu asla kaçırmazdım.

ayy bu idilbaby kataloğundakilere bayıldım akarahan. hepsinden alasım geldi valla..ama kesin 3-5 parça bişey alırım, hepsi çok güzel.

ayy bu idilbaby kataloğundakilere bayıldım akarahan. hepsinden alasım geldi valla..ama kesin 3-5 parça bişey alırım, hepsi çok güzel.

benimde beğendim bazı şeyler var birde onlara bakıcam fiyatlar nasılmış diye ama hepsi çok güzeller

Ben de çok beğendim kataloğu. Umarım böyle güzel şeylerin satıldığı yerler bulabilirm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…