kızlar buda çok sevimli ya hemde iç badisi alttan çıtçıtlı... ya int. sipariş etmek istiyorum ama burası için bi arkadaş iyi demişti... ona güveniyorum siz ne dersiniz...
33351 Crazy Penye First My Car Nakışlı 11 li Zıbın Set
Kızlar ben hastane çıkışını Chiccodan almıştım ama bizim hastanedeki yeni doğan katı sorumlusu hemşire hanım chiccoyu istemedi. Çünkü badisi zıbın şeklinde yani çapraz geliyor. Giydirmesi kolay diye bunları satıyorlar ama bebeğin göbek bağını rahatsız ettiği için biz mutlaka 3 adet alttan çıt çıtı badi isityoruz dedi. üstüne ne olursa fark etmez hepsini giydiriiz ama iç badisi mutlaka alttan çıt çıtlı olsun diye sıkı sıkı tembih etti. aklınızda bulunsun.
kızlar buda çok sevimli ya hemde iç badisi alttan çıtçıtlı... ya int. sipariş etmek istiyorum ama burası için bi arkadaş iyi demişti... ona güveniyorum siz ne dersiniz...
hee dün akşam biz konuştuk bu mağzaya ben gittim kızlar kadıköydeki 4-5 katlı ama başka şubeleride var istanbulda olanlar bi bakın derim hem güzel hem uygun fiyatlar Civil bebe
canım çok güzel aydınlatmışsın bizi.hep yandan çapraz zıbın bakıyorduk mesela göbek bağını rahatsız edeceği aklıma gelmemişti.saol bilgin için.alışveriş yaparken ona daha çok dikkat edicem.
cok guzelmıs bu da ben de kırmızılı seyleri cok seviyorum hem erkege hem kıza guzel bence :)) ay yarın gelse de ogrensek de alsam bian evvelll.....
Civil Çocuk Dünyası - Mağaza adres, telefon ve resimleri Voles'ciğim tüm mağazalar bu linkte var.
Ona ben de bayıldım canım ama Efe'ciğe kırmızı giyirmek istemiyor babası( Halbu ki bence kıza da erkeğe de çok yakışıyor kırmızılar (
Civil Çocuk Dünyası - Mağaza adres, telefon ve resimleri Voles'ciğim tüm mağazalar bu linkte var.
voles ben canım iyi demiştim ben ilk internetten bu siteye baktığımda acaba ucuz ya adi midir dedim sonra adresi bi inceledim kadıköyde yol üstümde var valla ben çok aldım bak bunun siparişini vermişken eğer alacaksan tabii
C004 Bebetto 3 lü Minilüx Bebe Mendili
bu mendillerdende al kumaşı güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?