2010 Şubat Anneleri

canım çok güzel aydınlatmışsın bizi.hep yandan çapraz zıbın bakıyorduk mesela göbek bağını rahatsız edeceği aklıma gelmemişti.saol bilgin için.alışveriş yaparken ona daha çok dikkat edicem.

hee dün akşam biz konuştuk bu mağzaya ben gittim kızlar kadıköydeki 4-5 katlı ama başka şubeleride var istanbulda olanlar bi bakın derim hem güzel hem uygun fiyatlar Civil bebe

canım ya başka nerelerde şubeleri var acaba ben sitede göremedim...

Ne demek canım benim. Tüm öğrendiklerimiz bütün miniklerimiz için :))

cok guzelmıs bu da ben de kırmızılı seyleri cok seviyorum hem erkege hem kıza guzel bence :)) ay yarın gelse de ogrensek de alsam bian evvelll.....

inşallah canım hayırlısıyla öğrenirsin inşallah sende meleğinin cinsiyetini.... ama ilk öğrendiğinde gözü dönüyo insanın herşeyi almak istiyosun ona göre yanında seni durdurucak biri olsun mutlaka kaydirigubbakcemile3

kızlar badıleri alırken yakalarının düğmeli yada çıtçıtlı olmasına dikkat edin yoksa giydirirken bebişi çok rahatsız edersiniz

voles ben canım iyi demiştim ben ilk internetten bu siteye baktığımda acaba ucuz ya adi midir dedim sonra adresi bi inceledim kadıköyde yol üstümde var valla ben çok aldım bak bunun siparişini vermişken eğer alacaksan tabii

C004 Bebetto 3 lü Minilüx Bebe Mendili

bu mendillerdende al kumaşı güzel.

Ona ben de bayıldım canım ama Efe'ciğe kırmızı giyirmek istemiyor babası( Halbu ki bence kıza da erkeğe de çok yakışıyor kırmızılar(

aman bu erkeklerde çok biliyolar herşeyi ya nolcak sanki küçücük o daha... bizde mavimi giydiremiycez o zaman... sen gene içinden ne geliyosa al canım ya aldıktan sonra bişey diyemez nasılsa kaydirigubbakcemile3

istanbul daki anneler gelin civil bebeye baskın yapalım hepimiz 1 kerede alalım bitsinnn :)

ama ben beğendim tabii sizin beklentilerinizde önemli sonra siz beğenmez iseniz mahcup olmıyayım isterseniz gidip bakarak alın kızlar.

hepimiz aynı anda civil bebe nin sayfasına girmeye çalışıyoruz anlaşılan sayfada hata oluşuyor.alışverişe gittiğimizdeki halimizi bile düşünemiyorum :roflol:

sağol canım ama hepsi anadolu yakasındaymış ya bir tek fatihte var bu yakada... neyse artık bi hafta sonu fatihin yolları taştan yapıcaz artık...

canım linki açamadım sorun var galiba ama sitesinden bulmaya çalışıyorum şimdi.... sağol canım..

burcu ya burası süper bi yer ben mutlaka bulucam burayı ve gidicem... şu ramazan bi çıksında annemi almam lazım çünkü yanıma kadını oruçlu oruçlu ordan oraya sürüklemiyim..... tabi k.validemde gelmek ister oda niyetli gene en iyisi ramazan ertesi...

Kızlar bence siz hepiniz buluşup gidin bu magazaya hem tanışmış olursunuz:)) Ankara'da kimse YOOOKKK MUUUUUUUUUUUUUU :))))) Bız de buluşalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…