Hiç şaşırmadım. Ben sana demiştim erkek olacak diye. Gerçi eşin kız istiyordu değil mi senin de? İnşallah benim ki gibi boynunu bükmemiştir erkek haberini alınca.
Örümcek öldü:1ninca:
yarın cinsiyet öğrenme günü.. çok heyecanlıyım kızlar :kedi:
doremi yarın dr kontrolemi gidiorsun hayırlı haberlerle gelirsin inşallah cinsiyetini öüğrencen ne güzel ay bi ben kaldım galiba öğrenemeyen 20 gün var daha ya geçermii
Günaydın kızlaar.
İyi haberlerle geldim doktordan. Oğluşum hiç zorlamadı annesini gösteriverdi hemen:dance:
Maşallah 16 cm 167 gr olmuş. 4 gün önden gidiyor zaten en başından beri. Ayrıca hiç durmuyorsırnaşık şey Metronun etkisi midir nediryerimseniben
Kızlar eşimi kız istiyor sanıyordum ve sırf onun için kız istiyordum ama erkek olduğunu duyunca nasıl sevindi anlatamam. Hani dedim sen kızları çok seviyordun. İçin için erkek istiyordum dedia.s Daha bir mutlu oldum o zaman.
Bu arada kızlar benim gibi heyecan yapmayın sakın. Doktora gittiğimde tansiyonum 15-9.5 tu doktor ne oldu sana dedi. Önce bakalım sonra bi daha ölçelim dedi. Sonra yavaş yavaş düştü.
Herkese hayırlı cumalar.
aman canım sen ne bakıyorsun onlara. hissettim desen, ne kadar erken gderler bu defa da. herkes farklı bişey söylüyor. sen hiç üzülme canım, etrafın dediğine de kulak asma..
ben de 2 kilo aldım canım. artık hızlı kilo alcaz sanırım(
kayra,doruk,berat,talha güzel bence. diğerleri anlamsız gibi.. ben de utku istemiştim ama eşimle isim konusunda anlaşmak biraz zor. Ahmet Eymen,Ahmet Emir de olabilir bak..Ben eşime beğendiremedim ama...
Veriyorum kızlar sıkı tutunun kaydirigubbakcemile3
5 demet Sivri biberler küçük küçük dogranıyor yada rondodan geciriyorsunuz.2 yada 3 kilo Domatesli rondodan gecirin.7 - 8 diş büyük sarımsağı sarımsak rendesi ile rendeleyin.1 demet maydonozu ince ince robtta kıyın.Zeytin yağı , sirke ve tuz ilave edin karıştırıp küçük yarım kiloluk su şişelerine koyun agzını sıkıca kapatın bukadar.Tursu hazır 15 gün falan bekledikten sonra yemeye baslyabilirsiniz.Resimde ekliyebilirim isterseniz.
benim koçiş de boynunu büktü gibi sanki. tam duygularını anlayamadım ama :) kız istiyordu sanırım. zaten şimdi de kız çocuklarını çok seviyor. göbeğimi de 'lan napıyon, tekleme hadi' diye seviyor, sevmek buysa. lan deme oğlum de diyorum diyemiyor..:) bu da değişik bir baba psikolojisi sanırım..
bunlar daha nasıl konuşucaklarını bilmiyolar... benimkine bişeyler söyle kızına diyorum akşam 8 den sonra eve gelmek yok hava kararmadan evde oluncak diyo...keza seninkide aynı şekilde lan napıyon modunda... daha 40 fırın ekmek yemeleri lazım baba olmak için...
istanbul daki kızlar gelin gidelim alış-verişe ben çok isterim tanışmayı hepimizin ortak konusu varrrrrrrr BE-BEK-LE-Rİ-MİZ gelin alış veriş yapalım harcayalım paralarıııı kaydirigubbakcemile
bulışma konusunda benim fikrim göbekler iyice çıksın, şöööleeee 6 aylık falan olalım.. o zaman buluşalım.. bi canlandırsanıza hayalinizde 10-15 tane hamile bayan bi cafede sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
6yı bekliyoruz merakla
bende 16 eylül gelsin diye iple çekiyorum valla
off offf
bende varım bende offffffffffffffffffffffff
hayırlı olsun canım oğluşlar kıymetli topikte
ocakta erkek boldu şubatta kız kaydirigubbakcemile2
erkek olursa bizde doruk istiyoruz akannehir
valla canım istedi bende yapacam
fatoşum senin yaramaz yine saklamış
valla ne olacak bizim halimiz
daha el kadarken oynatıyorlar bizi kaydirigubbakcemile3
kızlar ben bebek odasına takmış durumdayım.. sepet falan değil de büyüyen karyolalı bebek odası almak istiyorum.. fiyatları bir araştırdım en ucuzu 1,200 tl.. hoş yatak büyüyünce genç odasına dönüşüyor .. böyle düşününce ucuza geliyor ama benim eşim 1,200 tl verip bebek odası almaya karşı çıktı.. bakalım ne etcez..:jeyyar:
ekimde 6 aylık oluyoruz hepimiz sanırım o zaman öyle yapalım bana heps uyar yeterki havalar bozmasın buluşma sevdasına hasta olmayalımda ....
selam kızlar
bende çok oldu yazmıyom.ama yazılarınızı okuyorum.hepinize iyilik ve sağlığın devamını diliyorum.bebişlerin cinsiyetleri belli oldu maşallah.belli olmayan az kalmış galiba.bende dün dr.a gittim.minik bir kızım olacak çok sevinçliyim içim kıpır kıpır ve de şaşkın daha öncekinde erkeğe benziyor demişti doktorum.ama bu sefer kesin kız dedi.eşim çok şaşırdı ama mutluyuz sağlıklı haberini aldık.darısı herkesin başına.asyam benim birtanecik kuzum (kızım)
selam kızlar
bende çok oldu yazmıyom.ama yazılarınızı okuyorum.hepinize iyilik ve sağlığın devamını diliyorum.bebişlerin cinsiyetleri belli oldu maşallah.belli olmayan az kalmış galiba.bende dün dr.a gittim.minik bir kızım olacak çok sevinçliyim içim kıpır kıpır ve de şaşkın daha öncekinde erkeğe benziyor demişti doktorum.ama bu sefer kesin kız dedi.eşim çok şaşırdı ama mutluyuz sağlıklı haberini aldık.darısı herkesin başına.asyam benim birtanecik kuzum (kızım)
http://www.idilbaby.com/pdf/idilbabykiskoleksiyonu.pdf
kızlar birde buraya bakın çok güzel şeyler var bebettonun hastane çıkışı internette 44 yazıyo ben burda 35 buldum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?