2010 Şubat Anneleri

Hiç şaşırmadım. Ben sana demiştim erkek olacak diye. Gerçi eşin kız istiyordu değil mi senin de? İnşallah benim ki gibi boynunu bükmemiştir erkek haberini alınca.

benim koçiş de boynunu büktü gibi sanki. tam duygularını anlayamadım ama :) kız istiyordu sanırım. zaten şimdi de kız çocuklarını çok seviyor. göbeğimi de 'lan napıyon, tekleme hadi' diye seviyor, sevmek buysa. lan deme oğlum de diyorum diyemiyor..:) bu da değişik bir baba psikolojisi sanırım..

Örümcek öldü:1ninca:

:hooray:

kızlar yarım saat kadar önce, oğlumun 3. defa tekmelerine maruz kaldım. 5-6 defa tekmeledi kuzum. Kızlar eğer biz son zamanlar sürekli böyle tekmeleneceksek, yazık bize yaf, göbeğim acıdı valla..sadece gıdı gıdı yapsalar olmaz mı

annelik daha bu zamandan zor bir zanaat vesselam. Canları sağolsun miniklerimizin..

yarın cinsiyet öğrenme günü.. çok heyecanlıyım kızlar :kedi:

6yı bekliyoruz merakla
bende 16 eylül gelsin diye iple çekiyorum valla
off offf

doremi yarın dr kontrolemi gidiorsun hayırlı haberlerle gelirsin inşallah cinsiyetini öüğrencen ne güzel ay bi ben kaldım galiba öğrenemeyen 20 gün var daha ya geçermii

bende varım bende offffffffffffffffffffffff

hayırlı olsun canım oğluşlar kıymetli topikte
ocakta erkek boldu şubatta kız kaydirigubbakcemile2

erkek olursa bizde DORUK istiyoruz akannehir

valla canım istedi bende yapacam

FATOŞUM SENİN YARAMAZ YİNE SAKLAMIŞ
VALLA NE OLACAK BİZİM HALİMİZ
DAHA EL KADARKEN OYNATIYORLAR BİZİ kaydirigubbakcemile3

istanbul daki kızlar gelin gidelim alış-verişe ben çok isterim tanışmayı hepimizin ortak konusu varrrrrrrr BE-BEK-LE-Rı-MıZ gelin alış veriş yapalım harcayalım paralarıııı kaydirigubbakcemile

bana uyar en başından beri söyleyen benim zaten havalar iyice bozmadan buluşalım diye...

kızlar ben bebek odasına takmış durumdayım.. sepet falan değil de büyüyen karyolalı bebek odası almak istiyorum.. fiyatları bir araştırdım en ucuzu 1,200 tl.. hoş yatak büyüyünce genç odasına dönüşüyor .. böyle düşününce ucuza geliyor ama benim eşim 1,200 tl verip bebek odası almaya karşı çıktı.. bakalım ne etcez..:jeyyar:

bulışma konusunda benim fikrim göbekler iyice çıksın, şöööleeee 6 aylık falan olalım.. o zaman buluşalım.. bi canlandırsanıza hayalinizde 10-15 tane hamile bayan bi cafede sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

ekimde 6 aylık oluyoruz hepimiz sanırım o zaman öyle yapalım bana heps uyar yeterki havalar bozmasın buluşma sevdasına hasta olmayalımda ....

selam kızlar
bende çok oldu yazmıyom.ama yazılarınızı okuyorum.hepinize iyilik ve sağlığın devamını diliyorum.bebişlerin cinsiyetleri belli oldu maşallah.belli olmayan az kalmış galiba.bende dün dr.a gittim.minik bir kızım olacak çok sevinçliyim içim kıpır kıpır ve de şaşkın daha öncekinde erkeğe benziyor demişti doktorum.ama bu sefer kesin kız dedi.eşim çok şaşırdı ama mutluyuz sağlıklı haberini aldık.darısı herkesin başına.asyam benim birtanecik kuzum (kızım)

sorma valla ne yapçamn bende bilmem.

Vallahi ben de bebek odası istiyorum.Çok tatlılar. Hem miniklerin kendi odalarının olması fikri çok hoş. Sadece onlara ait bir dünya. Ama daha öyle çok beğendiğim bir şey olmadı doğrusu.:a015:

ekimde 6 aylık oluyoruz hepimiz sanırım o zaman öyle yapalım bana heps uyar yeterki havalar bozmasın buluşma sevdasına hasta olmayalımda ....

bence bayram sonrası ayarlıyalım hemen 6 aylık ağırlaşmış oluruz herkes birbirine tutunarak gezer artık ben kilo almadımda ama yavaş yavaş yürüyorum benimki başladı söylenmeye seninle yürüken 2 kat yoruluyorum diyo bende o zaman ayrı ayrı yüriyelim beni beklemek sorunda değilsin dedim sinir olsun diye aaa olurmu hızlı yüriyince benimde dalağım şişiyor diyo bu seferde.bayram sonrası ayarlıyalım cinsiyet olaylarıda bitmiş olur.

hayırlı olsun sağlıklıymışta bi kızımız daha oluyor.bence bu topik kızların ağırlığında olacak benimde kızım olur inşallah:Saruboceq:

cancağızım gözün aydın, hayırlı olsun kızın. pofidi de asya koycak kızının adını. Maşallah iki asyamız oldu:teytey:

slm kızlar nasılsınız? yine döktürmüşsünüz. oku oku ancak bitirebildim valla.opuyorumnanaktan

Ya arkadaşlar bişey soracağım benim geçen ay 2'li testim yapıldı. Geçen hafta da detaylı ultrasound, 4'lü test de yapıldı. Allaha şükür hepsi iyi sonuçlandı. Ama doktorum beni yine 14 eylül gibi tekrar göreyim diyerek çağırdı. Bundan sonra kontroller ayda 1'e inecek dedi. Ben de merak ettim daha yapılacak test falan mı var bilmediğim. Neden çağırdı açaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…