2010 Şubat Anneleri

volescimben bide doktora güvenemiyorum bilemediği çok olmuş kız diyip erkek çıkıtığı erkek diyip kız çıktığı hastaları olmuş genede hayırlısı tabi hiç fark etmez kız diyipte kendimi heveslendirmek istemiyorum çokta ama kız delisiyim hayırlısı olsun hakkımızda canım ya
bizde iyiz bebişimle gerçekten muallakta kalmak zor gerçi kesin dedikleri zaman bile 1 ay sonra farklı bişey çıkabiliyor bana erkek dediler ama ben bile acaba kız çıkarmı 1 ay sonra düşünüyorum

evet canım gerçekten beklemekte çok zor bakalım belki başka bi doktora daha gidebilirm böyle beklemek çok zor yahu

günaydın herkese 17+2 haftalık hamileyim bende dün üçlü test sonuçlarını aldım.yüksek HCG seviyesi şüphelidir yazıyo bi de trisomy21riski cut off değerinin altındadır gibi şeyler off bişey anlamadım dr.um 382kadından 381 inde normal gebelik rastlanır dedi ama içim rahat değil genetik danışmaya gönderdi bakalım orada ne çıkacak.herşey normaldir inşallah.üçlü test isteğe bağlı demişti keşke yaptırmasaydım noralim çok bozuldusenağlama

Gerçekten muallakta kalmak çok zor arkadaşlar.Sizleri çok iyi anlıyorum.Onların sağlıklarıyla teselli olalım.

Canım benim moralini yüksek tutmaya çalış. Her şey çok iyi olacak bence üzme kendini

kendi kafana göre yorum yapma canım doktoruna göster
öyle karışık şeyler yazıyoki anlamamız mümkün değil valla
inşallah herşey yolunda gider sıkma tatlı canını bebişte üzülmesin
bende yaptırdım cuma alıcam sonuçları hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

merak etme birşey değildir bence dr hiçmi bilgi vermeden genetik danışmaya gönderdi.hani birsey yok gibi ama emin olalım falan demedimi.:teselli:

günaydıın kızlarrr dün hiç giremedim nete bugün girdim geçmişi okumaya kalktım amaaa yetişemedim bende bıraktım... nasılsınııızzzzzz

canım benim bence büyütme moralini bozma allaha emanet herşey, öyle düşün ben yaptırmadım o testleri... lütfen üzülürsen bebişinde hisseder biliyosun mutlu olmak lazım

moralini yüksek tut canım. hem bir sorun varsa bilmemektense bilmek ve ona çözüm aramak daha iyidir. bunlar tarama testleri sonuçta ikili testin nasıldı?

moralini bozma canım inşallah bir sorun yoktur ben 3lü test yaptırmadığım için çok da bilgim yok ama içini ferah tut iyi sonuç alacağını düşün ki iyi olsun

doktor hiçbişey olmaz ama en ufak bi risk te olsa size söylememiz gerek dedi genetikte geçmişte ailede geçirilen hastalıklara bakılacakmış sonra da siz söylediniz biz duyduk gibi formaliteden bi imza atılacakmış.hayırlısı olsun

canım moralini bozma. 2'li sonuçların nasıldı? benim 2'li sonuçları iyi çıkınca 3'lüyü istememişti dr. bence genetik danışma her neyse, orada iyi sonuçlar alacaksın ve bu kaygıların bitecek..sakın stres yapıp, bebişi de üzme güzel annesi..

bişey olmaz bencede sen hiç takma aslında öyle şeylere fazla güvenme.. bizim tanıdığımıza neler demişlerdi çocuk cam gibimiymiş kemikleri hemen kırılcakmış falan filan doğdu hiiiiiiiiiiiççç bişey yok maşallah 4 yaşına geldi ahada.. seninki hiç takılcak bişey değil onu anlatmaya çalışıyorum yerimseniben

yapmıyorum ama yapmak istiyorum. çok hareketsizim.. ama vaktim yok ve akşam olunca yoruluyorum zaten, anca dinlenmeye vakit ayırıyorum..keşke yapabilsek..

bende istiyorum eşimde yap diyor beraber yürüyüşe çıkıyoruz ama egzersiz daha farklı olur diye düşünüyorum acaba doktora sormamız lazımmı:uhm:

canım hcg biliyosun ki vücudundaki hamilelik hormonu... sanırım o biraz yüksek çıkmış.. bunun bi sakıncası var mı bilmiyorum ama şimdi int. araştırıcam... trisomy21 içinde zaten cut off değerinin altındadır demiş... zaten altında olması iyi üstüne çıkarsa risk var demektir... bence korkmanı gerektirecek bişey yok sonucunda... ama dr. dediği gibi en ufak şüphelerini dahi söylemek zorundalar ilerde bi sorunla karşılaşmamak için... çünkü bu sefer bizi neden uyarmadınız denicek... her ihtimali değerlendiriyorlar ama benim fikrimce korkulacak bişey yok.. değerin sınıra yakın çıkmış normalde 1:300 sınırdır... seninki 1:382 çıktığı için bunu araştırtmak istemiş sadece içni ferah tut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…