2010 Şubat Anneleri

Çalışan annelere kolaylıklar diliyorum.Gerçekten çok zor.Ben de çalışıyorum ama şimdilik sadece hafta içi.Kızlar kendinizi fazla yormayın, strese girmeyin.Erken doğumu tetikliyorrmuş bunlar

zaten pazar gününe pek halim kalmıyor onun için otuduğum yerden kalkmıyorum

hoşbuldumm canım ne zamandır seninle aynı anda denk gelemioduk:sinifsinif:çalışıyosun sende sanırım. varmı bebişle ilgili haberler???

evet canım bugün çalışıyorum salı günü sen gelmişsin o gün ben izinliydim en son bebeğimi 3 hafta önce gördüm herşey normaldi tek tek her yerini gösterdi dr ve erkek dedi benimde oğlum olacak yani sende ne var ne yok görüşmeyeli

Çalışan annelere kolaylıklar diliyorum.Gerçekten çok zor.Ben de çalışıyorum ama şimdilik sadece hafta içi.Kızlar kendinizi fazla yormayın, strese girmeyin.Erken doğumu tetikliyorrmuş bunlar
Sağol canm. Zaten hep oturuyorum arada yemek yapmak için toz almak için kalkıyorum.İnternet cafe işletiyorum kendi işim olmasa çalışamazdım heralde.

Oruç tutuyormusun canm.Ben malesef tutmuyorum.Aç kalınca elim ayagım titriyor şekerim tansiyonum düşüyüor benm.Hamilelikte böyle ama daha önceleri sorun yoktu. Balık et tavuk gibi şeyleri bende pek sevmiyorum .Özellikle tavuktan tiksindim göresim bile gelmiyor.

kızlar günaydın iyi pazarlarrr hepinizee

Günaydın canm hoşgeldin sanada iyi pazarlar.

aaa şimdi gördüm seninde oğluşun geliomuşş benimdeee oğluşum gelioo çok güzel yaaa herşeyimiz aynıı seni artık iyice merak ettim:))))a.s.

evet canım bu kadar tesadüf olur herşeyimiz aynı gidiyor bakalım doğumumuzda aynı gün olacakmı

shine canım oruç tutmuyorum ama akşam eşim tutuyor. akşam onunla birlikte yiyebileyim diye eti akşama çektim. ara ara sık yediğim için hiç tansiyon düşmesi vs yaşamadım açlık da hissetmiyorum iyi oluyor böyle

hoşbulduk canım merhaba daha önce görmedim hiç seni ben burda sanırım yeni geldin bizim topiğe:)) ben uzun zamandır açamıorum aşırı çalışmaktan belkide gözden kaçırdım..

evet canım bu kadar tesadüf olur herşeyimiz aynı gidiyor bakalım doğumumuzda aynı gün olacakmı

bende çok merak ediyorum tahmini ne dedi dr senin doğum için.. biz en son geçen hafta gördük herşey çok normal dedi 4lütest için kanımızı verdik bu hafta içinde onu alacağız bakalım hayırlı artık...

12 şubat demişti ama en son 14 şubat dedi bakalım daha 4lü testi yaptıramadık bu hafta bakalım bir aksilik olmazsa dr izinden geldiyse gitdicez inşallah güzel çıkar sonuçların canım

benim inş.13 şubat olur ablamın oğluda 13 şubat doğumlu 14 şubat bizim nikah tarihimiz 14 şubat istemiyorum yani bütün özel günler 1 arada olacak yoksazemuszemus

günaydın canım kolay gelsin.
sağol canım teşekkür ettim.
herkese günaydın arkadaşlar.iyi pazarlar
günaydın canım
kızlar günaydın iyi pazarlarrr hepinizee
günaysın nasılsın iş yoğunluğundan giremiyosun galiba.
benim inş.13 şubat olur ablamın oğluda 13 şubat doğumlu 14 şubat bizim nikah tarihimiz 14 şubat istemiyorum yani bütün özel günler 1 arada olacak yoksazemuszemus

güzel günde nikahlanmışınız.
Akarahan günaydın canım.

kızlar karşı komşum doğum yaptı cuma günü gece geldiler eve hemen gittim tabi bebişin sesini duyunca allah'ım nasıl minik nası tatlı bişiy.allah uzun ömürler verir inş. artık onu görünce daha bir arttı annelik duygusu bende.. nimetcim kurtuldu darısı bizlerinde başına canlarım

Bende sık sık yiyorum .Bol bol meyve yemeye özen gösteriyorum. Düzenli beslnemek güzel . Doktor bana diyet listesi vermedi aksine ne kadar yersen ye dedi biraz düşük kilolu oldugum için 20 kilo bile alsan ye dedi.
Tabi ben yinede yiyemiyorum.Daha önceden kilo alamıyordum yıllardır hep 43 kilo üstüne cıkmadım.Galiba bünye meselesi.

canm ben pek girmiyorum girsemde pek yazamıyorum . İşim yogun oluyor .Sizi sessiz sessiz takip ediyorum.Olaylara çene yetiştirecek vakit anca böyle işlerin yogun olmadıgı zamanlarda bulabiliyorum.
Daha önceleri ocak anneleri topic indeydim ordan transfer oldum buraya .Benim sıpa biraz gec döllenmiş onun için şubat 5 gibi dedi doktor.Ayrıca benmde oglum oluyor :) İsim konusunu ne yaptınız hanmlar ? Düşünmeye başladınızmı ?

birde aynı saatte doğuma alınırsak tam olur o zaman

yaa evet zaten doğum iznine çıktığımda eve alıcam net doğuma giderkende gelincede hemen yazarım sende yaz tamam mı :) meraktan çatlamayalım...

fatoşcum sanada günaydın hoşgeldin. evet epey yoğun bizim işler bitanedaha eleman almıştık benim yanıma oda ayrıldı dün 15 gündür rahattım biraz. bakalım ne olucak. 5 hafta sonra geçen hafta izin kullanabilmiştim yine başladık((
nikah tarihimiz içnde tşk ederim ama tamamen tesadüf olmuştu ...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…