benim de ayrıntılı utrasonum yapıldı ama doktor tekrar yaptırır galiba. ben sıkı takipte olacağım ilk bebeğimi kaybettiğim için.. ama çok şükür bu bebeğimde hiçbir sorun çıkmadı opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 sağolun kızlar inşallah sizde yaşarsınız en kısa zamanda... eşlerin hissetmesi dahada keyifli suratlarındaki o ifade özellikle kaydirigubbakcemile3 dün biskrem yemiştim sanırım o çoşturdu kızımı kaydirigubbakcemile2
günaydın arkadaşlar...
şöyle bir geçmişe baktım,test sonuçları iyi çıkmış fatoşcum kurbiş gözünüz aydın, çok sevindim. allah bir daha sıkıntı göstermesin hiçbirimize.
ben biraz üşütmüşüm sanırım, burnum tıkalı, zor nefes alıyorum, halsizim. klima çarptı sanırım. neyse buna da şükür ilaç kullanmadan atlatırım inşallah. hepinizi öpüyorum, kendinize iyi bakın...
volescim sadece halay çekmekle olmaz gözün aydın yokmu kuşum ya.mafoldumben
fatımacım iyiyim sağolasın. ben de bir ara baş ağrısı için 2 defa parol içmiştim ama hiç faydası olmuyor. bence uykusuzluk, yorgunluk.. bunlar sebep oluyor gibi. inş en kısa zamanda geçer canım. esmanınki geçmiş ne güzel bak..
günaydın kızlar geçmişe şöle bi göz attımda fatoşcum kolay gelsin akşama yemekte sendeyiz:))) volescim çok güzel bizimde eşlerimiz hissetsin valla yaa hasta olanlara çok geçmiş olsun doktrora gidicekler hayırlı haberlerle gelmelerini diliyorum,güzel bir gün oldun inşallah
kızlar maviyeşilli ne yaptı göremedim ben merak ettim bide
Günaydın kızlar, nasılsınız.
benimkide tam cingöz recai olcak galiba fıldır fıldır dönüyo içerde şu anda bile güp güp ittiriyo karnımı...
günaydın güsel hamişler herkes iidir umarım listemiz ne kaa kalabalık maşallah Allah sağlıkla kavuştursun meleklerimize inş
aslında 18. hafta erken değilmi ayrıntılı ultrason için. 20-22. haftalarda yapılıyor benim bildiğim. organ gelişimi açısından 2 gün bile önemli bence. 2-3 hafta erken yapılması kafamı karıştırdı. sana daha önce de söyleyecektim ama senin de kafanı karıştırmak istemedim.özellikle kardiyak değerlendirme çok önemli ayrıntılı ultrasonda. kalp damarlarının oluşumu beklenmeli diye düşünüyorum ama yine de doktor değilim sonuçta.fisfisfis
kızlar günaydın bu arada bugün çook suratsızım gece saat 3 e kadar uyuyamadım 3 ten sonra uyumuşum ve 1 saat önce farettim bugün bizim evlilik yıldönümümüzlmaz: ve ben unuttum ( aslında pazar gününe kadar aklımdaydı ama dün akşam ve gece o kadar kötü geçtiki unuttum ve şuan çook üzgünüm ya bu çoçuk beni iyice sersem etti valla.mafoldumben
aslında 18. hafta erken değilmi ayrıntılı ultrason için. 20-22. haftalarda yapılıyor benim bildiğim. organ gelişimi açısından 2 gün bile önemli bence. 2-3 hafta erken yapılması kafamı karıştırdı. sana daha önce de söyleyecektim ama senin de kafanı karıştırmak istemedim.özellikle kardiyak değerlendirme çok önemli ayrıntılı ultrasonda. kalp damarlarının oluşumu beklenmeli diye düşünüyorum ama yine de doktor değilim sonuçta.fisfisfis
[COLOR="Black
Doktor bana bişey söylemedi zamanı gelince söylermi acaba, siz kendiniz mi istiyorsunuz kızlar
canımcım teşekkür ederim öncelikle. ayrıntılı ultrasonu doktorunun önermesi lazım zamanı gelince ama seninde aklında olsun birşey söylemezse hatırlatırsın. ancak ayrıntılı ultrasona genellikle kadın doğum uzmanları değil radyologlar bakıyor. o yüzden büyük ihtimalle başka doktora yönlendirecektir.bazı kadın doğumcular kendileri bakıyormuş ama açıkçası ben güvenemem sonuçta herkes kendi branşında uzmandır diye düşünüyorum.
Ayrıntılı ultrasounu 18-22 hafta arasında yapıyorlar diye ben de hiç üstünde durmadım. Tam 18haftalıkken aldılar. Gerçi doktorumuz 1 hafta sonra olsun dedi ama biz nasılsa hafta uygun diye hemen olsun istedik. Bir an öce bebeğin iyi halini duymak istiyoruk. Ben 31 yaşındayım. O yüzden epey endişeliydim. Ama şükür hem 2'li hem 4'lü hem de ultrasound sonuçları iyi çıkınca endişelnmeyin dedi doktorumuz. Bebeğin kalp atışını hem kendi doktorum hem de ayrıtılıyı yapan Lütfi hoca yaklaşık 4-5 dakika dinledi ve izledi. Her ikisi iyi durumda dedi. Kalbinde delik var mı, kan akışı iyi mi falan hepsini anlattılar.
Umarım erken girmiş olmak sorun olmaz. Ama erken olsaydı mutlaka şimdi değil sonra yapılsın derlerdi doktorlar sanırım.
bendede acayip unutkanlık var bu ara herşeyi unutuyorum neden oluyoki mafoldumben
selam kızlarrrrrr
herkes bugün iyi galıba burada hava çok kötü akşamdan berı yağmur seller gidiyor
ama havanın serinlemesine çok sevindim tam uyku havasıhihoyyyt
canımcım teşekkür ederim öncelikle. ayrıntılı ultrasonu doktorunun önermesi lazım zamanı gelince ama seninde aklında olsun birşey söylemezse hatırlatırsın. ancak ayrıntılı ultrasona genellikle kadın doğum uzmanları değil radyologlar bakıyor. o yüzden büyük ihtimalle başka doktora yönlendirecektir.bazı kadın doğumcular kendileri bakıyormuş ama açıkçası ben güvenemem sonuçta herkes kendi branşında uzmandır diye düşünüyorum.
anladım canım. bebeğin iyi olmasına sevindim. sen kafanı bulandırma o zaman. ben biraz fazla didikliyorum sanırım herşeyi. ben de 31 yaşındayım. ikinci gebeliğim. ilkini 8 .haftada kalp atışları durduğundan kaybettim. sen bakma bana. maaşallah testlerin de iyi çıkmış, keyfini çıkar hamileliğin...vereliniortak
evet bendede başladı unutkanlık ama ben onu bunu değil evlilık yıldönümü mü unutmuşum bari dah güzel giyinseydim diyorum paspallığım tuttu bugunde çektim kotu/ swete çıktım evden bi ona üzülüyorum yoksa gerisini yaparım akşam kuaför -makyaş hediyeyide aldım mı bitti özenli hazırlanmak istrdim ama.napıyım sağlıcak olsun restorana gitmemde burger a giderim bende Çok üzgünüm çoook
kızlar 31, erkekler 29. kızlar şimdilik atakta..maşallahama gülşah'ın ve arya'nın he an değişebilir. gülşah perşembe öğrenir inş kesin olarak. aryacım sen ne zaman öğreneceksin?
ben 2 gecedir bebeğimi rüyamda görmeye başladım ayy yavrum öyle tatlıydıkı
başka gören varmı kızlar
volescim ne kusuru canım biliyom aklının karışık olduğunu.
escos en son ben öğrencem galiba daha öğrenmedim.
candy slm nasılsın canım girmiyon pek sağlık ocağnda 20. haftanda gel dediler.
kızlar ya doktor bana demir için kan hapları olur ya küçük şişelerde öle bişi verdi doktor bana çok zor içiyorum ya ferimax diye kullanan varmı.
cnm bana dr hap vermisti ben de hap icemiyordum cok feci kokuyor ve mide bulandırıyor. Ben eskiden ilac sirketinde calıstıgımdan iyi oldugunu bildigim ferplex kullanıyorum haptan da kolay içiyorum yoksa demir hapı içmek bana kabus olacaktı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?