2010 Şubat Anneleri

kızlar bu topik yüzünden uyuyamıyorum ben ya gece rüyalarımda hep sizleri görüyorum ben 5 aya kadar soluğu bakırköyde alırım kesin saat 10 da yatağa girdim ve 3 ten sonra ancak uyumuşum başım ağrıyor gözlerim kapanıyor istanbul da öyle bi hava varki tam uykuluk.zaten evlilik yıl dönümümüde unutmuşum ayy ben napıcam nasıl hazırlanacagım kuaföremi gitsem birde nemrutum ki sormayın.

fatoş 22. haftadan önce arada kontrolun yokmu hiç 4,5 ayda cinsiyet için geç gerçekten meraklanıyor insan.

akpak 3'lü testin temiz çıkar inşallah.

Sinem sen medipol e gittin mi bu arada nasıl dr lar bende arada gitsem mi diyorum benim yolumun üstünde bebişi göresim gelince aralarda kaçsam mı oraya ne dersin.

bebğinin iyi olmasına sevindim canım, bence sen dr.un önermese de 20-22. haftalarda tekrar hatırlat...

Valla benimki çok etkilenmedi volescim, dün yedim daha şimdi birazcık hareketlendi,

Günaydın Canım a.s. geçmiş olsun

volescim sadece halay çekmekle olmaz gözün aydın yokmu kuşum ya.mafoldumben

Gözün aydın fatoşcum dün yazamamıştım

İnş. geçer yarencim, bendede çok faydası olmuyor parolun ama ilaçtan medet umuyorum napim çok canım sıkılıyor. şimdi birde midem bulanmaya başladı.

Günaydın canım a.s. nasılsın...

Günaydın kızlar, nasılsınız.

günaydın canım a.s. , iç güveysinden halliceyiz sen nasılsın

benimkide tam cingöz recai olcak galiba fıldır fıldır dönüyo içerde şu anda bile güp güp ittiriyo karnımı...

seninkinin maşallahı var zaten, allah nazarlardan korusun

günaydın güsel hamişler herkes iidir umarım listemiz ne kaa kalabalık maşallah Allah sağlıkla kavuştursun meleklerimize inş

Günaydın canım a.s. aminnn inş.

Doktor bana bişey söylemedi zamanı gelince söylermi acaba, siz kendiniz mi istiyorsunuz kızlar

Günaydın burcu a.s. hayırdır inş. dikkat et kendine

Ayrıntılı ultrasounu 18-22 hafta arasında yapıyorlar diye ben de hiç üstünde durmadım. Tam 18haftalıkken aldılar. Gerçi doktorumuz 1 hafta sonra olsun dedi ama biz nasılsa hafta uygun diye hemen olsun istedik. Bir an öce bebeğin iyi halini duymak istiyoruk. Ben 31 yaşındayım. O yüzden epey endişeliydim. Ama şükür hem 2'li hem 4'lü hem de ultrasound sonuçları iyi çıkınca endişelnmeyin dedi doktorumuz. Bebeğin kalp atışını hem kendi doktorum hem de ayrıtılıyı yapan Lütfi hoca yaklaşık 4-5 dakika dinledi ve izledi. Her ikisi iyi durumda dedi. Kalbinde delik var mı, kan akışı iyi mi falan hepsini anlattılar.

Umarım erken girmiş olmak sorun olmaz. Ama erken olsaydı mutlaka şimdi değil sonra yapılsın derlerdi doktorlar sanırım.

ben 2 gecedir bebeğimi rüyamda görmeye başladım ayy yavrum öyle tatlıydıkı
başka gören varmı kızlar

anladım canım. bebeğin iyi olmasına sevindim. sen kafanı bulandırma o zaman. ben biraz fazla didikliyorum sanırım herşeyi. ben de 31 yaşındayım. ikinci gebeliğim. ilkini 8 .haftada kalp atışları durduğundan kaybettim. sen bakma bana. maaşallah testlerin de iyi çıkmış, keyfini çıkar hamileliğin...vereliniortak

evlenmeden önce ankaradaydım canım, o zaman kaydolmuştum kk'ne. şimdi eşimin işi nedeniyle yurtdışındayız. seneye döneceğiz inşallah...

bu arada meslektaşız, 2002-2008 arası ankarada avukatlık yaptım ben de...

Son düzenleme:
Bu arada arkadaşlar ben de ferro sanol duodenal kullanıyorum kan için ve gerçekten kabızlık yapmadı. Ben kahvaltıdan 1 saat sonra alıyorum ve ilaçtan sonra 1 saatte birşey yemiyorum. ıştahım da aynı açıklıkta ama şükür pek kilo almıyorum. Elevit daha çok iştahımı açmıştı.

bendede acayip unutkanlık var bu ara herşeyi unutuyorum neden oluyoki mafoldumben

evet bendede başladı unutkanlık ama ben onu bunu değil evlilık yıldönümü mü unutmuşum bari dah güzel giyinseydim diyorum paspallığım tuttu bugunde çektim kotu/ swete çıktım evden bi ona üzülüyorum yoksa gerisini yaparım akşam kuaför -makyaş hediyeyide aldım mı bitti özenli hazırlanmak istrdim ama.napıyım sağlıcak olsun restorana gitmemde burger a giderim bende Çok üzgünüm çoook

selam kızlarrrrrr
herkes bugün iyi galıba burada hava çok kötü akşamdan berı yağmur seller gidiyor
ama havanın serinlemesine çok sevindim tam uyku havasıhihoyyyt

merhaba canım hoş geldin gerçektende uyku havası var ama malesef çalışıyoruz biz evde olanlar bizim yerimizede uyusun

evet ayrıntılı utrasona radyologlar bakıyor. gerçi kayseri devlet hastanesinde kadındoğum uzmanları hiç bakmıyor utrasona hep radyologlara gönderiyorlar kaydirigubbakcemile3

İlk bebeğin için çok üzüldümcanım. Allahım hepimizin yarımcısı olsun ve sağlıkla kucağımıza alalım küçük melelerimizi. İkinci ufaklık iyidir ama değil mi? Hepimizde en kritik zamanları atlattık sanırım bebişlerimiz için. Kız olacak sanırım.Ömrü uzun ve mutlu kendisi de hayırlı evlat ve insan olsun inşallah.

olsun cnm sağılk olsun ya hiç hatırlamasaydın yine sabahtan hatırlamışın kutlarım evlilik yıldönümünüzü cnm sağlıkla bir ömür boyu bebişinizle mutlu yıllara inş

kızlar 31, erkekler 29. kızlar şimdilik atakta..maşallah ama gülşah'ın ve arya'nın he an değişebilir. gülşah perşembe öğrenir inş kesin olarak. aryacım sen ne zaman öğreneceksin?

cnm ben cumartesi gidicem dr ama gösterirmi emin olamıyorum herhalde artık söyler dr.inşalllah yani.

ben 2 gecedir bebeğimi rüyamda görmeye başladım ayy yavrum öyle tatlıydıkı
başka gören varmı kızlar

ben yeni hamileyken görmüştüm oğlumu masmavi gözlü çok tatlı bir bebekti emziriyordum onun için içimden hep erkek geçiyodu ve rüyam çıktı bakalım benzeyecekmi ona sabah öyle bir uyanmıştımki anlatamam sanki gerçek gibiydi

cnm bana dr hap vermisti ben de hap icemiyordum cok feci kokuyor ve mide bulandırıyor. Ben eskiden ilac sirketinde calıstıgımdan iyi oldugunu bildigim ferplex kullanıyorum haptan da kolay içiyorum yoksa demir hapı içmek bana kabus olacaktı (

bu arada meslektaşız, 2002-2008 arası ankarada avukatlık yaptım ben de...[/QUOTE]

Sayın meslektaşım bence şu anda mesleğimizi yapmıyor olan bebeğin için büyük şans:)) Bizim meslek çok stersli malum. Benim eşimde avukat Efe'de hukuçu olursa biz erken emekli oluruz diyorum, kesilikle olmazzzzzz, bırak çocuk mutlu olsun diyor:)) Hatta göbeğini Hacettepe üniversitesinin kampüsüne atmayı planlıyor; ya doktor olsun ya da sanatçı diye :))

Ama ferplex çok iştah açmıyomu. Ben öğrenciyken kullanmıştım. Yemek yerken iki elim yetmiyordu vallahi :)) 2 elin daha olsa ne iyi olur diyordu beni yemek yerken izleyenler.:delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…