2010 Şubat Anneleri

Şimdiden strese girdim, inş bir sorun olmaz temiz çıkar teslerimiz, sonrasında bir tek şeker yüklemesi kalıyor oda bittimi doğuma kadar rahatız inş.bu test stresi bitsin artık ....

canımcım neden stres yapıyorsun, herşey iyi olacak inş.

kıslar siz tetenoz aşınızı yaptırdınızmı

bu tetanoz, doğum sırasında hastalık kapmamak için değil mi? bir de sağlık ocakları 30 yaşına kadar her kadına bir aşı yapıyordu, ama hamilelerin yaptırmaması gerekiyordu, o neydi acaba? kafam karıştı şimdi :uhm:

canımcım eğer sakınca yoksa, bişey sorcam. ama üzülürsen cevaplamayabilirsin. seni üzmek istemem. ilk bebeğinde 2'liyi yaptırmış mıydın? 2'li temiz çıktığı halde mi 3'lü de problem çıktı? bir de problem neydi?

ben de 2'liyi yaptırdım, problem yok Allah'a şükür. ama dr 3'lüyü istemedi. endişeliyim, acaba yaptırsaydım bi problem falan çıkarmıydı diye.

Rabbim hepimize sağlıklısından nasip etsin.:Saruboceq:

canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.

evet escos cum 25.haftaya 1,5 ay var 22.haftada ege üniversitesine gidicem.eşimin bir müşterisi orda baş ebeymiş gelin ben ilgilenirim diyo.yani ben 22 haftadan önce cinsiyet öğrenemem.

kız sen 10 eylülde gidecektin de cinsiyetini öğrenecektik ya hani, 22. hafta da nerden çıktı kuzum?

cnm ben cumartesi gidicem dr ama gösterirmi emin olamıyorum herhalde artık söyler dr.inşalllah yani.

inş kesinleşir aryacım. yeter artıkın dimi ama.teyzelerin kızıyor artık de,göstersin :)

Burcu'cum öncelikle cnm evlilik yıldönümün kutlu olsun. Bizim de gecen haftaydı. Allah uzun yıllar cocugunuzla mutlu günler nasip etsin. Biz de bir yemek yedik hediye ben de alamadım valla bu cocuklar biiz mahvetti. Esim beni Suada'ya (Galatasaray adasına) götürdü. Guzeldi ama erkenden uykumuz geldi kaydirigubbakcemile3 . Siz de gidip bir yemek yersiniz valla eski yıldonumlerimiz gibi ozenemedim Allah biliyor ya :bbo:

Canım ben cmt medipole gitmedim orası dedigin gibi sskya 25 tlmis. ben de daha ucuz biyer buldum Hospitalturk de baran hn diye birisine gittik ama makine cok kotuydu ta. Kendi drmuzla kıyaslayında epey fark var ama olsun bebisi gorduk el salladı dra pipisni tam gostermedi ama %80 erkek dedi ve erkek diyen 3.cu dr oldu. 14 lira verdik cnm.
Bu hafta drmuzla randevumuz var bol bol guzel guzel gorurum insallah :))
Ama bence medipolun makinaları daha iyidir diye dusunuyorum tatlım..

yok canım 2liyi yaptırmamıştım. daha doğrusu yaptıramadım, bulunduğumuz şehirde yapmıyorlardı başka yere de gidemedik.
bebek gelişmiyordu. haftasından çok küçüktü. bir de utrasonda da doktor şüphelenmişti.. ayrıntılıda da bebeğe kan giden damarda yetmezlik olduğu görüldü. kan geri kaçıyordu bebek beslenemiyordu..
korkma. hiçbişeysi yoktur yiğenimin. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve sağlıklı ömürler nasip etsin bebişlerimize

Şimdiden strese girdim, inş bir sorun olmaz temiz çıkar teslerimiz, sonrasında bir tek şeker yüklemesi kalıyor oda bittimi doğuma kadar rahatız inş.bu test stresi bitsin artık ....

Ay inşşallah canım ya.Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inş kesinleşir aryacım. yeter artıkın dimi ama.teyzelerin kızıyor artık de,göstersin :)

yeter cnm walla diorum konuşuorum annecim bacağını hafiften açıcaksın seni dürtünce diorum ama ehli keyfim benim popoyu kıpırdatmıokikaydirigubbakcemile3 dr yine söylemezse başka dr gidip baktırıcam artık cnm walla.bakalım az kaldı cumartesiyeopuyorumnanaktan

yarencim 3lü testimiz ii çıkmasaydı 4 lü için gidecektim 10 nunda ii çıkınxca randevuyu erteledi.ama durarmam 20.haftada veya 22 haftada gidicem arada.işte böle canım en geç ben öğrencem galiba.

O 18-35 yaş arası kadınlara yapılan Kızamıkçık aşısı canım. Ve hamilelere yapılmıyor.

Saol canım, Benim gittiğim hastanede de radyologlar bakıyormuş, bir arkadaşta aynı yere gidiyor o söylemişti.

ben 2 gecedir bebeğimi rüyamda görmeye başladım ayy yavrum öyle tatlıydıkı
başka gören varmı kızlar

Ben hiç göremedim yaaaa

evet ayrıntılı utrasona radyologlar bakıyor. gerçi kayseri devlet hastanesinde kadındoğum uzmanları hiç bakmıyor utrasona hep radyologlara gönderiyorlar kaydirigubbakcemile3

Evet Devlet hastanelerinde kadın doğumcuların ultrasonu bile yok çok garip yaaa

ay işlerim bitti şükür ama yoruldu yav.

Ne güzel temizliği bitirdin, benim evi bir görseniz varya b.k götürüyor resmen (afedersiniz)
iki haftadır yapamıyorum, direksiyon kursuna gidiyorum haftayada sınav var yine kalacak :gitme:

kızlar ben çıkıyorum.. biraz işlerim var.
öptüm kendinize iyi bakın.

benim de 13:30da ay insallah hareketli olur da bu sefer %100 cinsiyeti ogreniyor oluruz gelsin cmt.. merak ederim valla tuh evde net olmaması kotu gerci ben de kayınvalidemde kalıyorum orda da yok ama cepten baglanıp yazarım ben :))

canım çok heyecanlıyım bende cumartesi göstermesse 18inde kendi doktorumun kontrolü var hastanede inş. ozaman gösterir hayırlısı

merhaba kızlar hızınıza yetısmek zor vala oku oku bitmedi insallah bugun herkez iyidir canlar

esmacım senin bu randevundan benim gecen haftaki gibi aradan randevu galiba delikafadulden

evet canım özelden gidicem eşimle hastaneye gidiyorum normalde kontrollerime
doktorumuda seviyorum ama özeli yok adamın
hastane usg sindede zaten öle seyir baktırmıyolar hemen bakıp ölçüp bişim gönderiyolar o yüzden bebeği ekranda hiç görmedim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…