Şimdiden strese girdim, inş bir sorun olmaz temiz çıkar teslerimiz, sonrasında bir tek şeker yüklemesi kalıyor oda bittimi doğuma kadar rahatız inş.bu test stresi bitsin artık ....
kıslar siz tetenoz aşınızı yaptırdınızmı
kayseri hüma hastanesinde yaptırdım 3lü testimi..
inşallah temiz çıkar. yarın çıkacak sonuçlar. o da temiz çıkarsa baya bir rahatlayacağım. benim diğer bebeğimde 3lü testte sorun çıkmıştı...
benim de ayrıntılı utrasonum yapıldı ama doktor tekrar yaptırır galiba. ben sıkı takipte olacağım ilk bebeğimi kaybettiğim için.. ama çok şükür bu bebeğimde hiçbir sorun çıkmadı opuyorumnanaktan
kızlar günaydın bu arada bugün çook suratsızım gece saat 3 e kadar uyuyamadım 3 ten sonra uyumuşum ve 1 saat önce farettim bugün bizim evlilik yıldönümümüzlmaz: ve ben unuttum ( aslında pazar gününe kadar aklımdaydı ama dün akşam ve gece o kadar kötü geçtiki unuttum ve şuan çook üzgünüm ya bu çoçuk beni iyice sersem etti valla.mafoldumben
evet escos cum 25.haftaya 1,5 ay var 22.haftada ege üniversitesine gidicem.eşimin bir müşterisi orda baş ebeymiş gelin ben ilgilenirim diyo.yani ben 22 haftadan önce cinsiyet öğrenemem.
cnm ben cumartesi gidicem dr ama gösterirmi emin olamıyorum herhalde artık söyler dr.inşalllah yani.
kızlar bu topik yüzünden uyuyamıyorum ben ya gece rüyalarımda hep sizleri görüyorum ben 5 aya kadar soluğu bakırköyde alırım kesin saat 10 da yatağa girdim ve 3 ten sonra ancak uyumuşum başım ağrıyor gözlerim kapanıyor istanbul da öyle bi hava varki tam uykuluk.zaten evlilik yıl dönümümüde unutmuşum ayy ben napıcam nasıl hazırlanacagım kuaföremi gitsem birde nemrutum ki sormayın.
fatoş 22. haftadan önce arada kontrolun yokmu hiç 4,5 ayda cinsiyet için geç gerçekten meraklanıyor insan.
akpak 3'lü testin temiz çıkar inşallah.
Sinem sen medipol e gittin mi bu arada nasıl dr lar bende arada gitsem mi diyorum benim yolumun üstünde bebişi göresim gelince aralarda kaçsam mı oraya ne dersin.
canımcım eğer sakınca yoksa, bişey sorcam. ama üzülürsen cevaplamayabilirsin. seni üzmek istemem. ilk bebeğinde 2'liyi yaptırmış mıydın? 2'li temiz çıktığı halde mi 3'lü de problem çıktı? bir de problem neydi?
ben de 2'liyi yaptırdım, problem yok Allah'a şükür. ama dr 3'lüyü istemedi. endişeliyim, acaba yaptırsaydım bi problem falan çıkarmıydı diye.
Rabbim hepimize sağlıklısından nasip etsin.
Şimdiden strese girdim, inş bir sorun olmaz temiz çıkar teslerimiz, sonrasında bir tek şeker yüklemesi kalıyor oda bittimi doğuma kadar rahatız inş.bu test stresi bitsin artık ....
inş kesinleşir aryacım. yeter artıkın dimi ama.teyzelerin kızıyor artık de,göstersin :)
ay işlerim bitti şükür ama yoruldu yav.
bu tetanoz, doğum sırasında hastalık kapmamak için değil mi? bir de sağlık ocakları 30 yaşına kadar her kadına bir aşı yapıyordu, ama hamilelerin yaptırmaması gerekiyordu, o neydi acaba? kafam karıştı şimdi :uhm:
olsun cnm sağılk olsun ya hiç hatırlamasaydın yine sabahtan hatırlamışın kutlarım evlilik yıldönümünüzü cnm sağlıkla bir ömür boyu bebişinizle mutlu yıllara inş
canımcım teşekkür ederim öncelikle. ayrıntılı ultrasonu doktorunun önermesi lazım zamanı gelince ama seninde aklında olsun birşey söylemezse hatırlatırsın. ancak ayrıntılı ultrasona genellikle kadın doğum uzmanları değil radyologlar bakıyor. o yüzden büyük ihtimalle başka doktora yönlendirecektir.bazı kadın doğumcular kendileri bakıyormuş ama açıkçası ben güvenemem sonuçta herkes kendi branşında uzmandır diye düşünüyorum.
ben 2 gecedir bebeğimi rüyamda görmeye başladım ayy yavrum öyle tatlıydıkı
başka gören varmı kızlar
evet ayrıntılı utrasona radyologlar bakıyor. gerçi kayseri devlet hastanesinde kadındoğum uzmanları hiç bakmıyor utrasona hep radyologlara gönderiyorlar kaydirigubbakcemile3
ay işlerim bitti şükür ama yoruldu yav.
benim de 13:30da ay insallah hareketli olur da bu sefer %100 cinsiyeti ogreniyor oluruz gelsin cmt.. merak ederim valla tuh evde net olmaması kotu gerci ben de kayınvalidemde kalıyorum orda da yok ama cepten baglanıp yazarım ben :))
Ama ferplex çok iştah açmıyomu. Ben öğrenciyken kullanmıştım. Yemek yerken iki elim yetmiyordu vallahi :)) 2 elin daha olsa ne iyi olur diyordu beni yemek yerken izleyenler.:delikafadulden
kızlar ben çıkıyorum.. biraz işlerim var.
öptüm kendinize iyi bakın.
canım çok heyecanlıyım bende cumartesi göstermesse 18inde kendi doktorumun kontrolü var hastanede inş. ozaman gösterir hayırlısı
merhaba kızlar hızınıza yetısmek zor vala oku oku bitmedi insallah bugun herkez iyidir canlar
esmacım senin bu randevundan benim gecen haftaki gibi aradan randevu galiba delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?