evet canım nikahım orda oldu düğünde levent tenis kulübünde yapmıştık... az kalsın nikaha geç kalıyorduk sorma çok hareketli bi gündü... saçım 12 de biticeğine 2 de bitti aman neyse anlatmakla bitmez o gün yaşadıklarım ama çok şükür çok güzel geçti herşey...
ay sonunda yapılıcak canım henüz yaptırmadım ben... bayram ertesi yaptırıcam....
volescim ne kusuru canım biliyom aklının karışık olduğunu.
escos en son ben öğrencem galiba daha öğrenmedim.
candy slm nasılsın canım girmiyon pek sağlık ocağnda 20. haftanda gel dediler.
kızlar ya doktor bana demir için kan hapları olur ya küçük şişelerde öle bişi verdi doktor bana çok zor içiyorum ya ferimax diye kullanan varmı.
geçmiş olsun canım. ya ben yanlış mı hatırlıyorum acaba, eşin jinekologdu değil mi? bir de ben sizi yurtdışında diye hatırlıyorum.. başkasıyla mı karıştırıyorum acaba :bbo:
kızlar metroyu tavsiye ediyorum... biskremi henüz teyid edemiyorum 1 deneme daha yapmam lazım... ama garanti olsun siz ikisindende yiyip gidin... bak o zaman her türlü garanti veriyorum kesin öğrenir gelirsiniz... kaydirigubbakcemile3 1-1,5 saat kadar önce yiyin...
Fatoş'cum ayrıntılı ultrasoundu her doktor yapamıyor. Benim gitiğim hastanede r hafta Hacettepe Üniversitesinden bir Prof getirip ayrıntılıy yaptırıyorlar. Beni 18. haftada aldılar ayrıntılıya. Sen istersen onu doktoruna sor ve kimi yada nereyi (kimi tahlil ve görüntüleme mekezlerinde de yapıyorlar) taviye ediyorsa ona yaptır ayrıntılını.
bir de 3lü testi soruyordum ya biz özel hastanede yaklaşık 15 tl na yaptırdık.
neden herkes öyle pahalı yaptırdı anlamıyorum CADIARZU
yok korkma tatlım ben de daha öğrenmedim doktora gidicez cumaaaaaaa...sence benim neyim olur fatoş???volescim ne kusuru canım biliyom aklının karışık olduğunu.
escos en son ben öğrencem galiba daha öğrenmedim.
candy slm nasılsın canım girmiyon pek sağlık ocağnda 20. haftanda gel dediler.
kızlar ya doktor bana demir için kan hapları olur ya küçük şişelerde öle bişi verdi doktor bana çok zor içiyorum ya ferimax diye kullanan varmı.
evet ya makina gibi evlendiriyorlar bir de dimi.. organize işler:))evet canım nikahım orda oldu düğünde levent tenis kulübünde yapmıştık... az kalsın nikaha geç kalıyorduk sorma çok hareketli bi gündü... saçım 12 de biticeğine 2 de bitti aman neyse anlatmakla bitmez o gün yaşadıklarım ama çok şükür çok güzel geçti herşey...
....
25 inci haftaya daha 2 ay var yahu ondan önce gidersin yine?? o zaman sor gidince ne olucak diye?opuyorumnanaktankızlar bide doktor ban 25 haftaya girince gel şeker yüklemeni yapacam dedi.ee 22 haftada ayrıntılı ultrason yokmuydu.bana gel demedi başka yere gidecem artık.
kayseri hüma hastanesinde yaptırdım 3lü testimi..hangi hastanede yaptırdın?
aslında 18. hafta erken değilmi ayrıntılı ultrason için. 20-22. haftalarda yapılıyor benim bildiğim. organ gelişimi açısından 2 gün bile önemli bence. 2-3 hafta erken yapılması kafamı karıştırdı. sana daha önce de söyleyecektim ama senin de kafanı karıştırmak istemedim.özellikle kardiyak değerlendirme çok önemli ayrıntılı ultrasonda. kalp damarlarının oluşumu beklenmeli diye düşünüyorum ama yine de doktor değilim sonuçta.fisfisfis
evet canım ii çıktı şükür.sağolasın halaya bekleriz.Fatoş'cum sonuçlar iyi galiba anladığım kadarı ile halaylar çekildiğine göre. Şöyle bir göz attım geçmişe ama hepsini okumak mümkün değil. İyi haberini bulamadım ama şimdiden gözün aydın.
sorma bende ölüyom canım içerkene.bilseydim öle olacağını hap isterdim.
banada aysonu gel dediler cnm
cnmcım efet pek giremiom ama takip ediyorum sizi yinede
bende o küçük şişelerden kullanıyorum ve içerken neler çekiyorum çok kötü tadı kokusu görüntüsü ama zorla içiyorum işte bidahakine ilaç istiycem doktordan
yanlış hatırlamıyorsun canım, eşim jinekolog türkiyede değiliz, inşallah seneye döneceğiz ülkemize...
kızlar günaydın bu arada bugün çook suratsızım gece saat 3 e kadar uyuyamadım 3 ten sonra uyumuşum ve 1 saat önce farettim bugün bizim evlilik yıldönümümüzlmaz: ve ben unuttum ( aslında pazar gününe kadar aklımdaydı ama dün akşam ve gece o kadar kötü geçtiki unuttum ve şuan çook üzgünüm ya bu çoçuk beni iyice sersem etti valla.mafoldumben
kızlar günaydın bu arada bugün çook suratsızım gece saat 3 e kadar uyuyamadım 3 ten sonra uyumuşum ve 1 saat önce farettim bugün bizim evlilik yıldönümümüzlmaz: ve ben unuttum ( aslında pazar gününe kadar aklımdaydı ama dün akşam ve gece o kadar kötü geçtiki unuttum ve şuan çook üzgünüm ya bu çoçuk beni iyice sersem etti valla.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?