2010 Şubat Anneleri

volescim ne kusuru canım biliyom aklının karışık olduğunu.
escos en son ben öğrencem galiba daha öğrenmedim.
candy slm nasılsın canım girmiyon pek sağlık ocağnda 20. haftanda gel dediler.
kızlar ya doktor bana demir için kan hapları olur ya küçük şişelerde öle bişi verdi doktor bana çok zor içiyorum ya ferimax diye kullanan varmı.

kızlar bide doktor ban 25 haftaya girince gel şeker yüklemeni yapacam dedi.ee 22 haftada ayrıntılı ultrason yokmuydu.bana gel demedi başka yere gidecem artık.

Fatoş'cum sonuçlar iyi galiba anladığım kadarı ile halaylar çekildiğine göre. Şöyle bir göz attım geçmişe ama hepsini okumak mümkün değil. ıyi haberini bulamadım ama şimdiden gözün aydın.

banada aysonu gel dediler cnm

cnmcım efet pek giremiom ama takip ediyorum sizi yinede
bende o küçük şişelerden kullanıyorum ve içerken neler çekiyorum çok kötü tadı kokusu görüntüsü ama zorla içiyorum işte bidahakine ilaç istiycem doktordan

geçmiş olsun canım. ya ben yanlış mı hatırlıyorum acaba, eşin jinekologdu değil mi? bir de ben sizi yurtdışında diye hatırlıyorum.. başkasıyla mı karıştırıyorum acaba :bbo:

yanlış hatırlamıyorsun canım, eşim jinekolog türkiyede değiliz, inşallah seneye döneceğiz ülkemize...

günaydın cicişler herkes iyi maşaallah,umarım güzel gün bir gün olur hepimiz içinopuyorumnanaktan

cnm gecen cmt oylesine gittik dra ama sabah erken gittik kahvaltı ettim ustune metro yedim ama 10dk oncesinden ondan mı etkili olmadı acaba. simdi 13.30da gidicem ya sabah kahvaltı ederim biraz hareket ederim acıkırım biseyler atısıtırım sonra cikolata da yiyince artık oynaması lazım :))

Fatoş'cum ayrıntılı ultrasoundu her doktor yapamıyor. Benim gitiğim hastanede r hafta Hacettepe Üniversitesinden bir Prof getirip ayrıntılıy yaptırıyorlar. Beni 18. haftada aldılar ayrıntılıya. Sen istersen onu doktoruna sor ve kimi yada nereyi (kimi tahlil ve görüntüleme mekezlerinde de yapıyorlar) taviye ediyorsa ona yaptır ayrıntılını.

inşallah kızlar bebeğinin cinsiyetini öğrenemeyenlerde öğrenirler hemen
çok güzel bir duygu..

kızlar eşim antalyada çok lüks bir otelde iş icabı 3 günlüğüne kalmaya gidecek.. nefret ediyorum bu tür şeylerden. bir erkeği eşinden ayrı neden gönderirler ki böyle yerlere?! kafaya koydum ben de gideceğim ama otel çok pahalı akannehir

arkadaşlar ben tetanoz aşısı yaptırmayacağım, neden bilmiyorum ama eşim gerek görmedi.
bir de kan hapı ile ilgili olarak ben hemen her çeşidini kullandım. hamilelikten önce de kansızlık sorunum vardı. size tavsiye gyno-ferro sanol duo kullanmanız. ne mide bulantısı yapıyor ne kabızlık. iştah falan açmadığı gibi kilo da yapmıyor. ben nerdeyse hamileliğimin başında başladım kullanmaya.halen devam ediyorum ve sadece 1,5 kg aldım. yanlız duo olmasına dikkat edin, sadec gyno-ferrosanol ben de çok bulantı ve kabızlık yaptı.

bir de 3lü testi soruyordum ya biz özel hastanede yaklaşık 15 tl na yaptırdık.
neden herkes öyle pahalı yaptırdı anlamıyorum CADIARZU

aslında 18. hafta erken değilmi ayrıntılı ultrason için. 20-22. haftalarda yapılıyor benim bildiğim. organ gelişimi açısından 2 gün bile önemli bence. 2-3 hafta erken yapılması kafamı karıştırdı. sana daha önce de söyleyecektim ama senin de kafanı karıştırmak istemedim.özellikle kardiyak değerlendirme çok önemli ayrıntılı ultrasonda. kalp damarlarının oluşumu beklenmeli diye düşünüyorum ama yine de doktor değilim sonuçta.fisfisfis

yok korkma tatlım ben de daha öğrenmedim doktora gidicez cumaaaaaaa...sence benim neyim olur fatoş???

evet ya makina gibi evlendiriyorlar bir de dimi.. organize işler:))
kızlar bide doktor ban 25 haftaya girince gel şeker yüklemeni yapacam dedi.ee 22 haftada ayrıntılı ultrason yokmuydu.bana gel demedi başka yere gidecem artık.
25 inci haftaya daha 2 ay var yahu ondan önce gidersin yine?? o zaman sor gidince ne olucak diye?opuyorumnanaktan

kızlar günaydın bu arada bugün çook suratsızım gece saat 3 e kadar uyuyamadım 3 ten sonra uyumuşum ve 1 saat önce farettim bugün bizim evlilik yıldönümümüz lmaz: ve ben unuttum ( aslında pazar gününe kadar aklımdaydı ama dün akşam ve gece o kadar kötü geçtiki unuttum ve şuan çook üzgünüm ya bu çoçuk beni iyice sersem etti valla.mafoldumben

hangi hastanede yaptırdın?
kayseri hüma hastanesinde yaptırdım 3lü testimi..
inşallah temiz çıkar. yarın çıkacak sonuçlar. o da temiz çıkarsa baya bir rahatlayacağım. benim diğer bebeğimde 3lü testte sorun çıkmıştı...

benim de ayrıntılı utrasonum yapıldı ama doktor tekrar yaptırır galiba. ben sıkı takipte olacağım ilk bebeğimi kaybettiğim için.. ama çok şükür bu bebeğimde hiçbir sorun çıkmadı opuyorumnanaktan

evet canım ii çıktı şükür.sağolasın halaya bekleriz.
sorma bende ölüyom canım içerkene.bilseydim öle olacağını hap isterdim.
yanlış hatırlamıyorsun canım, eşim jinekolog türkiyede değiliz, inşallah seneye döneceğiz ülkemize...

evlilik yıldönümünü kutlarım canım.
escos bilmiyom canım ya ama erkek gibi sanki.

evet escos cum 25.haftaya 1,5 ay var 22.haftada ege üniversitesine gidicem.eşimin bir müşterisi orda baş ebeymiş gelin ben ilgilenirim diyo.yani ben 22 haftadan önce cinsiyet öğrenemem.

hele bir doğsun sersemliği o zman gör canım kaydirigubbakcemile3
ben de geceleri uyuyamıyorum karnım rahatsız ediyor. bu şiş karına alışamadım daha :CüvCüv:
yaparsın akşama birşeyler üzülme :teselli: hem sizin en büyük süpriziniz bebeğiniz değil mi?! şimdi hemen dışarı çık bir hediye al. akşama da güzel bir yemek tamamdır yerimseniben
Allah daha nice seneler göstersin mutluluğunuzu daim etsin canım a.s.

selam kızlarrrrrr
herkes bugün iyi galıba burada hava çok kötü akşamdan berı yağmur seller gidiyor
ama havanın serinlemesine çok sevindim tam uyku havasıhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…