günaydın canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor
fatoş,esma,sinem teşekkürler kızlar. tahin helvası değil de, sahurda tahin-pekmez yiyorduk biz de..en iyisi ben de dr'a söyleyim perşembe günü, bana da şurup versin.tşklr
canım benim saat 2:15 de senn
ama benim evde netim yok
volescim sadece halay çekmekle olmaz gözün aydın yokmu kuşum ya.mafoldumben
yaa ben de eşim hissetsin istiyorum artık. :gitme:
volescim metrodan sonra biskrem diyosun yani kız sana ayak uyduramıyorum valla sen devam et taktiklere arkadaşım:)))
sağol canım iyiyim bende , yağmur yağıyor sürekli uyumak istiyorum bir uyuşukluk var üzerimde.:))
ayyy canım benim afedersin bugün pek keyfim yok canım nolur kusuruma bakma... sonuçlar için tabiki gözün aydın canımın içii ben sana zaten demiştim iyi çıkıcak merak etme diye... darısı şekere inşallah... :Saruboceq:
inşallah canım inşallah hiseder özlellikle surat ifadesine dikkat et lütfen hissettikten sonra... bizim babamızın çok komikti....
canım walla çok tesadüf oldu aslında taktik yapiyim diye düşünerek yemedim öyle evde vardı bikaç tane attım ağzıma veee... kıpır kıpır tesadüfmü değil mi 2. denemeye anlarız kaydirigubbakcemile3
benim de 13:30da ay insallah hareketli olur da bu sefer %100 cinsiyeti ogreniyor oluruz gelsin cmt.. merak ederim valla tuh evde net olmaması kotu gerci ben de kayınvalidemde kalıyorum orda da yok ama cepten baglanıp yazarım ben :))
süper valla benim kızım çok uslu olucak galiba hanım hanımcık pek kıpraşma yok arada sadece konuşuyoruz sabah akşam onunla yok tık yok hep uyuyo bebeişim:)))
Herkese günaydın arkadaşlar
Selamkerem nasılsın, ne yaptın ayrıntılı ultrasonu çektirebildin i?
Benim de rutin muayenem o tarihlerde Selmacım. O zaman benden de ister muhtemelen.
voles sen de bakırköy yunus emre de mi evlendin?? ben orda evlendim de fotolar benziyor da?:))
kıslar siz tetenoz aşınızı yaptırdınızmı
kızlar metroyu tavsiye ediyorum... biskremi henüz teyid edemiyorum 1 deneme daha yapmam lazım... ama garanti olsun siz ikisindende yiyip gidin... bak o zaman her türlü garanti veriyorum kesin öğrenir gelirsiniz... kaydirigubbakcemile3 1-1,5 saat kadar önce yiyin...
benimkide tam cingöz recai olcak galiba fıldır fıldır dönüyo içerde şu anda bile güp güp ittiriyo karnımı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?