2010 Şubat Anneleri

iyim datlum bu akşamda ben kayın validemle eltimi alıyom yemeğe evi temziledim. yemeklerle uğraşıyom kuşum napım topikte ii haberler güzel aksi bşi yok canım.

Ay kızlar ben de evde olmak temizlik yapmak, yemek yapmak, misafir ağırlamak istiyorum yaaa...Oysa ben eve gittiğimde sadece uyku ve dinlenme için vakit kalıyo İMDAAAATTT

Bende aynen senin gibiyim eve gidince zoraki bir yemek ve ardından yatıyorum, evin hali içler acısı ne zaman düzene giricem bilmiyorum

İyiyiz canım saol a.s. bende arayıp bir hafta öne alıcam günler geçmiyor birtürlü

iyileşmene sevindim canımm dikkat et artık çorapsız gezme

ay bugün işe geç geldim iyiki yani haa
geçmişi bitiremedim :)))
herkes iyidir umarım...
perşembeye kaç gün kaldı kızlar yaaa çok heyecanlıyım bennn ..:)))

valla geçmiyor bakalım 3lü test var diye fazla öne alamadım
sonra yapmaz bir daha gel der
aneyyy bird eonunla ugraş
ama 2 gün aldım valla
dayanamıyorum bir görsek şu cinsiyeti valla rahatlayacam
birde hareketlense melegim hissetmeye başlasam

iyileşmene sevindim canımm dikkat et artık çorapsız gezme

ahh canım sorma akılsınz başım
3 gündür görsen ne çorap çıkarıyorum ne terlik ayagımdan
öncenin acısı çıkıyor
kız yap bakim bana da bir tahmin
ayy kızlar valla bana tahmin yapsanıza kızım mı olacak? oglum mu? Şeniz

ay bende 2 gun misafir cagirdik yemeye bitim dun bugun belim fena agriyo kızlar dıkat etdin kendinize is yaparken bu arada aksam bebisimiz babaya ne yapti size anlatim aksam esim yatmisti bende arkasindan sarildim yatmadan bebeye seni seviyorum falan demisti sardim tam esimi bi basladi poposuna tepik atmaya esimde hiseti esim ne oluyo diyoo bende gulmeye basladim seni kiskaniyo galiba diye cok komikti esim lik defa aksam hiseti tepiklerimizi kaydirigubbakcemile3

ay bugün işe geç geldim iyiki yani haa
geçmişi bitiremedim :)))
herkes iyidir umarım...
perşembeye kaç gün kaldı kızlar yaaa çok heyecanlıyım bennn ..:)))

Hoşgeldin canım, neden geç geldin rahatsızmıydın yoksa,
perşembeye 1 gün kaldı sayılır, hadi güzel haberlerle gel inş.

Ben hiç test yaptırmadım istemedim ama doktor bu randevumda bişeyler yapıcam dedi ama hangisini yapıcak bilmiyorum

benimki yaramaz olcak galiba kızlar nedense aksam gece 12 bile uyumuyodu dun bi baya hep hisetim onu bu sabahta erken sate yine kipir kipirdi aman yaramaz olursa yandim vala

Ayyy ne güzel ya maşallah, demek o kadar hissettirdi haa

Bence oğlan olacak.

Ay ne güzel yaaa.Bizim babamız pek farkında değil olayın henüz.karnım da fazla çıkmadığından hiç konuşmuyo kızımızla.Arada bir karnımı okşuyo o kadar.Ama ultrason sırasında yüzünü görmelisiniz. Bir bebeği bir onu seyrediyorum :))

mrb kızlar nasılsınız.

biz çok şükür iyiyiz
kendime elbise alayım dedim
birşey alamadan geri geldim
giydiklerimin hiç biri yakışmadı ya.
biraz daha bekliyeyim karnım biraz daha büyüsün bakalım.

biz doktora gidince esim benden da heycanli oluyo sanirim doktor bakarken doktorun arkasina gecip ekrana gircek azda diyom esime doktrdan bile da iyi bakiyosun

Bazen ben de öyle yapıyorum sonra göz göze geliyoruz ve eşimin gözlerindeki o ilk zamanlarda bana bakarken gördüğüm ışıltıyı tekrar görünce bebişi kıskanıyorum bile :))
Geçen gün iyi ki bebeğimiz erkek oluyor kız olsayı sen beni unuturdun dedim. kötükedihüso

çakır gözlü camdan kalp hoşgeldiniz canlar.
meleksen ne güzel ya ben daha hissetmeim hiç.

Nasıl yani 2'li teste yapılmadı mı daha? Senin 17. haftan sanırım. Değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…