2010 Şubat Anneleri

yoo uyanamadım bi türlü :)) aradım bende gecikicem diye 12 ye kadar uyudum...
ayy inş saol abla

Ne güzel yapmışsın valla, bizde maalesef öyle uyanamadım falan olmuyor sekizde burdayız mecburen şu izin vaktimiz bir gelsede evde yatsak bol bol

Merhaba canım hoşgeldin, bende henüz bişey almadım kendime karnım hiç yok neredeyse eski giysilerimi giyiyorum şimdilik

Nasıl yani 2'li teste yapılmadı mı daha? Senin 17. haftan sanırım. Değil mi?

ben istemedim doktorda birşey söylemedi, yaptırsam ne olacaktı ki sadece kafam karışacaktı bende gerek görmedim, oğlumdada test falan yaptırmamıştım, sapasağlam doğdu maşallah

bizim ikili haftamizda cikti doktor hersey iyi dedi haftaya bakalim 3 lu icin ne dicek bende merak ediyorum yapmi yapmami dicek

rahatsızmısın canım

yok değilim canım çok şükür orucun verdiği halsizlik bide uykusuzluk var sadece...bugün tembellik yaptım uyudum biraz..

kızlar ya aksam nete ultrason videolari izlerken okudum bazi ozel doktorlar dvd yapiyomus aylelere bebeyin ultrason goruntulerini bizde sorsakmi doktorlarimiza ya dvd yapiyolarmis ayle buyukleri veya bebekler buyunce izlesin diye cnm

Ben cesaret edemezdim kızlar sizin kadar cesur olamazdım sanırım. Allahım göstemesin ama sağlıksız bir bebek dünyaya getirip ona azap çektirme riskini, düşüncesini bile aklıma getirmek istemiyorum. ınşallah hepimizin bebekleri sağlıkla dünyaya gelir.
Ben 30'ugeçtim diye çok endişeliydim doğrusu. Şimdi en azından içim biraz daha rahat.

kızlar ya aksam nete ultrason videolari izlerken okudum bazi ozel doktorlar dvd yapiyomus aylelere bebeyin ultrason goruntulerini bizde sorsakmi doktorlarimiza ya dvd yapiyolarmis ayle buyukleri veya bebekler buyunce izlesin diye cnm

Canım 4 boyutlu ultasoundu olan tüm doktorlar yapıyorlar. Ama klasik 2 boyutlu ultrasound da öyle bir teknoloji yok ne yazık ki.
Ama harika bir şey, hem bebeği canlı gibi izlemek hem de onu eti ve kemiği ile görmek ok hoş bir duygu.
Sırf dvd için bir arkadaşım 30. haftasıda bizim doktorumuzdan randevu almıştı. Çok güzel bir hatıra gerçekten. Biz bebeğimizin 4 boyutlu fotolarından bir albüm bile yapmaya başladık.

4 boyutlu ne zaman cekiyolar cnm ya ikiliden baska da resmimiz yok 4 boytluyu kac aylarda yapiyolar

kötü oluyo yaa...allah yardım etsin hepimize

Aminn canım saol

Bende 30 u geçtim ama hiç endişe etmiyorum cucuscum, 50 sinde sapasağlam doğum yapanı gördüm, Allah ne takdir ederse o oluyor sonuçta ve ben sağlıksız diye canlı bebeği aldırma taraftarı olmadığımdan testleride hiç kafama takmadım, Allahım hayırlısını ve sağlıklısını versin inş.

cnm da 15 hafta da saclari cikmaya basladi bebislerimizin artık kaslari falan bile cikmaya baslicak bebek beklerkene kayitli dilmisiniz kızlar her hafta bebekle sizle ilgili yazilar geliyo

4 boyutlu ne zaman cekiyolar cnm ya ikiliden baska da resmimiz yok 4 boytluyu kac aylarda yapiyolar

Sanırım ayrıtılı ultrason da renkli dopler ultrasona girebilirsin yani en azından 4 boyutlu ultrasonu olan bir yer tercih edebilirsin canım. Çünkü ayrıntılı ultrasonu genelde görüntüleme merkezlerinde yaptırıyor dktorlar. Ya da her zaman için endi muayenehanesinde 4 boyutlu cihazı olan bir doktordan bir randevu alıp bebeğini görebiirsin. Bence hamilelikte eğer imkanın varsa mutlaka biraz bütçe ayırıp 4 boyutluya girmek çok hoş bir duygu.

Bizim ne yazık k 1 yıl öncesine kadar sağlık güvencemiz yoktu. Yani devlet resmen avukatlar iyi kazanır onları sağlık güvencesi kapsamına almayalım demiş ve ayırmıştı. Ama her zaman öyle olmuyor tabii hele de meslein başında. Bir stajyer avukatın alabileceği en yüksek ücret bugün 400, 500 TLdir ne yazık ki.
Şimdi ise SGK ile birlikte Bağkur'a kaydoluyoruz ve fakat yine de sağlıktan yararlanmak için çok ağır şartlar gerekiyor. O yüzden biz ne yazık ki zaten özel hastanelere gitmek zorunda kalıyoruz.
Şu anda gittiğimiz özel hastanede de zaten 4 boyutlu ultrason kullanıyorlar.
Yani canım 4 boyutlunun her hangi bir haftası yok. Her zaman da kullanılabilecek bir cihaz.

cnm da 15 hafta da saclari cikmaya basladi bebislerimizin artık kaslari falan bile cikmaya baslicak bebek beklerkene kayitli dilmisiniz kızlar her hafta bebekle sizle ilgili yazilar geliyo

ben değilim ama her hafta neler oluyor diye bi siteden takip ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…