kızlar ya aksam nete ultrason videolari izlerken okudum bazi ozel doktorlar dvd yapiyomus aylelere bebeyin ultrason goruntulerini bizde sorsakmi doktorlarimiza ya dvd yapiyolarmis ayle buyukleri veya bebekler buyunce izlesin diye cnm
kızlar ben birazdan çıkıyorum. doktora gideceğiz. dörtlü test yapılacak bakalım. sonucu kaç günde verecekler. çok heyecanlıyım. inşallah herşey yolundadır. test temiz çıkar rahatlarım. akşam hiç uyuyamadım heyecandan. bütün gece test sonuçları hastane dolandım durdum rüyamdada.
cnm da 15 hafta da saclari cikmaya basladi bebislerimizin artık kaslari falan bile cikmaya baslicak bebek beklerkene kayitli dilmisiniz kızlar her hafta bebekle sizle ilgili yazilar geliyo
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zaten zor kurtulduk bulantılardan geri dönmeye niyetim yok zaman gecsinde hemencik
pırt diye doğuralımkaydirigubbakcemile2
cnm da 15 hafta da saclari cikmaya basladi bebislerimizin artık kaslari falan bile cikmaya baslicak bebek beklerkene kayitli dilmisiniz kızlar her hafta bebekle sizle ilgili yazilar geliyo
kızlar ben birazdan çıkıyorum. doktora gideceğiz. dörtlü test yapılacak bakalım. sonucu kaç günde verecekler. çok heyecanlıyım. inşallah herşey yolundadır. test temiz çıkar rahatlarım. akşam hiç uyuyamadım heyecandan. bütün gece test sonuçları hastane dolandım durdum rüyamdada.
merhaba kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım geçmişi okumadım çünküü
merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir çok yorgunum da bi göz atayım dedim
slm kızlar nasılsınız bakalım.bende kayıt olayım barı.bayılırım oyle bılgı sıtelerıne.
merhaba canım iyiyiz sen nasılsın, iş mi yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?