2010 Şubat Anneleri

kızlar ya aksam nete ultrason videolari izlerken okudum bazi ozel doktorlar dvd yapiyomus aylelere bebeyin ultrason goruntulerini bizde sorsakmi doktorlarimiza ya dvd yapiyolarmis ayle buyukleri veya bebekler buyunce izlesin diye cnm

evet canım benim doktorum her gittiğimizde o günkü ultrasonu dvdye çekip veriyor. renkli fotolarınıda veriyor. albüm yapmaya başladık. ben dvdyi günde kaç defa takıp izliyorum. çok güzel gerçekten.

kızlar ben birazdan çıkıyorum. doktora gideceğiz. dörtlü test yapılacak bakalım. sonucu kaç günde verecekler. çok heyecanlıyım. inşallah herşey yolundadır. test temiz çıkar rahatlarım. akşam hiç uyuyamadım heyecandan. bütün gece test sonuçları hastane dolandım durdum rüyamdada.

ya bende ozel gidiyorum merkez hastanesine ama gitim doktora hic sormadim 4 boyutluyu falan ama iyiki soylediniz sorucam gitigimde su dvd isinide ben zaten her kontrolde 55 tl veriyorum cnm gecen ikili test bize 130 tl cikti birtane serum basina 90 tl almislardi kustugum zamanlarda o hastanede esimin var ama benim sigortam londrada bende yok esiminde uzerine kayitli dilim ayni soy adimla kaldim karisik is

merhaba kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım geçmişi okumadım çünküü

hadi hayırlısı canım fazlada düşünme ama..yerimseniben

benim 2 li testim temiz çıktığı için doktor 3 lü teste gerek yok dedi
bide 4 lü test mi oluyo

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zaten zor kurtulduk bulantılardan geri dönmeye niyetim yok zaman gecsinde hemencik
pırt diye doğuralımkaydirigubbakcemile2

benim de yok valla hayırlısıyla doğsalarda kucağımıza alsak

cnm da 15 hafta da saclari cikmaya basladi bebislerimizin artık kaslari falan bile cikmaya baslicak bebek beklerkene kayitli dilmisiniz kızlar her hafta bebekle sizle ilgili yazilar geliyo

Ben başka bir siteden takip ediyorum gelişimini bebeğimin

Güle güle git canım, güzel haberler getir inş.

merhaba kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım geçmişi okumadım çünküü

merhaba canım iyiyiz şükür, sen nasılsın

ben KÜÇÜKıNSAN diye bi siteye kayıtlıyım...
her hafta mesela 18+1 olduğum gün 19. hafta bilgileri geliyo

slm kızlar nasılsınız bakalım.bende kayıt olayım barı.bayılırım oyle bılgı sıtelerıne.

cok guzel cnm her hafta bilgilerinin gelmesi gerci ben tum gun neten hep bisiler arastiriyom durmadan ultrason videolari izliyom ne lazim dogum cantasina bakiyom hep he kızlar bakin en onemli neymis bitane bebege gunluk alip dogunca doktora yazdirmak sayfaya bebekle ilgili bisi

kızlar merhaba ya dun gıremedım amnıyosentez sonucunu alacak olan bı arkadasımz var dı naptı kı fatoscum sende aldın demı 3lü sonucunu umarım hersey yolundadır kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…