ay sorma canım kışlık hazırladım ama çok yoruldum dün de ayaktaydım bugün de belim ağrıdı yoruldum
kızlar merhaba ya dun gıremedım amnıyosentez sonucunu alacak olan bı arkadasımz var dı naptı kı fatoscum sende aldın demı 3lü sonucunu umarım hersey yolundadır kızlar
cok guzel cnm her hafta bilgilerinin gelmesi gerci ben tum gun neten hep bisiler arastiriyom durmadan ultrason videolari izliyom ne lazim dogum cantasina bakiyom hep he kızlar bakin en onemli neymis bitane bebege gunluk alip dogunca doktora yazdirmak sayfaya bebekle ilgili bisi
ebruli tatlim ozelden atim sana oraya kayit ol guzel hulen ben falan oraya kayitliyiz
evet canım çok şükür ii çıktı sonucum kübrişin sonucuda ii çıkmış.kızlar merhaba ya dun gıremedım amnıyosentez sonucunu alacak olan bı arkadasımz var dı naptı kı fatoscum sende aldın demı 3lü sonucunu umarım hersey yolundadır kızlar
slm kızlar nasılsınız bakalım.bende kayıt olayım barı.bayılırım oyle bılgı sıtelerıne.
Merhaba ayshecim, iyiyiz sen nasılsın, ben üye olamadım nedense
.
slm canım iiyiz sen nasılsın bakım
sağol canım hepsinin ayrı demekki heycanı canım.[/QUOTE]saol fatoşcum sen nasılısn.cok sevındım cnm.bebişin sonuçları iyi çıkmış.allah kımseyı darda bıraakmasın.bende haftaya pzt gıtcem kontrolume.nedense sabırsızlanıyorum.ilk kızımda sankı bu kadar heyecanlanmıyordum.bunda neden boyle oluyo anlamadım ya:lepi:
sağol canım hepsinin ayrı demekki heycanı canım.
Kızlar bnde kaydoldum küçük insana :))
sağol canım benim aminfatoşcum gözün aydın güzelim: sonuç iyi çıkmış. çok sevindim. hep iyi haberlerini alırız inş. hihoyyyt
Bence oğlan olacak.
kızlar ben birazdan çıkıyorum. doktora gideceğiz. dörtlü test yapılacak bakalım. sonucu kaç günde verecekler. çok heyecanlıyım. inşallah herşey yolundadır. test temiz çıkar rahatlarım. akşam hiç uyuyamadım heyecandan. bütün gece test sonuçları hastane dolandım durdum rüyamdada.
fatoşcum cok sevindim canım hadi gözün aydın ben de dört gözle persembeyi beklıyom 3lü yapılcak bı de bakalım cınsıyeti öğrenebılecegız mı sımdıde heycanlanıyom valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?