2010 Şubat Anneleri

ay sorma canım kışlık hazırladım ama çok yoruldum dün de ayaktaydım bugün de belim ağrıdı yoruldum

Aman dikkat et, çok yorma kendini, sen hamilesin unutma canım

kızlar merhaba ya dun gıremedım amnıyosentez sonucunu alacak olan bı arkadasımz var dı naptı kı fatoscum sende aldın demı 3lü sonucunu umarım hersey yolundadır kızlar

merhaba bilgen, İkisinin de sonucu iyi çıktı canım merak etme

nasıl ve nereye kayıt oldun bilgiler gelsin diye

ebruli tatlim ozelden atim sana oraya kayit ol guzel hulen ben falan oraya kayitliyiz

kıslar bende cuma günü tarama testi yaptırdım ilk kez benim doktorumun tayini çıktığı içn geçen ay gitti giderken bana ayın 3ü veya 4ü gibi hastanede yaptır dedi birde dr tavsiye etti ben onunla konuştum diye benim hastalarımla ilgilenecek dedi testi yaptırdım sonuç için sadece normal dedi herkes tahlil sonucunu gösterdiği için üzerinde durmadı bile:umursamaz: eşimde kızdı dr değiştirelim diyor tam bir sonuçta alamadım şimdi bebişim sağlıklı mı diye canım sıkıldı birde doktor bulmam gerekecek :sinifsinif:

kızlar merhaba ya dun gıremedım amnıyosentez sonucunu alacak olan bı arkadasımz var dı naptı kı fatoscum sende aldın demı 3lü sonucunu umarım hersey yolundadır kızlar
evet canım çok şükür ii çıktı sonucum kübrişin sonucuda ii çıkmış.
slm kızlar nasılsınız bakalım.bende kayıt olayım barı.bayılırım oyle bılgı sıtelerıne.

slm canım iiyiz sen nasılsın bakım

.

slm canım iiyiz sen nasılsın bakım[/QUOTE]

saol fatoşcum sen nasılısn.cok sevındım cnm.bebişin sonuçları iyi çıkmış.allah kımseyı darda bıraakmasın.bende haftaya pzt gıtcem kontrolume.nedense sabırsızlanıyorum.ilk kızımda sankı bu kadar heyecanlanmıyordum.bunda neden boyle oluyo anlamadım ya:lepi:

.

slm canım iiyiz sen nasılsın bakım

saol fatoşcum sen nasılısn.cok sevındım cnm.bebişin sonuçları iyi çıkmış.allah kımseyı darda bıraakmasın.bende haftaya pzt gıtcem kontrolume.nedense sabırsızlanıyorum.ilk kızımda sankı bu kadar heyecanlanmıyordum.bunda neden boyle oluyo anlamadım ya:lepi:[/QUOTE]
sağol canım hepsinin ayrı demekki heycanı canım.

sağol canım hepsinin ayrı demekki heycanı canım.[/QUOTE]

fatoşcum gözün aydın güzelim: sonuç iyi çıkmış. çok sevindim. hep iyi haberlerini alırız inş. hihoyyyt

fatoşcum gözün aydın güzelim: sonuç iyi çıkmış. çok sevindim. hep iyi haberlerini alırız inş. hihoyyyt
sağol canım benim amin

BEN NEDEDN OLMADIM NERDEN OLUYO[/QUOTE]

Canım Küçükİnsan - Bebek, Doğum, Hamilelik, Anne, Gebelik, Çocuk, Gelişim, Sağlık, Psikoloji, Kürtaj, Kadın, Sezeryan, Hastane, Burçlar, Hastalıklar, Bebek müzikleri adresine gir oradan hamileliğiniz azan pencerede yeni üyelik kısmına tıkla. gelincede beni bul :))

selam kıslarr napıyonus bakım. bu hafta full kabul gunu modundayım ya gelen gıden durmuyor daha sımdı oturabıldım yoruldum bıttım walla :çok üzgünüm:
sız napıyosunuz keyıfler nasılll laelaelaelaelae

fatoşcum cok sevindim canım hadi gözün aydın ben de dört gözle persembeyi beklıyom 3lü yapılcak bı de bakalım cınsıyeti öğrenebılecegız mı sımdıde heycanlanıyom valla

Ben hiç test yaptırmadım istemedim ama doktor bu randevumda bişeyler yapıcam dedi ama hangisini yapıcak bilmiyorum [/QUOTE]

tatlım senin doktor 3lü yapacaktır
bazı doktorlar ikili bazı doktorlar üçlü yapmıyor
ama genelde özel hastaneler ikisini de yapıyor :)

Bence oğlan olacak.

ayyy bencede bencede
inşallah pazartesi ögrenebilirim
salı doğum günüm
yavruşum annesine ilk hediyesini versin

tatlım 4lü için erken değil mi?
benim bildiğim 2lü 3lü sonra 4lü
hatta çogu yer 4lüye gerek duymuyormuş ama

fatoşcum cok sevindim canım hadi gözün aydın ben de dört gözle persembeyi beklıyom 3lü yapılcak bı de bakalım cınsıyeti öğrenebılecegız mı sımdıde heycanlanıyom valla

bende heyecandan deliriyorum
pazratesi bir gelse bir an önce

bu arada kızlar bebekbeklerken'e de üye oldum kucukinsan'a da hatta milupa ve prima'ya da laelaelaelaelae

iyi akşamlar kızlarrr a.s.şu geçmişte bu kadar birikmese keşke,orayı okumaktan selam veremedimkaydirigubbakcemile3
şu verdiğiniz sitelere bende bi bakıyım merak ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…