2010 Şubat Anneleri

o ne yaaaaaa allah yardımcımız olsun soyuyolar bizi :1rolleyes:

bilgen82 doremi ve camdankalp hepinizin gözü aydın allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

dün yazmıştım okudunuz mu bilmiyorum ama Atlas Hastahanesi var Anadolu yakasında normal doğum ücretsiz miş sigortası olan için tabii.

Son düzenleyen: Moderatör:

canım burda da ole fıyat veren yerler var acıbademde 9000 tlden bahsedıyorlardı

Arkadaşlar merhaba.Geçmişi okuyamadım.Amma birikmiş.Doktora gidecek arkadaşlar geldiler mi? ne haberler getirdiler? ınşallah bebişler de kendileri de iyidir.

canım gozun aydın masllah kızına tombık mı olacak yoksa bebısın
bilmemki heralde anasına çektiyse bende 3900 doğmuşum

Doremi, bilgen ve camdankalp, üçünüzünde gözü aydın:)) 2 kız 1 oğlan, kız anneleri atakta bu aralar:))

saol canım

bilgen82 doremi ve camdankalp hepinizin gözü aydın allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

amin inş saolasın

kızlar biz geldik kızımla :)
doktor amcamız %100 kız dedi..
tahlillerimizde temiz çok şükür..
1,5 ay sonra gel artık kontrole dedi bir sorun olmadığı taktirde..
sizlerde ne var ne yok?

sende kesinleştirdin artık kızını.gözün aydınnn.

canlarım geldım doktordannnn bebısımı gordum cok tatlıydııı 3lü için kan verdik veeeeeeeeeeeeeee cinsiyetimizde erkek yani oğlusum oluyoooooooooooooooooooooooooooooooooo cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ogluşun saglıkla gelsin bilgencim.seninde gözün aydın...

anacım nihayet çözüldü olay.kız gülşah bizim doktorlar başta ne dediysi çıktı dimi.benimde içimden sana kız geçiyordu.hayırlı gelir inşallah....

bende biraz yorgunum.evi temizliyorum yavaş yavaş .zeyno uyuyo.o uyunken bi dinleneyim karnımı doyurayım o aradada size bakayım dedim.yakızlar karnımdada bi kasılma var bugün hayırdır..kocişte iş yapma dedi ama ne yapayım cumartesi misafir var.iki gün iş yapsan agırdan.cumartesi yemeklerle ugraşırım...

şimdi yaren kaldı bugün gitmeyen.başka varmı bilmiyorum.

kızzlar voles bunu paylaşmıştı.

bilgen, doremi, camdankalp üçünüzün de gözünüz aydın, çok sevindim bebişlerin cinsiyetini öğrendiğinize, darısı bilmeyen arkadaşlarımızın başına. kızlarımız çoğalıyor maaşallah.

fikirevi sende hep erkek geçiyo içimden.çünkü ablam oglunda ne yaşadıysa sen geliyon aklıma oda ilk zamanlar çok kilo vermişti.sürekli serumlar yedi.kendine anca altı ayda gelebildi zavallım.ne bilem içimden erkek geçiyo

kızlar biz geldik kızımla :)
doktor amcamız %100 kız dedi..
tahlillerimizde temiz çok şükür..
1,5 ay sonra gel artık kontrole dedi bir sorun olmadığı taktirde..
sizlerde ne var ne yok?

gözün aydın canım tebrikler kız mış kesinleşmiş maşallahhh

Kızlar benim mesaja yanıt gelmeyince geçmişe bakayım ne oldu doktora gidecek annişler dedim. Valla heyecandan adını unuttum arkadaşım kusura bakmasın oğlu oluyomuş Tam oğluuuummmmm yazısını okurken benim kız bugün ilk defa kıpırdadı.....Beğendi galiba oğlanı hemen müstakbel dünürümü araştırıp bulacağım :))

anacım nihayet çözüldü olay.kız gülşah bizim doktorlar başta ne dediysi çıktı dimi.benimde içimden sana kız geçiyordu.hayırlı gelir inşallah

ay evet ya çok şükür artık kızım diye sevicem...saol canım

tşkler bitanem

canlarım benım hepinize ayrı ayrı tesekkur edıyorum ve opuyorum tek tek yanaklarınızdan umarım hepimiz hep ii haberlerle gelırız buraya canımsınız valla allah yardımcımın olsun kızlar

canlarım geldım doktordannnn bebısımı gordum cok tatlıydııı 3lü için kan verdik veeeeeeeeeeeeeee cinsiyetimizde erkek yani oğlusum oluyoooooooooooooooooooooooooooooooooo cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bilgencim canım benim hayırlı olsuun oğluşun.Kızlarını yeni öğrenen annelere de hayırlı olsun.
Canım benim kız, senin oğlanı beğendi tam senin yukardaki mesajını okurken karnımda döndü velet a.s.

ayyy ılk defema mı kız ben yazmıstım ama acaba benım oplana mı tepkı verdıkı eger oleyse aldık senın kızı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…