gözün aydın doremi hihoyyyt ben hala bişey hissetmiyorum yaaaa
aaaa ama annesi sende fazla beklentili olma bu haftanda geçsin bak hiç yerinde duruyomu
2 gün süperdi..
kıpır kıpır elimle bile hissediyordum artık, resmen tekme atıyordu yaa.. opuyorumnanaktan
ama bugün çok sakin, alıştırdı beni tabi.. kıpırdanmayınca keyfim kaçıyo[/COLOR] :kedi:
canlarım geldım doktordannnn bebısımı gordum cok tatlıydııı 3lü için kan verdik veeeeeeeeeeeeeee cinsiyetimizde erkek yani oğlusum oluyoooooooooooooooooooooooooooooooooo cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben orda doğum fiyatlarını hiç sormadım canım benim.. ama muayene 90 tl cik tabi bizim sağlık güvencemiz yok ondan.. peki bu fiyatlar sağlık güvencesiylemi yoksa normal fiyatlarımı??
canlarım geldım doktordannnn bebısımı gordum cok tatlıydııı 3lü için kan verdik veeeeeeeeeeeeeee cinsiyetimizde erkek yani oğlusum oluyoooooooooooooooooooooooooooooooooo cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
saglık guvencesı fıyatları canım bızım bagkur olduundan 2 tl verıyoruz gırıste
o zaman 29 mayısında doğum fiyatları medical la aynı biz medical da devam edelim daha yakın bana öööf bu fiyatlar deli ediyo beni delikafadulden
gözün aydın canım inş.test sonuçların da iyi çıkar.ben bu cinsiyet olayına hiç girmiyorum.hep bi kızım olsun istiyodum geçen sene bi düşük yaptım erkekmiş çok kötü oldum o yüzden şimdi aman sağlıkla kucağıma alayımda merakta etmiyorum :Saruboceq:
yaa çok değişik bi duygu dimi gece bile her uyandığımda onu dinliyorum acaba napıyo kıpırdıyomu diye.. annelik bu olsa gerek... inş büyüdüklerinde bizim onlara değer verdiğimiz kadar bize değer verirler..... onlar için yaşadığımız heycanın tek şahitleri önce allah sonra eşlerimiz sonrada buraki paylaştığımız arkadaşlar...
doremi canım kızın tekrardan hayırlı olsun.
.
kızlar biz geldik kızımla :)
doktor amcamız %100 kız dedi..
tahlillerimizde temiz çok şükür..
1,5 ay sonra gel artık kontrole dedi bir sorun olmadığı taktirde..
sizlerde ne var ne yok?
gözün aydın canım?sağlıcakla kızını kucağına al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?