2010 Şubat Anneleri

ben fatih medical ın doğum normal doğum fiyatının 1.750 olduğunu yazmıştım canım

gözün aydın doremi hihoyyyt ben hala bişey hissetmiyorum yaaaa

sağol canım.. :)))

hissedersin sende acele etme.. 20. haftaya kadar hissetmemen normal..

aaaa ama annesi sende fazla beklentili olma bu haftanda geçsin bak hiç yerinde duruyomu

2 gün süperdi..
kıpır kıpır elimle bile hissediyordum artık, resmen tekme atıyordu yaa.. opuyorumnanaktan
ama bugün çok sakin, alıştırdı beni tabi.. kıpırdanmayınca keyfim kaçıyo
:kedi:

canlarım geldım doktordannnn bebısımı gordum cok tatlıydııı 3lü için kan verdik veeeeeeeeeeeeeee cinsiyetimizde erkek yani oğlusum oluyoooooooooooooooooooooooooooooooooo cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yaa çok değişik bi duygu dimi gece bile her uyandığımda onu dinliyorum acaba napıyo kıpırdıyomu diye.. annelik bu olsa gerek... inş büyüdüklerinde bizim onlara değer verdiğimiz kadar bize değer verirler..... onlar için yaşadığımız heycanın tek şahitleri önce allah sonra eşlerimiz sonrada buraki paylaştığımız arkadaşlar...

canlarım geldım doktordannnn bebısımı gordum cok tatlıydııı 3lü için kan verdik veeeeeeeeeeeeeee cinsiyetimizde erkek yani oğlusum oluyoooooooooooooooooooooooooooooooooo cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hadi gözün aydın canımmmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben orda doğum fiyatlarını hiç sormadım canım benim.. ama muayene 90 tl cik tabi bizim sağlık güvencemiz yok ondan.. peki bu fiyatlar sağlık güvencesiylemi yoksa normal fiyatlarımı??

saglık guvencesı fıyatları canım bızım bagkur olduundan 2 tl verıyoruz gırıste

saglık guvencesı fıyatları canım bızım bagkur olduundan 2 tl verıyoruz gırıste

o zaman 29 mayısında doğum fiyatları medical la aynı biz medical da devam edelim daha yakın bana öööf bu fiyatlar deli ediyo beni delikafadulden

gözün aydın canım inş.test sonuçların da iyi çıkar.ben bu cinsiyet olayına hiç girmiyorum.hep bi kızım olsun istiyodum geçen sene bi düşük yaptım erkekmiş çok kötü oldum o yüzden şimdi aman sağlıkla kucağıma alayımda merakta etmiyorum :Saruboceq:

doremi canım kızın tekrardan hayırlı olsun.
bilgencim seninde paşan hayırlı olsun.
gülşahcım yarencim inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.yarencim bu arada enişte harbi çok komik.
esmacım benim 3 lü testim ii çıkınca doktor bugünki randevuyu erteledi 4lü yapacaktı çünkü bugün.
esracım ben açığım ama pc başında değildim canım.verdiğin bilgiler çok güzel eline sağlık.ama gerçekten dediğin doğru katılıyorum.

o zaman 29 mayısında doğum fiyatları medical la aynı biz medical da devam edelim daha yakın bana öööf bu fiyatlar deli ediyo beni delikafadulden

sorma yaa benıde delı edıyor o paraya cocugum bırcok ıhtıaycını karsılarım daha ucuz ve daha kalıtelı hızmet veren yerler var ve ıstanbul dısındakı ınsalar cok komık fıyatlara dogum yapıyorlar bırde su fıyatlara bak

cok haklısın canım bende ilk bebgımı kaybettım cınsıyet cokta onemlı degıl dedığın gıbı saglıklı sıhhatlı olsunda ama işte ınsan yınede merak edıyo

oooooo... süper yaaa.. hayırlıolsun oğluşun canım :) Allah sağlık sıhat versin oğluna..
3 lü test sonuçlarında süper gelir inşaallah :))))

evet ya süper bir duygu..
Allaha şükrediyorum her hareketini hissettiğimde.........
:Saruboceq:

doremi canım kızın tekrardan hayırlı olsun.
.

saol canım benim :)
kesinmiş artık kızım :)))))))))

kızlar biz geldik kızımla :)
doktor amcamız %100 kız dedi..
tahlillerimizde temiz çok şükür..
1,5 ay sonra gel artık kontrole dedi bir sorun olmadığı taktirde..
sizlerde ne var ne yok?

gözün aydın canım?sağlıcakla kızını kucağına al inşallah

PRENSESıM geliyo teyzoşlarrr
20cm boyunda 272 gr ağırlığın çok sağlıklı bi kızım varmış...
herşeyi normal kaburga kemiklerine kadar saydı doktor amcası
3lümüzde yapıldı kan+idrar verdik haftaya sonuç alcaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…