2010 Şubat Anneleri

Maşallah maşallah
gözünaydın canım, ne güzel yaaaa
darısı başımıza inş.

oooooooooo..
süper yaa..
bugün maaşallah çok güzel haberler alıyoruz..
Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin arkadaşım..

eee.. cinsiyeti öğrenemeyen kaldımı peki?

evet canım aynen öle benim yengem özeline muayeneye gidiyodu sapancada 50 tl doğumuda sigortalılar ama özelde yaptı fark 150 yada daha azmı ne vermiş akannehir

ay canım yanıldım ama çok sevindim hayırlı olsun prensesin yesin onu teyzesi ne kadar büyümüş ufaklık.gözün aydın canım.

oooooooooo..
süper yaa..
bugün maaşallah çok güzel haberler alıyoruz..
Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin arkadaşım..

eee.. cinsiyeti öğrenemeyen kaldımı peki?

Maşallah maşallah
gözünaydın canım, ne güzel yaaaa
darısı başımıza inş.

saolun kızlar allah razı olsun
bugün 18+6 ıyız ama usg de 19+4 çıktı

Doremi, bilgen ve camdankalp, üçünüzünde gözü aydın:)) 2 kız 1 oğlan, kız anneleri atakta bu aralar:))

canlarım geldım doktordannnn bebısımı gordum cok tatlıydııı 3lü için kan verdik veeeeeeeeeeeeeee cinsiyetimizde erkek yani oğlusum oluyoooooooooooooooooooooooooooooooooo cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ne güzel haberler bunlar ya bi kız haberi bi oğlan :sm_cool:

bigen82 ve doremi sizlerinde gözüaydın, cinsiyet ögrenmeyen bir ben kaldım sanırım

ay canım yanıldım ama çok sevindim hayırlı olsun prensesin yesin onu teyzesi ne kadar büyümüş ufaklık.gözün aydın canım.

evet canım sen dahil bi çok kişi ve nerdeyse bütün testler yanıldı bana hiç kız çıkmıyodu testlerde takvimlerde...çok tatlı bi kızım var fatoş teyzesi

gözünaydın canım darısı bizim başımıza inşallah bizde iyi haberlerini bildiririz.

amin canım inş

canım gozun aydın masllah kızına tombık mı olacak yoksa bebısın
evet canım aynen öle benim yengem özeline muayeneye gidiyodu sapancada 50 tl doğumuda sigortalılar ama özelde yaptı fark 150 yada daha azmı ne vermiş akannehir

benım kardesımın esıde 150 tl ye dogum yaptı neyse durmak yok aramaya devam ıstanbulda avrupa yakasında olan arkadaslar yazarsa dogum fıyatlarını ve hastane ısımlerı sevınırım

Son düzenleme:
Yaa arkadaşlar fark ediyor musunuz tü bebekler normalin üstünde ilerliyor maşallah da sanırım bu vitaminler falan bizim yumoşları epeyce şişiriyor :))

ben elevit pronatal kullanıyorum 2 haftadır falan ctesi gittiğim dr bi kutudan fazla kullanma çok kilo aldırıyor dedi

ıstanbullular hiç moralinizi bozmayın fiyatlar yüksek diye. Ankara'ı duymayın bile derim. Ben Mesa hastanesine gdiyorum Normal 3600 eğidural normal 4000 ve sezeran ise 4400 tlfiyat veriyorlar. Detaylı ultrasona 500 tl verdik. Allah yardımcımız olsun bu fiyatlarla. Benim eşim detaylı ultrasondan sonra kara kara düşünmeye başladı canım benim.

Burcu ya voles ne yazmış da üstünd durulmadı ben bulamadım. Hangi sayfada biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…