selammm biz geldikkk
PRENSESİM geliyo teyzoşlarrr
20cm boyunda 272 gr ağırlığın çok sağlıklı bi kızım varmış...
herşeyi normal kaburga kemiklerine kadar saydı doktor amcası
3lümüzde yapıldı kan+idrar verdik haftaya sonuç alcaz...
PRENSESİM geliyo teyzoşlarrr
sorma yaa benıde delı edıyor o paraya cocugum bırcok ıhtıaycını karsılarım daha ucuz ve daha kalıtelı hızmet veren yerler var ve ıstanbul dısındakı ınsalar cok komık fıyatlara dogum yapıyorlar bırde su fıyatlara bak
PRENSESıM geliyo teyzoşlarrr
oooooooooo..
süper yaa..
bugün maaşallah çok güzel haberler alıyoruz..
Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin arkadaşım..
eee.. cinsiyeti öğrenemeyen kaldımı peki?
Maşallah maşallah
gözünaydın canım, ne güzel yaaaa
darısı başımıza inş.
saolun kızlar allah razı olsun
bugün 18+6 ıyız ama usg de 19+4 çıktı
canlarım geldım doktordannnn bebısımı gordum cok tatlıydııı 3lü için kan verdik veeeeeeeeeeeeeee cinsiyetimizde erkek yani oğlusum oluyoooooooooooooooooooooooooooooooooo cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ay canım yanıldım ama çok sevindim hayırlı olsun prensesin yesin onu teyzesi ne kadar büyümüş ufaklık.gözün aydın canım.
gözünaydın canımdarısı bizim başımıza inşallah bizde iyi haberlerini bildiririz.
canım gozun aydın masllah kızına tombık mı olacak yoksa bebısınPRENSESıM geliyo teyzoşlarrr
evet canım aynen öle benim yengem özeline muayeneye gidiyodu sapancada 50 tl doğumuda sigortalılar ama özelde yaptı fark 150 yada daha azmı ne vermiş akannehir
Yaa arkadaşlar fark ediyor musunuz tü bebekler normalin üstünde ilerliyor maşallah da sanırım bu vitaminler falan bizim yumoşları epeyce şişiriyor :))
Voles boşver canım ya bazen sanki beraber paylaşımılar değilde vakit geçirmek için burda bulunulduğunu düşünüyorum o kadar geçiştirici yazılar varki.bazen amacını aşıyor iş olsun diye yazılıyor.
şahsım adına söylüyorum yanlış anlamayın geçiştirmek için yazacağıma sadece okur olarak kalmayı tercih ediyorum.senin konun içinde alınma sadece kızlar hararetli hst olayını konuşuyorlarmış arada kaynamış üzme bakıyımmmmm kızınıııı annesi kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?