canım walla sizin henüz portakal kavun kıvamında ben karpuzlarla dolaşıyorum bilmem anlatabildimmi...
canım walla sizin henüz portakal kavun kıvamında ben karpuzlarla dolaşıyorum bilmem anlatabildimmi...
kızlar tesekkur edıyorum cok sagolun.............benım üçüde kız..............ınş hepımızın saglıkla ols..................ama ben sızden bıkac hafta erken doğururum....................benım tedavıyle oldu............bakalım ınş ıyı bı zamanda gelırler...........sız ınş gununuzu beklıceksınız...............
ay kızlar benim yazilarima bakan yok mu hu huuu profilime bebisin cicilerinin yanina simdi cekip gobeyimin resmini koydum bi topikte gordum koymuslar ama ben buraya atamadim isin profile koydum bi bakin
ay kızlar benim yazilarima bakan yok mu hu huuu profilime bebisin cicilerinin yanina simdi cekip gobeyimin resmini koydum bi topikte gordum koymuslar ama ben buraya atamadim isin profile koydum bi bakin
benimde cok büyüdü ağır geliyo ya
eski sütyenlerim hep tamdı yarım takmazdım
şimdi yarım gibi oldular bide kaşınma basladı
çatlıcam galiba
ya bebeğimin beni 2 tane göğüsten ibaret düşünmesini istemiyorum
kızlar ben aktif gözüküyomuyum merak ettim.
canım sen zayıf gornuyorsun resımlerınde o kadar buyuk mu kı senınkıler
Esra'cım (voles) melissamız için bence de güzel yüzünü güldür artık.
cnm benimde karpuzdular zaten omuzda yok bende direk göze çarpıolarkaydirigubbakcemile3 utanmaya başladım walla bady giyemiyorum artık.
benimde cok büyüdü ağır geliyo ya
eski sütyenlerim hep tamdı yarım takmazdım
şimdi yarım gibi oldular bide kaşınma basladı
çatlıcam galiba
ya bebeğimin beni 2 tane göğüsten ibaret düşünmesini istemiyorum
aktifsin canım niye ki?
aaaa topikte bi adaşımın olduğunu bilmiyodum çok sevindim canım...
:)) arada bozulma oluyor ya ne yapalım hormonlar!!! psikolojim de gidip geliyor..takmamaya çalışıyorum da ben en çok kocama patlıyorum hüngür hüngür başlıyorum sonra.. :CüvCüv:bence en kötüsü de bu olsa gerek.. canım öyle şaşırıp kalıyor ne diyeceğini de bilemiyor.. :umursamaz:üzülüyorum sonra da ben her an patlamaya hazır bomba oldugumdan :sinifsinifEsra'cım (voles) melissamız için bence de güzel yüzünü güldür artık.
Esra'cım (escos) aman canım hiç birimiz incinip gücenmemeye çalışalm bu dönemde hepimiz çok hassasız ama bebişlerimiz bizden daha hassas...
Ultrasonda annenin mrali bozuksabebeğin de yüzü asık görünüyormuş bir arkadaşım birebir kendisi tecrübe etti.
Hem adaş adaş takılalım işte hepimiz.
Benim de adaşım var topikte. Burcuberuuuuuu. Ben de Burcu'yum ))
bluz lu cekmedimbelki oyle buyuk olduguna inanmasiniz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?