2010 Şubat Anneleri

canım walla sizin henüz portakal kavun kıvamında ben karpuzlarla dolaşıyorum bilmem anlatabildimmi...

benimde cok büyüdü ağır geliyo ya
eski sütyenlerim hep tamdı yarım takmazdım
şimdi yarım gibi oldular bide kaşınma basladı
çatlıcam galiba
ya bebeğimin beni 2 tane göğüsten ibaret düşünmesini istemiyorum

ay kızlar benim yazilarima bakan yok mu hu huuu profilime bebisin cicilerinin yanina simdi cekip gobeyimin resmini koydum bi topikte gordum koymuslar ama ben buraya atamadim isin profile koydum bi bakin

Yaaa harika bişey. Allah üçünü de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de ikizim olsun diye çok istemiştim ama Allahım şimdilik bir tane evlat verdi. İkinciyi de 2 yıl sonra verir inşallah.Bu sefer kız olur ama umarım:))

ay kızlar benim yazilarima bakan yok mu hu huuu profilime bebisin cicilerinin yanina simdi cekip gobeyimin resmini koydum bi topikte gordum koymuslar ama ben buraya atamadim isin profile koydum bi bakin

canım baktım super gounuyor aldıklarınıda gordum cok guzel seyler ben daha bısey almadım :uhm:

herseyi almışsın kız ne güzel bende gaza geldim
bu arad yatak örtünde güzelmiş yanikaydirigubbakcemile3

ay cnm alemsin yakaydirigubbakcemile3Ama birsüre bizi hep öyle görücekler zaten bizden çok onlarla ilgileneceklerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

meleksen ben gördüm göbüşünü çok tatlı içindeki ondan da tatlı

cnm davul gibiyim aksamlari zor uyuyorum bazen yastık koyuyorum gobeyim goguslerimin altindan basliyo nedense yakında esime diyom yata sigmicam kaydirigubbakcemile3

saolun kızlar yavas yavas almak lazim bisiler sonra zor olur bi anda almak gordugunu beyendigini aliyo insan birde cinsiyet bilsem kızlar aman yandi dunya sale gordum yere daldim annem diyo sale olmayan mazaya dalmiyisun diyom indirim yoksa niye dalim

canım sen zayıf gornuyorsun resımlerınde o kadar buyuk mu kı senınkıler

kilolu değilim(dim) canım ama göğüslerim büyük benim omuzlarım geniş olduğu için kamufle ediyorum biraz.. ama şimdi daha doğrusu 2-3. aylarda büyüdüler çok kaşındılar ama şimdi biraz daha iyi durdu o kaşınma büyüme dokunamıyordum bile... zaten o hızla gitse balon gibi gökyüzüne havalanırdım ben...

Esra'cım (voles) melissamız için bence de güzel yüzünü güldür artık.

bugün biraz canım sıkkın canım yarına inşallah...

cnm benimde karpuzdular zaten omuzda yok bende direk göze çarpıolarkaydirigubbakcemile3 utanmaya başladım walla bady giyemiyorum artık.

aynen canım ama benim göbek göğüsleri biraz kamufle etmeye başladı... yandan bakınca göğüslerden ilerde duruyo yırttım biraz..

bende hala eskileri kullanıyorum ama bu böyle gitmez üstten fırtlamaya başladı....

Baktım şimdi canım, maşallah göbüşün kocaman olmuş, benim hiç göbeğim yok ne zaman çıkacak bilmiyorum.

aaaa topikte bi adaşımın olduğunu bilmiyodum çok sevindim canım...

ben de memnun oldum ya oh be rahatladım valla.. :))

:)) arada bozulma oluyor ya ne yapalım hormonlar!!! psikolojim de gidip geliyor..takmamaya çalışıyorum da ben en çok kocama patlıyorum hüngür hüngür başlıyorum sonra.. :CüvCüv:bence en kötüsü de bu olsa gerek.. canım öyle şaşırıp kalıyor ne diyeceğini de bilemiyor.. :umursamaz:üzülüyorum sonra da ben her an patlamaya hazır bomba oldugumdan :sinifsinifatlayamıyor bile ee haliyle o daha da yalnız benneyaptımki

bluz lu cekmedimbelki oyle buyuk olduguna inanmasiniz diye

maşallah göbişine benimde akşamları böyle oluyor gündüzleri pek birşey yok akşamları hamile olduğumu daha çok hissediyorum bu arada bende nefer darlığıda başladı gibi bazen içten derin nefer alma ihtiyacı duyuyorum ben 6 aylıkken falan yandım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…