2010 Şubat Anneleri

bişeyler yazdım kimse görmedi sanırım bide bilgisayarım bozuktu sorunmu var acaba dedimde ondan teşekkür ederim çok sağol canım

cnm sana sürekli yazıyorum ama sen beni görmüosun acaba gözündenmi kaçıo:çok üzgünüm:

canım benimkilerde 80 di 85 oldular sütyenler dar geliyo valla artık almadım alıcam bende sütyen rahatsız ediyolar artık..:CüvCüv:

bende kom da barbara diye model beğendim tam askıları sırt kısmı kalın
artık napayım baska türlü tasınmaz bunlarkaydirigubbakcemile3
nerdeyse yarım atlet ama baska türlü zaptedemem

fatima cnm senin de cikcak inan hamile kalmadan gobeyim yoktu bebis bu hale getirdi vala 10 ay sonunda londraya giderken beni uca sokmicaklar doktordan rapor alcam yoksa 6 aylik olduguma inanmicaklar 6 bucuk aylik gectıkten sonra hamilelikte ucaga binmek icin doktordan rapor istiyola kızlar

cnm bende aksam oluyo nefes darlidi yata yatiyorum kalp carpintim cok oldu icin nefes nefese kaliyorum bende bir kac yıl once kalp carpintisi bozuklugu vardi heycan veya uzuntu yaramiyo kalp carpintim cok firliyodu o gecti simdi bebis icin cok fazla carpiyo

bende kom da barbara diye model beğendim tam askıları sırt kısmı kalın
artık napayım baska türlü tasınmaz bunlarkaydirigubbakcemile3
nerdeyse yarım atlet ama baska türlü zaptedemem

vALLA YAPICAZ BİŞİLER SAĞLIK OLSUN BİDE DOĞUM SONRASI BÜYÜCEKLER DEMİ AYYYYY

kızlar hepinizi çoooooooook öpüyorum tabi ki bebişleri daha çoooooook
ayy gelseler de koklasak inş
ben çıkıyorum uzancam biraz başım ağrıdı
görüşürüz byyyyyyyya.s.

canım aldıkların çok güzel bebişin güle güle giysin bel koruyucuda al benden sana tavsiye harika bişey

bulamazsanda kargo yaparım istersen burdan ne olcakkiii

bel koruyucu niçin ?belli bi amacımı var yoksa bebeğin belini sıkı tutsun diye falan mı sadece.internetten baktımda pahalı birseyde değilmiş bende alayım ama niye kullanıldığını biliyormusun

bel koruyucu niçin ?belli bi amacımı var yoksa bebeğin belini sıkı tutsun diye falan mı sadece.internetten baktımda pahalı birseyde değilmiş bende alayım ama niye kullanıldığını biliyormusun

EVET CANIM BEBEĞİN BELİNİ KORUSUN DİYE HANİ ÖNCEDEN TÜLBENTLERE SARARLARDI YA ŞİMDİ ONUN YERİNE ÇIKARTMIŞLAR,BEBEK DOĞDUĞUNDA HERKES KUCAĞINA ALIYO MALUM DİKKATSİZCE OLUYO BUNLAR ONA ENGEL OLMAK İÇİN :ecrin_bebek:

kızlar bugun boyle bisiden zenk almiyorum yatsam sikiliyom kalksam sikiliyom bugun bi durgunum ya esim gelsinde az gezmeye gidim bali elma yedim kızlar benimki kipir kipir oldu annesi gibi meyveci olcak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…