EVET CANIM BEBEĞİN BELİNİ KORUSUN DİYE HANİ ÖNCEDEN TÜLBENTLERE SARARLARDI YA ŞİMDİ ONUN YERİNE ÇIKARTMIŞLAR,BEBEK DOĞDUĞUNDA HERKES KUCAĞINA ALIYO MALUM DİKKATSİZCE OLUYO BUNLAR ONA ENGEL OLMAK İÇİN :ecrin_bebek:
belek derler bizde bebeğin kemikleri kırılgan diye sıkı tutsun diye belerler yani kolları da içeri alıp ayağa kadar sıkı sıkı sararlar.mantıklı canım bende alayım hele birde kuçalarına alırken belden yukarısı dengesiz oluyor.gerçi ben cazgırımdır vermem oyle herkezin kuçaklarına ama alıyım yinede zaten 10 tl falan birşeymiş doğru şeye baktım herhalde
kızlar allah nasip etsin dogsun da ben bebeyimi oyle elden ele gezdirmicem mumkunse esimle benden baskasina oyle pek eletmicem kucaga cok alistirmicam bebeyimi gorumcemin cocugu var kızlar dusman basina 2 dakika durmuyo yemek yemiyo hep sinirli hep agliyo allaha dua ediyorum cocugum sakin olsun uzlu diye cok korkuyorum oyle fena bi cocuk olmasin
kızlar allah nasip etsin dogsun da ben bebeyimi oyle elden ele gezdirmicem mumkunse esimle benden baskasina oyle pek eletmicem kucaga cok alistirmicam bebeyimi gorumcemin cocugu var kızlar dusman basina 2 dakika durmuyo yemek yemiyo hep sinirli hep agliyo allaha dua ediyorum cocugum sakin olsun uzlu diye cok korkuyorum oyle fena bi cocuk olmasin
inanki görmüyorum yoksa neden yazmıyayım aşkol tatlım yerimseniben
Hoş geldin hulen bel koruyucu bu my darling tavsiye etti alıcamda.
☞ Sevi Bebe Bel koruyucu : BebekMarket.com - Bebek Eşyaları Kıyafetleri Ürünleri Alışverişi Giyim Tekstil
selam kızlar. Topik melekleri nasıl bakalım?
Ya bu bel koruyucu ne? Nasıl bişey?
hoşgeldin canım nasılsınnnn nasıl gidiyor
iyiyim canım sağol, şu bulantılardan kurtuldum ya: çok şükür. Geceleri bacaklarıma giren kramplar dışında bi problemim yok çok şükür. Kurs+işe de başladım. Yoğunum ama iyi gidiyo. Ne zamandır görüşemiyoruz seninle. Sen nasılsın? Nasıl gidiyo? Yaramazın nasıl?
cnm cok ucuz mus bu bel koruyucusu ya allalim vala cnm kalp kırmak dilde o daha bebek elden ele gezdiremem sahsen benim gorusum bu gorsunler yeter yani hulen tatlım bugun dıl haftaya persembe tatlım gidicem
Kızlar nerelere gİttİnİz sesİnİz Çıkmıyo aĞlarız ammaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?