2010 Şubat Anneleri

kızlar allah nasip etsin dogsun da ben bebeyimi oyle elden ele gezdirmicem mumkunse esimle benden baskasina oyle pek eletmicem kucaga cok alistirmicam bebeyimi gorumcemin cocugu var kızlar dusman basina 2 dakika durmuyo yemek yemiyo hep sinirli hep agliyo allaha dua ediyorum cocugum sakin olsun uzlu diye cok korkuyorum oyle fena bi cocuk olmasin

belek derler bizde bebeğin kemikleri kırılgan diye sıkı tutsun diye belerler yani kolları da içeri alıp ayağa kadar sıkı sıkı sararlar.mantıklı canım bende alayım hele birde kuçalarına alırken belden yukarısı dengesiz oluyor.gerçi ben cazgırımdır vermem oyle herkezin kuçaklarına ama alıyım yinede zaten 10 tl falan birşeymiş doğru şeye baktım herhalde

selam kızlar. topik melekleri nasıl bakalım?

ya bu bel koruyucu ne? nasıl bişey?

evet canım bizdede sararlarmış ama çok tehlikeliymiş bebekte kalça çıkıklığı falan olabiliyomuş yazık bebeişlerimize eevet o fiyat bende 10 tl ye aldım .ya ölede insan bişey diyemiyor anlayışlı olup onların söylemesi gerekiyor bence

selam canım. nebr? doktora gitmeyi düşünüyordun sen bugün. gittin mi?

yani sonuçta kimse istemez elden ele dolaşmasını ama kalp kırmadan halletmek gerekir herkes düşünceli olsa keşke bizler gibi

inanki görmüyorum yoksa neden yazmıyayım aşkol tatlım yerimseniben

cnm senin gittiğin dr sorucaktım jinemed gidiyorsun sanırım muayene ücreti doğum ücretleri nasıl orada memnunmusun?ben ahmet yıldızı duydum limondan onu düşünüyorum ama erkek dr pek istemiyorum aslında bayan iyi bulamazsam mecbur ona gidicem.

cnm cok ucuz mus bu bel koruyucusu ya allalim vala cnm kalp kırmak dilde o daha bebek elden ele gezdiremem sahsen benim gorusum bu gorsunler yeter yani hulen tatlım bugun dıl haftaya persembe tatlım gidicem

hoşgeldin canım nasılsınnnn nasıl gidiyor

iyiyim canım sağol, şu bulantılardan kurtuldum ya: çok şükür. geceleri bacaklarıma giren kramplar dışında bi problemim yok çok şükür. kurs+işe de başladım. yoğunum ama iyi gidiyo. ne zamandır görüşemiyoruz seninle. sen nasılsın? nasıl gidiyo? yaramazın nasıl?

aman canım günden güne iyi ol inşallah hayat koşturmaca valla bizimde öle bi sabah oluyo bir akşam,bende iyiyim işte bu günümüze şükür benim kızım olucak iyi valla uslu kız olucak galiba arada kıpraşıyo hep uyuyo....

cnm cok ucuz mus bu bel koruyucusu ya allalim vala cnm kalp kırmak dilde o daha bebek elden ele gezdiremem sahsen benim gorusum bu gorsunler yeter yani hulen tatlım bugun dıl haftaya persembe tatlım gidicem

ben alırken adam dedi bizimde bebeğimiz var 4 aylık 2 tane eskittik biz bundan dedi birazda ondan cesaret aldım yaniii

Kızlar nerelere gİttİnİz sesİnİz Çıkmıyo aĞlarız ammaaaa

şubat ayı kızların ayı mı olacak nedir? çoğumuzun kız bebeği olacak allah izin verirse. bi de sağlıkla doğduklarını görsek.. (yolun yarısında sabırsızlanmaya başladım yani delikafadulden )
isim bulabildin mi?

mydarling canım hangi doktora gidiyordun sen jinemed olduğunu konuşmuştuk ama dr u hatırlamıyorum memnun musun doğum fiyatları nasıl?

Merhaba Kızlar çok fazla internete giremiyorum ve sizi takip edemiyorum kusura bakmayın. Bugün minişimin cinsiyetini öğrendik ve 3 lü testimizi olduk. Erkek olacak. Bebişlerin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar tebrik ederim tekrar Allah analı babalı sağlıkla uzun ömürle büyütsün... hihoyyyt

pince gözün aydın canım benimki de büyük olasılıkla erkek daha tam belli olmadı Allah daha daha sağlık sıhhat versin bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…