2010 Şubat Anneleri

teşekkür ederim Mydarlingcim... Bu arada liste için bilgilerim şöle 11.05.2009 da SAT ve 15.Şubat 2010 da bekliyoruz oğluşumu. yazan ve listeyi yapan arkadaşların eline sağlık...opuyorumnanaktan

Listeyi yaren yapıyor yarın ekler senide valla ellerine sağlık çokta sıkı tutuyor herşeyi. ekliyor, çıkartıyor, düzenliyor.bu arada teşekkür ederiz Yarenciğim.a.s.

Gözün aydın canım. Sağlıcakla gelsin küçük prensin :))

Fatoş bak sana özelden gayet özel bir kaç soru soracağım. onlara cevap verirsen ben sana kız mı erkek mi olacak bilimsel istatistiklere dayanarak söyleyebilirim sanırım bebişi.

selam kızlar... sabahtan doktora gıttım kasıklarımdakı batmayı soyledım ıdrar tahlılı yaptırdı doktor. az bı ıltıhap warmıs onun ıcın munırol dıye bı ılac verdı. ultrasona gırmedım bıle dolayısıyla cınsıyetı pzt 3 lu test ıcın gıttıgımde sorucam artık :))) he kızlar bıde merter e gıttım alısverıse. 3 tane pantolon aldım. 4 tane de ust. ama ustler cok kalın degıl boyle yarım kollu tunık tarzı uzun seyler falan. ustlerı buyuk beden satan bı yerden aldım genıs lıkralı falan. 120 tuttu hepsı ya. yıne ıyı tuttu aslında normalde 2 pantolonu o fıyata zor alırdım ben ne pahalı hamıle kıyafetlerı yaa. daha da bısey almam zaten yeter

kızlar bütün mesajları okuyamadım. acaba önemli bir değişiklik oldu mu? CADIARZU
ayyyy ağlıycam şimdi kocanda çok etkilenmiş demekki ama normali bu değil mi zaten.herşeyin altından beraber kalkmak.
evet aslında normali bu da canım işte normal bir adamla evli değilim :roflol: beni şaşırtması bu yüzden..

canım ben 3lü testi de ayrıntılıyı da ücretsiz yaptırdım. kayseride özel hastanede ücretsiz :dance:
bu sırada 3lü sonucunu aldım. TERTEMİZ ÇIKTIIIII :sm_cool:
ucak yolculuğu yapacak olan arkadaş bak bir siteden ne buldum:
"Sıkça endişelenen ve sorulan sorulardan birisi de havaalanına girerken geçilen güvenlik kapı ve detektörlerinin bebeğe zarar verip vermediğidir. Hava alanlarının girişindeki detektörler metal detektörüdür ve X ışını ile çalışmazlar. Bu nedenle bu kapılardan güvenle geçebilirsiniz."
kızıma mendil aldım teyzeleri 5 tanesi 5 lira.

Güle güle kullan canım. çok uyguna almışsın.Hamile kıyafetlerinin yanına yaklaşılmıyo valla

FATOŞ cevapladın mı soruları? ne çıktı bebişin cinsiyeti.

Fatoş bak sana özelden gayet özel bir kaç soru soracağım. onlara cevap verirsen ben sana kız mı erkek mi olacak bilimsel istatistiklere dayanarak söyleyebilirim sanırım bebişi.
cevapladım canım baktın mı
güle güle giy tatlım.
gözün aydın canım testlerin ii çıkm ış
Güle güle kullan canım. çok uyguna almışsın.Hamile kıyafetlerinin yanına yaklaşılmıyo valla

FATOŞ cevapladın mı soruları? ne çıktı bebişin cinsiyeti.

cvpladım canım bakalım ne çıkçak benim kzıım olacak ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…