Kızlar banada ticker yapalaım yardımcı olurmusunuz ...
canım benimkinide arkadaşlar yapmıştı bilsem inan yapardımmm
Kızlar ben kaÇtım herkese İyİ akŞamlar ÖptÜm hepİnİzİ
teşekkür ederim Mydarlingcim... Bu arada liste için bilgilerim şöle 11.05.2009 da SAT ve 15.Şubat 2010 da bekliyoruz oğluşumu. yazan ve listeyi yapan arkadaşların eline sağlık...opuyorumnanaktan
Merhaba Kızlar çok fazla internete giremiyorum ve sizi takip edemiyorum kusura bakmayın. Bugün minişimin cinsiyetini öğrendik ve 3 lü testimizi olduk. Erkek olacak. Bebişlerin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar tebrik ederim tekrar Allah analı babalı sağlıkla uzun ömürle büyütsün... hihoyyyt
evet aslında normali bu da canım işte normal bir adamla evli değilim :roflol: beni şaşırtması bu yüzden..ayyyy ağlıycam şimdi kocanda çok etkilenmiş demekki ama normali bu değil mi zaten.herşeyin altından beraber kalkmak.
kızlar ayrıntılı ultrason işini ne yaptınız benim gittiğim hastanede aralık a kadar randevu yok özelde yaptıralım dedik fiyatları çok değişik bi yerde 180tl. bi yerde 80tlakannehir.siz hiç araştırdınızmısositososito
selam kızlar... sabahtan doktora gıttım kasıklarımdakı batmayı soyledım ıdrar tahlılı yaptırdı doktor. az bı ıltıhap warmıs onun ıcın munırol dıye bı ılac verdı. ultrasona gırmedım bıle dolayısıyla cınsıyetı pzt 3 lu test ıcın gıttıgımde sorucam artık :))) he kızlar bıde merter e gıttım alısverıse. 3 tane pantolon aldım. 4 tane de ust. ama ustler cok kalın degıl boyle yarım kollu tunık tarzı uzun seyler falan. ustlerı buyuk beden satan bı yerden aldım genıs lıkralı falan. 120 tuttu hepsı ya. yıne ıyı tuttu aslında normalde 2 pantolonu o fıyata zor alırdım ben ne pahalı hamıle kıyafetlerı yaa. daha da bısey almam zaten yeter
cevapladım canım baktın mıFatoş bak sana özelden gayet özel bir kaç soru soracağım. onlara cevap verirsen ben sana kız mı erkek mi olacak bilimsel istatistiklere dayanarak söyleyebilirim sanırım bebişi.
güle güle giy tatlım.selam kızlar... sabahtan doktora gıttım kasıklarımdakı batmayı soyledım ıdrar tahlılı yaptırdı doktor. az bı ıltıhap warmıs onun ıcın munırol dıye bı ılac verdı. ultrasona gırmedım bıle dolayısıyla cınsıyetı pzt 3 lu test ıcın gıttıgımde sorucam artık :))) he kızlar bıde merter e gıttım alısverıse. 3 tane pantolon aldım. 4 tane de ust. ama ustler cok kalın degıl boyle yarım kollu tunık tarzı uzun seyler falan. ustlerı buyuk beden satan bı yerden aldım genıs lıkralı falan. 120 tuttu hepsı ya. yıne ıyı tuttu aslında normalde 2 pantolonu o fıyata zor alırdım ben ne pahalı hamıle kıyafetlerı yaa. daha da bısey almam zaten yeter
gözün aydın canım testlerin ii çıkm ışkızlar bütün mesajları okuyamadım. acaba önemli bir değişiklik oldu mu? CADIARZU
evet aslında normali bu da canım işte normal bir adamla evli değilim :roflol: beni şaşırtması bu yüzden..
canım ben 3lü testi de ayrıntılıyı da ücretsiz yaptırdım. kayseride özel hastanede ücretsiz :dance:
bu sırada 3lü sonucunu aldım. TERTEMİZ ÇIKTIIIII :sm_cool:
ucak yolculuğu yapacak olan arkadaş bak bir siteden ne buldum:
"Sıkça endişelenen ve sorulan sorulardan birisi de havaalanına girerken geçilen güvenlik kapı ve detektörlerinin bebeğe zarar verip vermediğidir. Hava alanlarının girişindeki detektörler metal detektörüdür ve X ışını ile çalışmazlar. Bu nedenle bu kapılardan güvenle geçebilirsiniz."
kızıma mendil aldım teyzeleri 5 tanesi 5 lira.
Güle güle kullan canım. çok uyguna almışsın.Hamile kıyafetlerinin yanına yaklaşılmıyo valla
FATOŞ cevapladın mı soruları? ne çıktı bebişin cinsiyeti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?