2010 Şubat Anneleri

Zeynepcim bildiğim kadarıyla ayrıntılı ultrasonun belli bir zamanı yok.Ben ilk görüşmemde soracağım doktora ne zaman isteyeceksiniiz diye.

akpak gözün aydın canım...Hep iyi haberler gelsin böyle
çok sağol canım.. darısı sonuç bekleyenlerin başına opuyorumnanaktan

kızlar bu arada ayrıntılı ultrasona ne zaman gırıcez kı?
normalde 20. haftada ama ilk gebeliğim sorunlu olduğu için beni sıkı takip ediyorlar canım

Güle güle kullan canım. çok uyguna almışsın.Hamile kıyafetlerinin yanına yaklaşılmıyo valla

FATOŞ cevapladın mı soruları? ne çıktı bebişin cinsiyeti.

gerçekten çok uygun almış. ya sanki farklı bir kumaştan yapıyorlar ne kadar pahalı oluyor hamile kıyafetleri. Allahtan bol kıyafetler moda da bulabiliriz normal mağazalardan da.
ben indirimden aldım hamile pantolonu, keten olduğu için indirimdi galiba 35tl, uygundu yani. yerimseniben

evet canım cucusun sölediğine göre büyük ihtimalle kızmış.hihoyyyt hayırlısı olsun benim hislerim çok kuvetlidir baştan beri öle hissediyorum.bide yüzüm çok lekelendi.

olur böyle şeyler aryam ya hallederiz :) :)

Aryacım cevap yazdım ama ben sana ordamısın
ben Çıkıcamda Şİmdİİİ

yok cnm küsmedim zaten kıyarmıyım hiç sana ve bebişine bende hepinizi çok seviyorumopuyorumnanaktan

Fatoş bak sana özelden gayet özel bir kaç soru soracağım. onlara cevap verirsen ben sana kız mı erkek mi olacak bilimsel istatistiklere dayanarak söyleyebilirim sanırım bebişi.

cnm banada yapsana o istatisliklere göre olan şeyi ay bende öğrenemedim daha bakalım tutucakmı?yaparmısın?

merhaba kızlar, inşallah hepiniz iyisinizdir, çok giremiyorum net'e. ben iyiyim kardeşim bende, bana arkadaş oluyor iyi oldu, yarın 3lü test sonuçlarımı almaya gidicem büyük ihtimalle çıktıysa, sonuçları size yazarım, inşallah iyidir. bide cinsiyetini kesin olarak göstercekmi ona bakıcaz.
kendinize iyi bakın.
iyi akşamlar..

Yaparım tabii ama şu 00 saniye sınırlamsı yüzünden yolluyamadım mesajını şimdi gelir sorular :))

Fatoşcum arkadaş ekle diyorm ama olmuyor neden ki?? eğer eklmediyse tekrar yollar mısın?

ya kızlar haberlere bakıyorum bı yandan da bu nedır ya ıyıkı bı yagmur yagdı allahım ınsanlar ne hale geldıler zaten duygusalım bu aralar burnumun ucu sızladı resmen hafta sonu ıcın daha beterı gelıyo dıyolar eve ekmek stoklayıp dısarı cıkmıcam walla bu hf sonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…