çok sağol canım.. darısı sonuç bekleyenlerin başına opuyorumnanaktanakpak gözün aydın canım...Hep iyi haberler gelsin böyle
normalde 20. haftada ama ilk gebeliğim sorunlu olduğu için beni sıkı takip ediyorlar canımkızlar bu arada ayrıntılı ultrasona ne zaman gırıcez kı?
Güle güle kullan canım. çok uyguna almışsın.Hamile kıyafetlerinin yanına yaklaşılmıyo valla
FATOŞ cevapladın mı soruları? ne çıktı bebişin cinsiyeti.
olur böyle şeyler aryam ya hallederiz :) :)
CANIM İNANKİ BAK GÖRMEDİM HAY ALLAH ÜZÜLDÜM ŞİMDİ KİMSEYİ ÜZMEK İSTEMEM BEN,AMA İNANKİ GÖRSEM CEVAP VERİRDİM EMİN OLABİLİRSİN GEÇMİŞİDE ÇOK OKUYAMIYORUMDA ODA OLABİLİR 3 GÜNDÜRDE DOĞRU DÜRÜST GİREMİYORUM BİLGİSAYARIM ÇÖKMÜŞTÜ BUGÜN OLDU ,KÜSME BİZE ARYA TEYZESİİİİ SENİ SEVİYORUZ BİZ kaydirigubbakcemile2
Aryacım cevap yazdım ama ben sana ordamısın
ben Çıkıcamda Şİmdİİİ
Fatoş bak sana özelden gayet özel bir kaç soru soracağım. onlara cevap verirsen ben sana kız mı erkek mi olacak bilimsel istatistiklere dayanarak söyleyebilirim sanırım bebişi.
yok cnm küsmedim zaten kıyarmıyım hiç sana ve bebişine bende hepinizi çok seviyorumopuyorumnanaktan
cnm banada yapsana o istatisliklere göre olan şeyi ay bende öğrenemedim daha bakalım tutucakmı?yaparmısın?
Fatoşcum arkadaş ekle diyorm ama olmuyor neden ki?? eğer eklmediyse tekrar yollar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?