2010 Şubat Anneleri

gözün aydın tatlım. sağlıla kucağına al inş.

evet bende çok sabırsızım canım sorma valla yok bulamadım hala araştırmadayım çocuk isimsiz kalcak benim hehe :))))

mydarling canım hangi doktora gidiyordun sen jinemed olduğunu konuşmuştuk ama dr u hatırlamıyorum memnun musun doğum fiyatları nasıl?
canım murat erdemir benim doktorum çok memnunum çok iyi açıklayıcı insanın içini rahatlatıyo,doğum fiyatları 1500-1750 arasıymış

mydarling canım hangi doktora gidiyordun sen jinemed olduğunu konuşmuştuk ama dr u hatırlamıyorum memnun musun doğum fiyatları nasıl?

Kızlar nerelere gİttİnİz sesİnİz Çıkmıyo aĞlarız ammaaaa

Allah razı olsun cnm senin sayende mydarling banada cvp yazmış oldu en sonunda 30 defa sordum ama görmedi ne hikmetseklava:

Allah razı olsun cnm senin sayende mydarling banada cvp yazmış oldu en sonunda 30 defa sordum ama görmedi ne hikmetseklava:

YA ARYA KIZMA NE OLUR VALLA GÖRMEDİM YAA ÜZÜLÜRÜM BAK AMA BÖLE DEME GEÇMİŞTETE GÖRMEDİM GÖZÜMDEN KAÇMIŞ ÖZÜR DİLERİM :Saruboceq:

ozlemzafer sana ozel mesajda ayrıntılı anlattım canım hamilelik çizelgesini bi bakıver

YA ARYA KIZMA NE OLUR VALLA GÖRMEDİM YAA ÜZÜLÜRÜM BAK AMA BÖLE DEME GEÇMİŞTETE GÖRMEDİM GÖZÜMDEN KAÇMIŞ ÖZÜR DİLERİM :Saruboceq:

walla cnm iyi durdum kızmadan ama geçmişi bir okursan tam 5 defa yazdım sana bu soruyu başkası olsa küsmüstü şimdiye kadar.ama ben inanıyorum sana o yüzden sabrımdan dolayı kendimi kutluyorum benimki biraz yüzsüzlük oldu herkese yapmam ama senin iyi niyetini biliyorum.

tebrikler öğrenmişsin bebişi gözün aydın.

bu erkek bebeklerde çok kıskanç olmaya başladı ama topiğe bi kız haberi geliyor arkasından hemen erkek.bugün 2 kız 1 erkek bebeğimizin haberi geldi şimdi yine eşitlendiler.amaaa erkekler çok olsun kızlar ilerde erkek kıtlığı oluşacakmış ve 1 erkeğe 4 hatun düşecekmiş yaaa doğurun doğurabildiğiniz kadar erkekkkkk:mymeka:

pince gözün aydın canım benimki de büyük olasılıkla erkek daha tam belli olmadı Allah daha daha sağlık sıhhat versin bebişine

Teşekkür ederim Melissa33cüm sende bebişini sağlıkla kucağına al inşallah.. Gönlünden ne geçiyorsa o olur inşallah..:ecrin_bebek:

CANIM İNANKİ BAK GÖRMEDİM HAY ALLAH ÜZÜLDÜM ŞİMDİ KİMSEYİ ÜZMEK İSTEMEM BEN,AMA İNANKİ GÖRSEM CEVAP VERİRDİM EMİN OLABİLİRSİN GEÇMİŞİDE ÇOK OKUYAMIYORUMDA ODA OLABİLİR 3 GÜNDÜRDE DOĞRU DÜRÜST GİREMİYORUM BİLGİSAYARIM ÇÖKMÜŞTÜ BUGÜN OLDU ,KÜSME BİZE ARYA TEYZESİİİİ SENİ SEVİYORUZ BİZ kaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim Mydarlingcim... Bu arada liste için bilgilerim şöle 11.05.2009 da SAT ve 15.Şubat 2010 da bekliyoruz oğluşumu. yazan ve listeyi yapan arkadaşların eline sağlık...opuyorumnanaktan

teşekkür ederim mydarlingcim... Bu arada liste için bilgilerim şöle 11.05.2009 da sat ve 15.şubat 2010 da bekliyoruz oğluşumu. Yazan ve listeyi yapan arkadaşların eline sağlık...opuyorumnanaktan

canım benimkinide arkadaşlar yapmıştı bilsem inan yapardımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…