Merhaba Kızlar çok fazla internete giremiyorum ve sizi takip edemiyorum kusura bakmayın. Bugün minişimin cinsiyetini öğrendik ve 3 lü testimizi olduk. Erkek olacak. Bebişlerin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar tebrik ederim tekrar Allah analı babalı sağlıkla uzun ömürle büyütsün... hihoyyyt
şubat ayı kızların ayı mı olacak nedir? çoğumuzun kız bebeği olacak allah izin verirse. Bi de sağlıkla doğduklarını görsek.. (yolun yarısında sabırsızlanmaya başladım yani delikafadulden )
isim bulabildin mi?
canım murat erdemir benim doktorum çok memnunum çok iyi açıklayıcı insanın içini rahatlatıyo,doğum fiyatları 1500-1750 arasıymışmydarling canım hangi doktora gidiyordun sen jinemed olduğunu konuşmuştuk ama dr u hatırlamıyorum memnun musun doğum fiyatları nasıl?
mydarling canım hangi doktora gidiyordun sen jinemed olduğunu konuşmuştuk ama dr u hatırlamıyorum memnun musun doğum fiyatları nasıl?
Kızlar nerelere gİttİnİz sesİnİz Çıkmıyo aĞlarız ammaaaa
evet bende çok sabırsızım canım sorma valla yok bulamadım hala araştırmadayım çocuk isimsiz kalcak benim hehe :))))
canım murat erdemir benim doktorum çok memnunum çok iyi açıklayıcı insanın içini rahatlatıyo,doğum fiyatları 1500-1750 arasıymış
Allah razı olsun cnm senin sayende mydarling banada cvp yazmış oldu en sonunda 30 defa sordum ama görmedi ne hikmetseklava:
YA ARYA KIZMA NE OLUR VALLA GÖRMEDİM YAA ÜZÜLÜRÜM BAK AMA BÖLE DEME GEÇMİŞTETE GÖRMEDİM GÖZÜMDEN KAÇMIŞ ÖZÜR DİLERİM :Saruboceq:
Merhaba Kızlar çok fazla internete giremiyorum ve sizi takip edemiyorum kusura bakmayın. Bugün minişimin cinsiyetini öğrendik ve 3 lü testimizi olduk. Erkek olacak. Bebişlerin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar tebrik ederim tekrar Allah analı babalı sağlıkla uzun ömürle büyütsün... hihoyyyt
pince gözün aydın canım benimki de büyük olasılıkla erkek daha tam belli olmadı Allah daha daha sağlık sıhhat versin bebişine
gözün aydın tatlım. sağlıla kucağına al inş.
walla cnm iyi durdum kızmadan ama geçmişi bir okursan tam 5 defa yazdım sana bu soruyu başkası olsa küsmüstü şimdiye kadar.ama ben inanıyorum sana o yüzden sabrımdan dolayı kendimi kutluyorum benimki biraz yüzsüzlük oldu herkese yapmam ama senin iyi niyetini biliyorum.
tebrikler öğrenmişsin bebişi gözün aydın.
pince gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşun.
teşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile5
Teşekkürler canım eğer henüz öğrenemediysen hayırlısı olsun canım sağlıklı sıhatle gelsin...
teşekkür ederim mydarlingcim... Bu arada liste için bilgilerim şöle 11.05.2009 da sat ve 15.şubat 2010 da bekliyoruz oğluşumu. Yazan ve listeyi yapan arkadaşların eline sağlık...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?