2010 Şubat Anneleri

merhaba kızlar...bende Allah izin verirse şubatta bebişimi bekliyorum.muhtemel doğum tarihim 14 şubat...şu an 17+4 olduk...Cinsiyetimizi gecen hafta öğrendik...oğluşum yolda:1rolleyes:
Benim normal yolla hamile kalma şansım yoktu...Doğuştan.Hatta asla çocuğun olmaz diyen dr bile oldu..ama çok şükür ki 3. aşılamada hamile kaldım.mucize gibi...Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
bu arada göbüşlerinizin resmine baktım...Maşallah kocaman olmuşlar...bende fazla bi gelişme yok..biraaz fazla yemek yemiş gibiyim cokacimcoook
Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sonunda sağlıklı bebekler nasip etsin :)

hoş geldin canım bebişin hayırlı olsun tatlım.
iyi aksamlar kızlar nasilsiniz
slm canım iyim sen nasılsın
kızlar bu aksam kımse yok

ben burdayım.

datos tatlım sende uyumadin mi bende sikiliyom esime cnm sikiliyo dedim hadi carsiya cikalim dedi ciktim hadi yemeyi disarda yiyelim dedi yedik geldik bugun bi canım sikiliyo

iyim cnm saol bugun gobusumun resmini koydum profile bebeyin ciiclerin oraya bi bak ayi gobeyime

kontrol da varda ben persembe giidicem tatlim cinsiyet baktirmaya falan kendi doktorum yok tu baska gitim oda beni kafasindan ati 10 once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…