2010 Şubat Anneleri

ayyy bayıldım göbüşünee bnmki gibi erkek karnı:) yaa bide bnm şöle bi derdim var herkes 5-6 aylık sanıo karnım çok büyük ırsi heralde ablamında öleydi ikiz gibiydi karnı kesin bende 38. haftalarda öle olucam

tatlım demin carsidadik bebek sekerlerine baktim gecerken adamda girin icerde cesik var dedi beni ayi gibi gorunce bende da cok var bize bakiyoduk dedim kaydirigubbakcemile3

tatlım demin carsidadik bebek sekerlerine baktim gecerken adamda girin icerde cesik var dedi beni ayi gibi gorunce bende da cok var bize bakiyoduk dedim kaydirigubbakcemile3

ama gene maşallah seninki ii benimki daha büyükk off çok gıcık oluyorum ablam yerinden kalkamıodu o karınla ben son haftalarda Çok üzgünüm çoook

isyanbulun nerde oturuyodun cnm sen ben londraya gitmeden aylem bahceli evlerde yasiyodum

bir defa gitmistik misafirliye oraya bir teyzeye annemle kadikoy cok guzel bazen esime gidelim gezmeye diyorum

bende gebzeye cok yapanciyim cnm biz aslen bulgaristan gocmeniyiz gebzeyi bilmezdim evlenince geldim buraya 10 aydir iste burali oldum

ayyy canım sende benim gibi gurbetçisin bende doğma büyüme izmir aslende izmirliyim bu arada buldarları çok severim yaa ülkeler arasında en sevdiğim bulgarlardır onlar gibi mütavazisi yok

evet cnm napalim doogdun dil doudun yer demisler ben 5 yıl istanbulda 1 yıldan fazla londrada yasadim simdi 10 ay gebzede yım tam londraya yerlestık falan evlendim iste

cicilibicili cnm 20 haftaya 1 gun kalmis allah rahat saglikli hamilelik nasip etsin yol yarılamis sin

selammmmmmmm
uyuyamıyorum kızlar daha şimdiden ve de ayaklarım çok şişti 7-8 aylık olunca ne yapçam bilemiyorum
ama şişliklerin sızısından yürüyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…