2010 Şubat Anneleri

ah cnm benimde cok ayaklarim sisiyo napcaz bilmem vala gecen az yuruduk esimle carsi falan bi geldikk ayaklarima basamiyorum ay nasil agridilar gezmis olsun insallah cabuk gecer

iyi geceler kızlar nasılsınız? beni uyku tutmuyo bu akşam. yarın 4 lü test sonucum çıkacak. çok evham yapıyorum galiba. ama napıyım endişeleniyorum. umarım sonuçlar iyi çıkar. zaman geçmiyo. bi an önc yarın olsun. sonuçları alalım istiyorum. sıkıldım bu bekleyiş beni strese sokuyor. inşallah iyi sonuçları alırızda rahatlarım. bu hamilelik beni hepten paranoyak yaptı.

evet tatlım gebzede yım yakımım sana bebisler dogunca yazin kadikoye gezmeye geliriz insallah sahilde

hayırlısıyla canım sonuçlar iyidirr böle düşün negatif deil pozitif ol bu senin için daha ii olur

naber kızlar...
canım elmaşekeri istiyorrr ama bulamıyorum. hiç yararlı birşey değil ama napıyım geçen rüyamda gördüm. sizce bir alternatifi var mıdır?

limon cnm sikma bu kadar canını hersey iyi yolundadir insallah rahat ol tatlım bizim da 3 yapmadik 4 luyu bekliyelim kaydirigubbakcemile3

kızlar belkı biliyorsunuzdur ben yeni keşfettigimden yazım dedim
aşagıdakı programı indirip kendınızın ve eşinizin resmini yükleyip bebeginizin kıme benzıyecegını görüyorsunuz gerçekten çok keyifli tavsiye ederimLuxand - BabyMaker

ah tatlım kıyamam eniste uyudumu genelde tekelerde gece acik yerlerde olur evde elma varsa sende yapa bilirsin sekeri yapip elmayi patirip

oo kıyamam ya bnmde hala bulantılarım geçmedi çıldırmak üzereyimm kötükedihüso

senin de mi bulantılar geçmedi canım?!
neler yiyorsun?
ay benim yemekle hiç aram olmadı şu dünyada... yemek de beni sevmez oldu galiba :sinifsinif:

senin de mi bulantılar geçmedi canım?!
neler yiyorsun?
ay benim yemekle hiç aram olmadı şu dünyada... yemek de beni sevmez oldu galiba :sinifsinif:

yok ben ii yerimm :roflol: :roflol: hemde nasıll ama hamileliğimin başından beri kusma kusma serum bile yedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…