evet cnm napalim doogdun dil doudun yer demisler ben 5 yıl istanbulda 1 yıldan fazla londrada yasadim simdi 10 ay gebzede yım tam londraya yerlestık falan evlendim iste
selammmmmmmm
uyuyamıyorum kızlar daha şimdiden ve de ayaklarım çok şişti 7-8 aylık olunca ne yapçam bilemiyorum
ama şişliklerin sızısından yürüyemiyorum
iyi geceler kızlar nasılsınız? beni uyku tutmuyo bu akşam. yarın 4 lü test sonucum çıkacak. çok evham yapıyorum galiba. ama napıyım endişeleniyorum. umarım sonuçlar iyi çıkar. zaman geçmiyo. bi an önc yarın olsun. sonuçları alalım istiyorum. sıkıldım bu bekleyiş beni strese sokuyor. inşallah iyi sonuçları alırızda rahatlarım. bu hamilelik beni hepten paranoyak yaptı.
evet tatlım gebzede yım yakımım sana bebisler dogunca yazin kadikoye gezmeye geliriz insallah sahilde
oo kıyamam ya bnmde hala bulantılarım geçmedi çıldırmak üzereyimm kötükedihüso
cicilibicili cnm 20 haftaya 1 gun kalmis allah rahat saglikli hamilelik nasip etsin yol yarılamis sin
senin de mi bulantılar geçmedi canım?!
neler yiyorsun?
ay benim yemekle hiç aram olmadı şu dünyada... yemek de beni sevmez oldu galiba :sinifsinif:
ah tatlım kıyamam eniste uyudumu genelde tekelerde gece acik yerlerde olur evde elma varsa sende yapa bilirsin sekeri yapip elmayi patirip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?