2010 Şubat Anneleri

hayırlısıyla canım sonuçlar iyidirr böle düşün negatif deil pozitif ol bu senin için daha ii olur

inşallah canım inşalah hep öyle düşünmeye çalışıyorum işte ama na yapayım aklım hep orada bi türlü enge olamıyorum. hayırlısı ile yarın olsun. inşallah sonuçlarımız iyi çıkar.

cnm bos ver gece ugrasamasin zaten yarını bekle sabah eniste bulsun sana benim cnm da ilk gecmisiti elma sekeri pamuk gibi seyler:kedi:

umarım sonuçların tertemiz çıkar gönlünü ferah tut 4lü testi duymadım hiç
gerek duyuldugu için yapılıyor sanırım:CüvCüv:

cicili bicili tatlım ya nere basiyosun nasil oluyo su resim isleri yapamadim giti:sinifsinif:

umarım sonuçların tertemiz çıkar gönlünü ferah tut 4lü testi duymadım hiç
gerek duyuldugu için yapılıyor sanırım:CüvCüv:

canım 4 lü test yeni çıkmış. ben ikili testi yaptırdım temiz çıktı. fakat doktorum 4 lüyüde yapalım dedi. benim doktorum çok detaycı. bu yüzden istedi. bilmiyorum 2 li gibi bu da temiz çıkar inşallah.

cicili bicili tatlım ya nere basiyosun nasil oluyo su resim isleri yapamadim giti:sinifsinif:

cnm siteye girişte dowland yazıyo programı indirip kurduktan ssonra
ilk sayfaya kendı resmini yükle nexte bas digerine eşininkini yine next
sonra bebiş çıkıyor zaten
bilgisayarda resimleriniz olması lazım yüklemen için dene bi bakalım

zemuszemus
ya cnm kafanı bulandırmak istemem ama özele gidiyorsan gerek olsada olmasada
doktorlar biraz madddıyatı düşünerek istiyebiliyor tabi ben kendımınkınden bildigimden sölüyorum ama tabi bu şekilde incelemek güzel ama insan çok stres yapıyo elinde olmadan

sağolun ben de iyiyim bugün sağlık ocağında aşı vurdular kolum çok fena ağrıyor.bide miniğimin kalp sesini dinlemeye çalıştık ama yerinde durmadığı için zorlandık baya...ya bide 3 aydır idrar yollarımdaki iltihap kurumadı hep iltihap çıkıyor.antibiyotikde içtim ama yok olmuyor..

bilmemki canım özele gidiyorum. ama muayenehaneye gidiyorum. adamın testlerden kazanacağı para ile ilişi yok. sanmıyorum kazanç için yaptırdığını. ama haklısın bu testler bizde acayip stres yapıyor. yaptır bi türlü stres yaptırma bi türlü stres. bu test bebek doğduktan sonra olabilecek bi takım hastalıklar içinde önemli dedi. yeni ve daha detaylı bi test dedi. bilmiyorum ki bende yaptırdım işte. ama kan verdiğim günden beri hep rüyamda testlerle uğraşıp duruyorum inan ki. bakalım yarın belli olacak canım.

ay kızlar ne cici bebekyim olcak gosteriyo yesil gozlu cok guzel kız oglan denedim aman boylemi olcak bebeyim

anladım cnm benım gittigim yer hastane oldugundan oonu düşünerek söledim
ozaman senın doktor gerçekten detaycı istedigine göre mutlaka vardır bildigi umarım
temiz çıkar senın için dua edecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…