hayırlısıyla canım sonuçlar iyidirr böle düşün negatif deil pozitif ol bu senin için daha ii olur
iyi geceler kızlar nasılsınız? beni uyku tutmuyo bu akşam. yarın 4 lü test sonucum çıkacak. çok evham yapıyorum galiba. ama napıyım endişeleniyorum. umarım sonuçlar iyi çıkar. zaman geçmiyo. bi an önc yarın olsun. sonuçları alalım istiyorum. sıkıldım bu bekleyiş beni strese sokuyor. inşallah iyi sonuçları alırızda rahatlarım. bu hamilelik beni hepten paranoyak yaptı.
umarım sonuçların tertemiz çıkar gönlünü ferah tut 4lü testi duymadım hiç
gerek duyuldugu için yapılıyor sanırım:CüvCüv:
cicili bicili tatlım ya nere basiyosun nasil oluyo su resim isleri yapamadim giti:sinifsinif:
iyi geceler kızlar nasılsınız?
cicili bicili bende yapamadım kuşum.limoncum rahat ol sonuçlar ii çıkçak.
iyi geceler kızlar nasılsınız?
canım 4 lü test yeni çıkmış. ben ikili testi yaptırdım temiz çıktı. fakat doktorum 4 lüyüde yapalım dedi. benim doktorum çok detaycı. bu yüzden istedi. bilmiyorum 2 li gibi bu da temiz çıkar inşallah.
iyi geceler canım. iyiyiz sen nasılsın?
zemuszemus
ya cnm kafanı bulandırmak istemem ama özele gidiyorsan gerek olsada olmasada
doktorlar biraz madddıyatı düşünerek istiyebiliyor tabi ben kendımınkınden bildigimden sölüyorum ama tabi bu şekilde incelemek güzel ama insan çok stres yapıyo elinde olmadan
canım sıkma canını ya temiz çıkar herşey.bak ben neler atlattım başımdan halada devam ediyor.sıkma canını herşey yolunda olur
bilmemki canım özele gidiyorum. ama muayenehaneye gidiyorum. adamın testlerden kazanacağı para ile ilişi yok. sanmıyorum kazanç için yaptırdığını. ama haklısın bu testler bizde acayip stres yapıyor. yaptır bi türlü stres yaptırma bi türlü stres. bu test bebek doğduktan sonra olabilecek bi takım hastalıklar içinde önemli dedi. yeni ve daha detaylı bi test dedi. bilmiyorum ki bende yaptırdım işte. ama kan verdiğim günden beri hep rüyamda testlerle uğraşıp duruyorum inan ki. bakalım yarın belli olacak canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?