2010 Şubat Anneleri

kızlar yazdıklarınızdan yola çıkarak çok güzel bi yazı....

Tavsiye:

endişeli, bardağın boş yarısını gören bir anne veya baba adayımısınız? Eğer öyleyseniz şu anda bebeğinizin sağlıklı doğması konusunda çok aşırı endişeli olduğunuz için gebeliğinizin keyfini hakkınca çıkaramıyorsunuz demektir. Bebeğiniz şu anda "doğmadı" ama aramızda. Sadece farklı bir konumda. O yaşıyor ve sizin aslında çoktan bir bebeğiniz oldu bile. Onu öpemiyor olmak, ona dokunamıyor, onu görmüyor olmak sadece biz insanların 5 duyusunun yetersizliğinden kaynaklanıyor. Halbuki onu hissedebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken, "5 duyumdan biriyle algılamadığım birşey gerçek değildir" ön yargısından kurtulmak. Hepimizin 5 duyumuzla ulaşamadığımız ancak var olduğuna inandığımız değerlerimiz var. Sizin bebeğiniz de bunlardan biri. çok yakında 5 duyunuzla da onu hissedeceksiniz. Bebeğinizin "doğum tarihi", yani hesaplayıcıya göre 40 haftayı doldurduğu tarih sadece basit bir geçişten ibaret. Bebeğinizin manevi varlığını hissedin ve ileride çok zevk alarak anacağınız bu gebelik döneminin tadını çıkarın.
Bazı anneler doğum yaptıktan sonra bebekleriyle bizlere geldiklerinde, bebekleri yanlarında olmalarına rağmen, "onun karnımdaki kıpırtılarını özlüyorum" derler. Bu, biz insanların sıklıkla yaptığı hatalardan biri: Bulunduğumuz anı yaşamak yerine geçmişe ya da geleceğe odaklanıyor ve bunu anılarda yaşayarak telaffi etmeye çalışıyoruz...

evet esra konuştuklarımıza cuk diye oturdu canım sağol doğru aslında bizim artık bir bebeişlimz oldu.

Selam kızlar. ızne çıkmıştım döndüm. Bu arada tetanoz aşımızı olduk. Bir ay sonra tekrar yapılacakmış. Başka aşı yaptıran var mı?

kızlar gunaydın herkese...
uclu test ıcın kan verdım bugun sonucları cuma ogleden sonra alıcam... dua edın bana temız cıksın :Saruboceq:
bu arada kızım olucak bugun doktor ıkıncı kez bu bebegın pipisi yok olsa gorunurdu 2.kerede %90 kızın oluyor son anda yanıltmazsa dediii zemuszemus
o kadar mutluyum kı erkegı kızı hıc farketmez ama ıcımden gecen hep kız bebektı allah gonlume gore verdı ınsallah test sonuclarım da temız cıkar ayaklarım yere basmıyo su an :teytey:

canım inşallah sonuçların temiz çıkar... kızçenide rabbim nazarlardan saklasın inşallah.. hayırlısıyla sağlıklı sıhatli doğurmayı kucaklamayı nasip etsin Rabbim... :Saruboceq: :nazar:

cok guzel bı yazı canım cok sagol walla a.s.

rica ederim canım... opuyorumnanaktan

evet esra konuştuklarımıza cuk diye oturdu canım sağol doğru aslında bizim artık bir bebeişlimz oldu.

aynen öyle canım aslında varlar bunu şu an için tam hissettiremiyolar belki ama aslında biz burdayız diye bas bas bağırıyolar... walla ciddiye alalım onları kızdırırsak sonra tekme tokar sağlam intikam alırlar...ben kızıma aferin benim kızıma ne kadar uslu kızım varmış benim diyorum... bazende nasılsın annecim orda keyfin yerinde mi ben sana çok iyi bakıyorum sende orda çok dikkat et kendine tamam mı çok güçlü bi kız ol diyorum...

Selam kızlar. İzne çıkmıştım döndüm. Bu arada tetanoz aşımızı olduk. Bir ay sonra tekrar yapılacakmış. Başka aşı yaptıran var mı?

slm canım benim randevumda yarındı canım ama dr.um bir hafta 10 gün kadar daha attır randevu tarihini dedi o yüzden ayın 23 üne aldım bende... 5 doz vurulacakmış....

Esracım sorma canım bazen Öle Şeler dıyom Çocukta ŞaŞırıyodur.aslında bende Çok gÜzel muhabbet edıyom ne bılım anacım.

kızlar bi yazdığım yazıyı 10 kere yolluyorum eror veriyo benim bilgisayardamı sorun var anlamadım....

canlarım bi mama time yapıp gelelim kızçem tık tıklamaya başladı... anne acıktım ben diyo kaydirigubbakcemile3

Merhaba arkadaşlar. işten fırsat buldukça yazıyorum.Bi çok şeyi kaçırdım galiba geçmişi okuyamadım.
Galiba sitede bi sorun var bugün.

ayaklarım donuyo yaa kaç gündür ısıtamadım çorap çorap üstüne giyiyorum ama nafile ayaklarım üşüyüncede karnım ağrıyo :((

Camdankalp canım.Duş almadan ya da sıcak suda bekletmeden ısınmaz hayatta. Ben çok çektim zamanında ayak üşümesini. Çok sinir bozucu

gözün aydın canım çok sevindim kızlarımıza arkadaş geliyo desene
bizim oğlumuz da arkadaş olur kaydirigubbakcemile5olmaz mı??
Kızlar yazdıklarınızdan yola çıkarak çok güzel bi yazı....

Tavsiye:

Endişeli, bardağın boş yarısını gören bir anne veya baba adayımısınız? Eğer öyleyseniz şu anda bebeğinizin sağlıklı doğması konusunda çok aşırı endişeli olduğunuz için gebeliğinizin keyfini hakkınca çıkaramıyorsunuz demektir. Bebeğiniz şu anda "doğmadı" ama aramızda. Sadece farklı bir konumda. O yaşıyor ve sizin aslında çoktan bir bebeğiniz oldu bile. Onu öpemiyor olmak, ona dokunamıyor, onu görmüyor olmak sadece biz insanların 5 duyusunun yetersizliğinden kaynaklanıyor. Halbuki onu hissedebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken, "5 duyumdan biriyle algılamadığım birşey gerçek değildir" ön yargısından kurtulmak. Hepimizin 5 duyumuzla ulaşamadığımız ancak var olduğuna inandığımız değerlerimiz var. Sizin bebeğiniz de bunlardan biri. Çok yakında 5 duyunuzla da onu hissedeceksiniz. Bebeğinizin "doğum tarihi", yani hesaplayıcıya göre 40 haftayı doldurduğu tarih sadece basit bir geçişten ibaret. Bebeğinizin manevi varlığını hissedin ve ileride çok zevk alarak anacağınız bu gebelik döneminin tadını çıkarın.
Bazı anneler doğum yaptıktan sonra bebekleriyle bizlere geldiklerinde, bebekleri yanlarında olmalarına rağmen, "onun karnımdaki kıpırtılarını özlüyorum" derler. Bu, biz insanların sıklıkla yaptığı hatalardan biri: Bulunduğumuz anı yaşamak yerine geçmişe ya da geleceğe odaklanıyor ve bunu anılarda yaşayarak telaffi etmeye çalışıyoruz...
yazı süper ya.. benim kendimi toparlamam lazım depresif ve agresife kayıyorum.. yardım!!senağlama

ya benide bayram gezmesi stresi sardı
her gittiğin yerde tatlı ye diye ısrar ediyolar gıcık oluyorum
bana abi konuda birisi ısrarcı olunca onu dövesim geliyo valla

Back
X