2010 Şubat Anneleri

Camdankalp canım.Duş almadan ya da sıcak suda bekletmeden ısınmaz hayatta. Ben çok çektim zamanında ayak üşümesini. Çok sinir bozucu

Ay işyeindeyim bişide yapamıyorum sinir oldum karnım felaket ağrıyo şimdide bulanmaya başladım ayaklarımın üşümesinden sanırım

niye hava soğumayamı basladı orda

soğumaya başladı pofidi serin bi kaç gündür ama benim bu sene hiç ısınmadıki ya yazın çatır çatır sıcaklarda bile soğuktu ayaklarım geceleri eşim hayret ederdi bu havada buz gbisin diye

selam kızlarrr nasılsınız geçmişi okuyup gelene kadar oooooooo:(yazacaklarımı unutuyorum hakkaten çok unutkan oldum hamilelikten mi acaba?
esmacım,aryacım ve diğer cinsiyet öğrenen annişler hayırlı olsun gözünüz aydın kızlar:nazar:

Ay işyeindeyim bişide yapamıyorum sinir oldum karnım felaket ağrıyo şimdide bulanmaya başladım ayaklarımın üşümesinden sanırım

soğumaya başladı pofidi serin bi kaç gündür ama benim bu sene hiç ısınmadıki ya yazın çatır çatır sıcaklarda bile soğuktu ayaklarım geceleri eşim hayret ederdi bu havada buz gbisin diye

anemi falan mı var demir ilacı içiyomusun
bide sıcak su torbası koy ayaklarına
benimde aykalarım üşüdümü karın ağrısı delirtiyo

selam kızlar hepinize
ayaklara ve belinize dikkat üşütmeyin sakın kendinizi
kızlar ben bebeğini hissedebilen arkadaşlara bişey sonrcam günlerce hissettikten sonra hiç hissetmediğinizi gün oluyomu ya dünden beri pek bişey hissetmedim biraz canım sıkkın inşallah iyidir meleğim......

Ayy yaren teşekkürler canımcım.. opuyorumnanaktanBenimki geçen hafta ve bu hafta aniden büyümeye başladı sanki.. Sizde de öyle mi oldu... Kocaman olucak bu bebiş..:) :CüvCüv:

Kızlar benim asıl sabah sabah sorunum.. Uçuş-Uçak mafoldumben
yurtdışına 2 haftalık göndermek istiyorlar beni.. zorunlu geçirecekleri XRAY ler artı orada doktorum falan da yok bi fenalaşsam nereye giderim tek başıma.. Uff canım sıkkın yani.. :sinifsinif:ne yapacam ben???
Kadınlar için gerçekten zor hayat.. Şimdi gidip müdüre açıklamam lazım tekrardan agöndercez diye tutturmuşlar... bir de abantta eğitim çıkarmışlar atlamalı zıplamalı ekim başında.. Ayy geeçn sene olsaydı Ok yada seneye ama herşey beni buluyorr bu sene ya.. :sinifsinif:

xray lar zararlı değilmiş bebeğe canım. sadece metallere duyarlıymış. ben de uçak yolculuğu yapacağım.

"Bebeğiniz göbek kordonunu en iyi şekilde korunduğu bölgede tutmak zorundadır. Bu bölge bacaklar arasıdır ve bebeğiniz kordon herhangi bir nedenle başka bir konuma geçtiğinde onu ideal yerine getirmek için çaba gösterir."
demek insanoğlu o yüzden bacak arasında birşeyler olunca daha rahat uyuyor.

selam kızlar hepinize
kızlar ben bebeğini hissedebilen arkadaşlara bişey sonrcam günlerce hissettikten sonra hiç hissetmediğinizi gün oluyomu ya dünden beri pek bişey hissetmedim biraz canım sıkkın inşallah iyidir meleğim......

benim gecen hafta hiç kıpırdamadığı gün oldu
zaten çoğunlukla sevdikleri pozisyonda uyuyolar ki
bide daha ağırlıkları gram ya çok hafifler
her hareketlerini anlayamayız çok şiddetli hareketleri hissedebiliyoruz
tepiklerse yada dönüp durursa

benim gecen hafta hiç kıpırdamadığı gün oldu
zaten çoğunlukla sevdikleri pozisyonda uyuyolar ki
bide daha ağırlıkları gram ya çok hafifler
her hareketlerini anlayamayız çok şiddetli hareketleri hissedebiliyoruz
tepiklerse yada dönüp durursa

haklısın canım ben iki haftadır hissediyorum çok şükür ama dünden beri nerdeyse hiç tık yok çok hafiiiffff bi şeyler var ama onuda anlayamıyorum bağırsak hareketimi bebişimmi bu yüzden biraz moralim bozuk dünden beri:(

tatlı yiyorum su içiyorum bişey değişmiyo normalde benim kızım suyu çok seviyo sanırım ne zaman su içsem başlıyo oynamaya:))

selam kızlar hepinize

canım ben kendı adıma cvp veriyim elbette arada bir oluyor ama gün boyu degil sen gün boyu çalışan biriysen farketmiyo olabilirsin ama yinede bir kontrole git istersen kafan rahatlar umarım herşey yolundaddır:Saruboceq:

en anlaşılır hareketler 22. haftadan itibaren baslıyormuş
üzülme çok hafifler şöyle 1 kilo kadar olunca hiç rahat vermezler:)

Caneylom ben daha iki kere hissettim topu topu.Bunun için telaşlanmaya daha erken gibi geliyo bana.

canım evet haklısın doktorların dediğine görede hafta olarak erkenmiş bazı günler hiç hissetmeyebilirmişiz bu haftalarda ama gelde anlat işten kendine ben her gün yemeklerden sonra hissediyodum canım yani üç beş defa ondan biraz panikledim ama sakin olmakta fayda var biraz nazlansın bakalım hanımefendi:umursamaz:

canım ben kendı adıma cvp veriyim elbette arada bir oluyor ama gün boyu degil sen gün boyu çalışan biriysen farketmiyo olabilirsin ama yinede bir kontrole git istersen kafan rahatlar umarım herşey yolundaddır:Saruboceq:

en anlaşılır hareketler 22. haftadan itibaren baslıyormuş
üzülme çok hafifler şöyle 1 kilo kadar olunca hiç rahat vermezler:)

sağolun kızlar içimi dökünce biraz rahatladım eşimede söylemedim çok panik şimdi morali bozulur şimdi biraz daha iyiyim nazlı kızımın ilk hareketinde haber vercem tatlı teyzeleri biz bi karnımızı doyurup gelelimcokacimcoook

kızlar çocuklara bize hitap edecekleri gibi hitap ediyoruz ya mesela
yiğenimize "gel teyzecim"
kardeşimize "dur ablacım"
evladımıza "zıpla annecim" gibi
bunlar çok zararlıymış. çocuklarda anlam karmaşasına sebep oluyormuş.
bi de bence hiç de hoş olmuyor. çok yapmacık ve itici oluyor. tabi bu benim görüşüm, sizinki farklı olabilir.

bir de ilk kez doğum yapacaklara önemli bir hatırlatmada bulunayım. bana ilk doğumumda kimse söylememişti. bilmeyen anneler bazen bebeklerini tuvalete gönderiyorlar :gitme:
doğum sancısı başladığında yaklaşık 10 saat sürecek (ilk doğum için böyle, sonraki doğumlarda daha az) bu 10 saatin sonunda bebek dünyaya çıkmaya başlayacak, bunu nasıl anlarız. hani filmlerde derler ya "bebek geliyoooor" nasıl anlıyorlar. bebek gelirken çok acayip bir şekilde, çok şiddetli bir şekilde tuvaletiniz (büyük) geldiğini sanıyorsunuz. yani vucudunuz şiddetli bir şekilde ıkınmanız için ayarlanıyor. siz tuvaletim geldi sanıyorsunuz. (Allah ne güzel yaratmış) tuvaletiniz geldiğinde muhakkak yanınızdaki doktora ebeye herneyse söyleyin ki, bebeğin gelip gelmediğine baksın. ve sakın ola ki onlardan izin almadan tuvalete gitmeyin...
bana söyleyen olmamıştı, ben de o günden beridir gördüğüm tüm hamilelere bunu söylüyorum. çünkü bilmemek Allah korusun bir felakete sebep olabilir.

selam herkeze merhabalar kızlar ancak hızınıza yetişebildik.

cinsiyet öğrenenler olmuş gözünüz aydın kızlar.
bugün yine geçmişi 2-3 sayfa atlıyarak okuyabildim başka türlü iş yerinde olunca yetişemiyorum.
bende yarın kısmetse cinsiyetini öğrenmeye gideceğim 3 lü testte yaptıracağım.
biraz geç kaldım galiba ama 3 lü testi benim hastahane 110 tl ye yapıyormuş ıstanbul dakiler siz hangi hastanede kaça yaptırdınız yazabilirmisiniz.çok uzak değilse ve rakam oynuyor ise başka hastanede yaptırırım.

haklısın akpakcım normaldoğum yapacak anne adayları dikkat etsinler bu konuda allah korusun...

canım dikkat et kendine geçmiş olsun ayagından corabı eksik etme lutfen.

selam kızlar hepinize

iyidir cnm merak etme sen bana da dra gittigimde oldu ogun hic oynamıyor gibi geldi sonra ultrasona girdik oynuyordu hıckırdı bile teyzesi :))

canım dikkat et kendine geçmiş olsun ayagından corabı eksik etme lutfen.

iyidir cnm merak etme sen bana da dra gittigimde oldu ogun hic oynamıyor gibi geldi sonra ultrasona girdik oynuyordu hıckırdı bile teyzesi :))

maaşallah canım bebişine bizimde iki gün var kontorlümüze bende görürüm inşallah bebişimin hıçkırıklarını oynadığını:emir_bebek:

Back
X