2010 Şubat Anneleri

selam kızlar nasılsınız bugün, ben kendimi yorgun hissederek uyandım sabah ve hala sersemliğim devam ediyor.
annem 2 aydır bendeydi babam memlekete gitmişti veee dün babam geldi akşam iftarda kayınvalidemler,annemler ve teyzemler vardı bende.gece annemle babam istanbula evlerine döndüler.kendimi çok kötü hissettim her gece annem hazırlardı sahuru bizi uyandırırdı dün gece çok zor geldi kalkıp hazırlamak evin her odasından sanki annem çıkacak gibi geliyor allah eksikliklerini göstermesin ne kadar da alışmıştım yanımda olmasına.bide üstüne eşimle aramız limoni offf çabuk atlatsak bari.bu halde akşama iftara davetliyiz.bugün her arayan aa sesin neden öyle diyo.bebişimde etkilendi bu durumdan heralde dünden beri hiç oynamıyo canım benim kıyamam ben ona, annesinin hislerine ortak oluyo yavrum benim.mafoldumben

aynı şeyi bende yaşıyorum haftasonu biraz gergindik eşimle bebişim de etkilendi tabi bu sefer de panikledik kıyamam ben onlara minicik bedenleriyle bize yoldaş oluyolar

selam kızlar nasılsınız bugün, ben kendimi yorgun hissederek uyandım sabah ve hala sersemliğim devam ediyor.
annem 2 aydır bendeydi babam memlekete gitmişti veee dün babam geldi akşam iftarda kayınvalidemler,annemler ve teyzemler vardı bende.gece annemle babam istanbula evlerine döndüler.kendimi çok kötü hissettim her gece annem hazırlardı sahuru bizi uyandırırdı dün gece çok zor geldi kalkıp hazırlamak evin her odasından sanki annem çıkacak gibi geliyor allah eksikliklerini göstermesin ne kadar da alışmıştım yanımda olmasına.bide üstüne eşimle aramız limoni offf çabuk atlatsak bari.bu halde akşama iftara davetliyiz.bugün her arayan aa sesin neden öyle diyo.bebişimde etkilendi bu durumdan heralde dünden beri hiç oynamıyo canım benim kıyamam ben ona, annesinin hislerine ortak oluyo yavrum benim.mafoldumben

uzme kendını sıkma canını bak bebısınde uzulmus kıyamam :sinifsinif:
esın ıcınde duzelır ınsallah olur oyle arada halledersınız bız bıraz duysusalız bu aralar onlarda sagolsun pek alttan almıyolar sonra anlıyolar hatalarını...

esın ıcınde duzelır ınsallah olur oyle arada halledersınız bız bıraz duysusalız bu aralar onlarda sagolsun pek alttan almıyolar sonra anlıyolar hatalarını...

evet de iş işten geçmiş oluyor üzülmüş oluyoruz bizim ruh halimizi algılayamıyorlar bazen

son adet tarihinden itibaren sayılmaya başlandığı için 40 hafta oluyor canım aslında 38 haftasını hamile geçiriyorsun tahminen

benım esımde hep 1 ay gerıden soyluyo hamılelıgımı 36 hafta sayıyo... bende dedım 36 sayma 40 say 1 ay daha ekle dıye sonrada benımle ınatlasıyo 40 hafta 10 ay yapar dıye hey allahım yaaaa :CüvCüv:

Allah kavuştursun canım annene artık doğumda gelir kalır uzun uzun ama babanın geldiğine hiç sevinmemiş gibisin.bak bebeğinde üzülmüş.

ya benim canımda şambali istedi a:1closedeyes:ma bulamadım

şambali o ne ?

benım esımde hep 1 ay gerıden soyluyo hamılelıgımı 36 hafta sayıyo... bende dedım 36 sayma 40 say 1 ay daha ekle dıye sonrada benımle ınatlasıyo 40 hafta 10 ay yapar dıye hey allahım yaaaa :CüvCüv:

bazen takılıyolar öyle ben hafta olarak söylüyorum kim nasıl hesaplarsa hesaplasın yani doğum tarihini de söylüyorum

CANIM BENİM ÜZÜLME BİZDE AYNI HAFTA SONU BİRAZ LİMONİYDİK.ARAD SIRADA OLUYO YA HEM ÜZÜYO BENİ HEMDE ARADA SIRADA TARTIŞMASSAK NAZARA GELİRİZ DİYOkaydirigubbakcemile

evet de iş işten geçmiş oluyor üzülmüş oluyoruz bizim ruh halimizi algılayamıyorlar bazen

dogru soyluyosun anlamıyolar bazen napcaz ıste boyle boyle katlanıyoruz bızde... dıyom bazen ben degılde sen hamıle kalsaydın napardın acaba nasıl nazlanırdın dıye beyım bı nezle olur dunya ayaga kalkar allaahh dusunemıyorum bıle daha fazlasını... yıne ıyı bızım sesımız cıkmıyo he

eşimin bazen hamile olduğumu, içimde bi can taşıdığımı unuttuğunu düşünüyorum.çok inatcıdır benim kocam eften püften bişeydi aslında tartıştığımız konu ama o uzatmakta ve surat yapmakta kararlı.ama artık benim pohpohlanmaya ihtiyacım var onun değil.:oklava:

hoşgeldin canım allah kolaylık versin sıkıntı yapma kendine alışırsın inş.

CANIM BENİM ÜZÜLME BİZDE AYNI HAFTA SONU BİRAZ LİMONİYDİK.ARAD SIRADA OLUYO YA HEM ÜZÜYO BENİ HEMDE ARADA SIRADA TARTIŞMASSAK NAZARA GELİRİZ DİYOkaydirigubbakcemile

biz de bu aralar duygusalız heralde baksana kaçımız aynı şeyleri yaşamışız haftasonu
kendi adıma daha fazla ilgi özen istiyorum olmayınca da patlıyorum ama biraz daha ilgi gösterseler nolur ki biraz ince düşünebilseler dimi

Allah kavuştursun canım annene artık doğumda gelir kalır uzun uzun ama babanın geldiğine hiç sevinmemiş gibisin.bak bebeğinde üzülmüş.

şambali o ne ?

irmikten yapılıyo şerbetli bi tatlı üstünde fıstıklar var
dikdörtgen dilimli oluyo
ay anlattıkça canım çekti

son adet tarihinden itibaren sayılmaya başlandığı için 40 hafta oluyor canım aslında 38 haftasını hamile geçiriyorsun tahminen

valla bunu duydum iyi oldu bende hep merak ediyodum. ya bide ben mayısın 3 ünde evlendim hemen hamile kaldım doktorun hesabına göre hamilelik öndan gidiyo biri sorunca 5 aylık diyemiyom millet yanlış anlıcak kaydirigubbakcemile3 demek o yüzden 40 hafta diyolar aslında biz 38 hafta hamileyiz hııııııııı

dogru soyluyosun anlamıyolar bazen napcaz ıste boyle boyle katlanıyoruz bızde... dıyom bazen ben degılde sen hamıle kalsaydın napardın acaba nasıl nazlanırdın dıye beyım bı nezle olur dunya ayaga kalkar allaahh dusunemıyorum bıle daha fazlasını... yıne ıyı bızım sesımız cıkmıyo he

eşimin bazen hamile olduğumu, içimde bi can taşıdığımı unuttuğunu düşünüyorum.çok inatcıdır benim kocam eften püften bişeydi aslında tartıştığımız konu ama o uzatmakta ve surat yapmakta kararlı.ama artık benim pohpohlanmaya ihtiyacım var onun değil.:oklava:

aynen yani ben de diyorum ki doğurucam ama sen hala benim hamile olduğumu idrak edemedin bi türlü bi can taşıyorum hormonlarım alt üst oluyo bi de yapayalnızım buralarda her işimi yapıyorum nazlanmıyorum ya ondan mı oluyo anlamıyorum ki bulantım olmadı aşerme olmadı evimin işini aksatmadım ama ben de hoş şeyler görmek istiyorum minicik bi hediye bile çok mutlu eder beni ama anlamıyolar bi türlü akıl edemiyolar
ben yoğunum çalışma ortamım stresli vs bahaneler işte ben de bunu duyunca fıttırıyorum tabi

amin canım evet artık doğumda gelir kalırlar yanımda.tam tersi çok özlemiştim babamıda gelmişken kalsınlar istedim ama malum bayram yaklaşıyor onlarında evde işleri vardı gitmeleri gerekti.bebeğim babasının yüzünden üzüldü.

bu haftasonu nazar değdi hepimize desene.düzelcek tabide bekliyoz bizde.

valla bunu duydum iyi oldu bende hep merak ediyodum. ya bide ben mayısın 3 ünde evlendim hemen hamile kaldım doktorun hesabına göre hamilelik öndan gidiyo biri sorunca 5 aylık diyemiyom millet yanlış anlıcak kaydirigubbakcemile3 demek o yüzden 40 hafta diyolar aslında biz 38 hafta hamileyiz hııııııııı

ne şans evlendin hemeb hamile kaldın demek tabi son adet tarihinden ort 14 gün sonra döllenme oluyor ama doktorlar standart bi hesaplama olsun diye son adet tarihini baz alırlar tam olarak ne zaman yumurtlama olduğunu döllenme olduğunu bilmek çok zor

irmikten yapılıyo şerbetli bi tatlı üstünde fıstıklar var
dikdörtgen dilimli oluyo
ay anlattıkça canım çekti

ayyy pofidi varya nasıl canım çekmişti benimde geçenlerde..
şimdide künefe istiyo canım ama heryerin künefesini değil malatyada mangal vadisi diye biyerde yemiştik onu istiyor deli gibi bayramda gidicez inş yicez sırnaşık şey

aynen... benımle ılgılensın ıstıyorum bazen tamam zaten ılgılenıyo ama bıraz daha fazlasını ıstıyorum. cok sey mı ıstıyorum sankı butun gun ewdeyım zaten ısten de cıktım... aksama kadar gelsın dıye beklıyorum ewde tek basıma patlıyorum sıkıntıdan. gelınce bı guzel soz beklıyorum gelsın bı sarılsın opsun ne bılıyım bısey yapsın dıye beklıyorum... ama olmayınca kendı kendıme kırılıyorum odaya kapanıp aglıyorum gıdıp yatıyorum... bı cogundan da haberı yok... yanı bılıyorum fazla ıstedıgımı ama elımde de degıl kı...

ne şans evlendin hemeb hamile kaldın demek tabi son adet tarihinden ort 14 gün sonra döllenme oluyor ama doktorlar standart bi hesaplama olsun diye son adet tarihini baz alırlar tam olarak ne zaman yumurtlama olduğunu döllenme olduğunu bilmek çok zor

evet şans işte aslında hemen düşünmüyoduk ama nasibinde varsa naparsan yap allah nasip ediyo. çok şükür olmayanlarada allah versin. bana doktor 9 mayısta hamile kalmışın dedi zaten ama hesabı önceden yapıyolarmış şimdik anlıyom

Back
X