2010 Şubat Anneleri

evet tatlım aksam muhabet vardi biraz benim de karnım agriyo bebisimle camiye gitik teyzele teraviye falan kildik geldima am baya zorlandim ha kalkmakta cabuk cabuk kiliyolar birde

ben decavit multivitamin ve mineral kombinasyonu yaziyodu uzerinde ondan sabahlari tek dok karna iciyorum ve folic plus sabah ogle aksam iciyorum

bnm drum cok salak cnm yaben hastane deiştircemm araştırıo eşim hangisi ii die bende burda topic actımda pek kimse yazmadı

selincim ben once yuz yıl hastanesine gitim kadin yaslidi hic bisi anlatmöiyodu vazgectık esim le sonra merkez hastanesine basladik esimle pelin hanim iyidi ama tatile cikmisti ayni hastaneden baska bitane erkek doktora gitik salan serefsizin teki bebeyi bize 2 saniye gostermedi ozel gitimiz halde 15 hafta 2 gunluk bebeyin cinsiyetine bakma gereyı bile duymadi gelde boyle insanlarla ugras cnm

aynenn cnmm çokk sey duyuyorumm ya hisar ıntercontinental hospital varmıs cok iiymişte sanırım pahalıymıs biraz

iyi geceler kurbis iyiz sen nasilsin cnm sorun ozel pahali ucuzda dil doktorun iyi olmasinda ya biz cok konusmuyoruz bizi salak goruyolar yada doktorlar cok uyanik

iyi geceler kurbis iyiz sen nasilsin cnm sorun ozel pahali ucuzda dil doktorun iyi olmasinda ya biz cok konusmuyoruz bizi salak goruyolar yada doktorlar cok uyanik

bende iyiyim canım sağol...walla doktorlar hep böyle önce gözlerini doyurmak gerekiyor sonra açılıyolar

hoşbulduk canım.ya kızlar ben şu aralar hamileliğimin başına döndüm.çok uykum geliyo yine gündee 14 saat uyuyorum.hiç halim yok ağzımın tadı yok yediğimden zevk almıyorum warmı sizde de böle durumlar

vala tatlım yarın gıdım diyorum korkuyorum parayi verip iceri giriyon sana iki saniye bakiyolar tamam sordugun bir seyede da erken da olmaz deyip kafasindan atiyo esimle sabah bi konusucam bakalim ne dicek

kurbis cnm bende gunduzleri sabahlari cok uyukum var gozumu acamiyorum yemek konusuna gelince canım bisi istiyo yiyorum ama tat bulamiyorum birde 2 gundur midem ara ara bulaniyo

demek sadece ben değilim.geçti bu uyku hali derken geri döndük yine yaaa uyumak istemiyorum bu kadar çok kilo alıyorum uyudukça ama kendimi yataktgan alamıyorum onumuz hayır olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…