2010 Şubat Anneleri

evet tatlım bende erkek hisediyorum da yaniliyo ola bilirim insallah yarın doktora gideriz esimle ogreniriz ne oldugunu ona bir kac cici aliriz hediye ogrendik cinsiyet diye

inan ki her gece elbiselerine bakiyorum bebisimin esime ah birde bunlarin icinde o olsa diyorum koklasak gogsumuzde uyutsak elbiselere bakmaya doyamiyorum vala tatlım

inşallah canım.hayırlsı olsun sağlıkla doğsunlarda kız erkek hiç farketmez

kurbis cnm gec oldu yatalim artık bebisler dinlensin senim karnım az sanciyo midemde nedense bulaniyo gibi tatlı uyukular cnm allah rahatlık versin sana bebise optum bebisini seniopuyorumnanaktan

Günaydın kızlaaar. Bugün herkes tembellik mi yapıyor yaaaa.s
Corde gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşunkaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlar nasılsınızzz geceleri katılamıyorum muhabbetlerinize ramazan dolayısı ıle heraksam bıryerlerdeyız dun aksam da eşim yemeğe cıkardı sagolsun sonrada bebişimize alısverıse gittik çok avkliymış yaaa kanz a gidin bayanlar cok cici şeyler var bayıldık bizz

bnm drum cok salak cnm yaben hastane deiştircemm araştırıo eşim hangisi ii die bende burda topic actımda pek kimse yazmadı

ben yazdım 3 kere selincim ama görmemişsin.. ben oraya gidiyorum süper bir hastane.. 2 tane dr var.. ben ayşe hanıma gidiyorum.. şiddetle tavsiye ederim ...

Günaydın kızlaaar. Bugün herkes tembellik mi yapıyor yaaaa.s
Corde gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşunkaydirigubbakcemile5

saol canım... % 99 emindik biz erkek olacağından ama % 1 de olsa kız olur mu ki umuduyla gittim dün.. sıkıştırdım dr u , kordondur o pipi değildir kız olsun yaaaaaaa diye diye ama kesin erkek boşa çabalama dedi bana
işin şakası tabii, sağlıklı olsun da cinsiyetin önemi yok..

günaydın canlarım yine sağlam bi geçmiş okudum ve sonunda günümüze gelebildim... herkese hayırlı günler...

]Voles sende amma pahalıya oturuyorsun galiba villadamısın yoksa?

canım villada değilim ama şişlide oturuyorum burda kiralar yüksek eve bakmıyo yani... 850 tl kira veriyoruz ve küçücük bi evimiz var... işime yakın anneme yakın o yüzden burda tuttuk... ev sahibi baştan 1050tl istiyodu da pazarlık yaptık bide banyosunu falan yaptırdık evin...

kızlar ben bu arada 3lü kan sonucumu aldım cok sukur iyi cıktı darısı bekleyen dıger arkadaslarıma

gözün aydın canım...

geçmiş olsun canım umarım sağlıklı haberler alırsın... bugün bizede yaz hemen sonuçları...

kızlar seker yuklemesı kacıncı haftada yapılıyo

canım 24. haftada yapılıyor diye biliyorum....

tatlım gözün aydın oğluşun olucakmış çok sevindim öğrenmene kesin dedi mi doktor :)

evet:)) hatta sıkıştırdım baya bi yok kızdır o falan diye ama.. nafile .. kesin erkek dedi ..
kadını nasıl strese soktuysam ne kilo söyledi ne boy.. cinsiyet öğrendik sadece.. akşam eve gelince aklım başıma geldi.. çok eğlendik kocişle..:roflol:

iyi hadi kesinleşmiş
benim doktorda erkek dedi pipisi burda die gösterdi ama usg pek güzel deildi anlayamadım görüntüden ama resmini çekip verdi kesinmi die sormadım ben

iyi hadi kesinleşmiş
benim doktorda erkek dedi pipisi burda die gösterdi ama usg pek güzel deildi anlayamadım görüntüden ama resmini çekip verdi kesinmi die sormadım ben

pipi gördüyse kesindir şekerim ya.. bir daha ne zaman gideceksin dr a... o zaman iyice netleşir aklında soru işareti kalmaz..

pipi gördüyse kesindir şekerim ya.. bir daha ne zaman gideceksin dr a... o zaman iyice netleşir aklında soru işareti kalmaz..

canım randevu alabilirsem yarın devlet hastanesi kontrolüm var ordada pek sölemiyolar
ama insafına gelirse sölerler inş. :) hayırlısı artık babası işyerinden bebek battaniyesi getireyim die dur diom bidaha doktora gidicem ondan sonra diom esma saçmalıyosun erkek dedi işte doktor die kızıyo bozuluyoo :) iki tane ablası olduğu için ilk bebeğim erkek olursa çok sevinirim derdi hep kız olsada üzülmez eminim

çok şükür canım iyiyim kahvaltı ettim güne başladık işte hayırlı bir gün olur inş.

amin canım inşallah bende şimdi kahvaltı ettim hem kızımı hem kendimi doyurdum... ama maşallahımız var doymak bilmiyoruz... kızımda anası gibi boğazına düşkün olcak herhalde... kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…