bnm drum cok salak cnm yaben hastane deiştircemm araştırıo eşim hangisi ii die bende burda topic actımda pek kimse yazmadı
Günaydın kızlaaar. Bugün herkes tembellik mi yapıyor yaaaa.s
Corde gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşunkaydirigubbakcemile5
haber veriyim diye şöyle bir girdim artık siz de girdiğiniz zaman okursunuz şekerler.. tekrardan hayırlı kandiller herkese..
]Voles sende amma pahalıya oturuyorsun galiba villadamısın yoksa?
kızlar ben bu arada 3lü kan sonucumu aldım cok sukur iyi cıktı darısı bekleyen dıger arkadaslarıma
slm kızlar nasılsınız ben dün çok korktum meleğime birşey olacak diy sol tarafımda bir ağrı vardı sabah acile gittim allahtan melğim iyimiş kan ve idrar tahlili verdim dr idrar yolu iltihabı olabilir dedi yarın belli olacak inşallah önemli birşey çıkmaz
kızlar seker yuklemesı kacıncı haftada yapılıyo
tatlım gözün aydın oğluşun olucakmış çok sevindim öğrenmene kesin dedi mi doktor :)
evet:)) hatta sıkıştırdım baya bi yok kızdır o falan diye ama.. nafile .. kesin erkek dedi ..
kadını nasıl strese soktuysam ne kilo söyledi ne boy.. cinsiyet öğrendik sadece.. akşam eve gelince aklım başıma geldi.. çok eğlendik kocişle..:roflol:
iyi hadi kesinleşmiş
benim doktorda erkek dedi pipisi burda die gösterdi ama usg pek güzel deildi anlayamadım görüntüden ama resmini çekip verdi kesinmi die sormadım ben
pipi gördüyse kesindir şekerim ya.. bir daha ne zaman gideceksin dr a... o zaman iyice netleşir aklında soru işareti kalmaz..
çok şükür canım iyiyim kahvaltı ettim güne başladık işte hayırlı bir gün olur inş.günaydın esmacım iyiym canım sen nasılsın?
çok şükür canım iyiyim kahvaltı ettim güne başladık işte hayırlı bir gün olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?