esracım benımde alt taraf daha koyu gobegıme dogru gıderek acılıyor... kız pofıdı yakma kendını hehe tutusacan.
ya bendede kıllanma fazlalastı gobek kısmında... daha cabuk uzuyor sankı gıcık oluyorum bende alıp elıme cımbızı kaz tuyu yolar gıbı yoluyorum tek tek -tatlicadiarzu-
cnm walla yolmayın o tüyleri onlar doğumdan sonra dökülecek.aama alırsanız çoğalır ve dökülmez.
canım benimde sadece göbek ve göğüsler henüz arkadan bakıldığunda hamile olduğum belli değil... yada siyah bi bluz giydiğimde önden bakınca bile belli değil... ama yan döndüğümde çıkıyo kocaman bi dağğğğ.....
bendede başladı canım o alttan belirginleşmeye başladı ama bende... alt bölüm daha koyu göbek deliğime doğru biraz daha açık rengi... doğumdan sonra geçiyomuş... ama neden oluyo dersen bilmiyorum...
28.haftadan sonra şişiliyormuş cnm ya.arkadaşlarım öle dio deneyimliler.benimde alt daha koyu ama çok dikkatli aynadan bakılınca belli oluyor.
bendede kıllar var önce azdı sonra ben onları beğenmeyip çakmakla yaktım:icecream:
bu sefer daha çok çıktılar
senmisin beğenmeyen
cnm sakın yakma bidaha ona bakarsanız benim göğsümde de 2 tel tüy çıktı sinir oluyorum ama yolmuyorum dr sordum onuda sakın koparma dökülecek hepsi dedi.
selam kızlar a.s. ben de geçmişe daldım baya birikmiş benimde göbişim kocaman bana da herkes erkek diyor sanki kalçam küçüldü gibi geliyor bana ve ne yazıkki çok kötü çatlamış akşam farkettim :sinifsinif: sizde de oldu mu hiç karnımda yok ama
cnm benim hamilelikten önce çatlaklarım var kimbilir hamilelikten nasıl çatlıcam benim vü
cudum çok müsait çatlamaya bebeyağı ile vazelin kullanıyorum ama kaşınıoçok yinede kesin çatlıcak.
canım ben o tuylenmenın ultrosan gırerken bı jel suruyorlar ya onunlada alakalı oldugunu duymustum hemsıre bı arkadasımdan ne kadar dogru bılmıyorum tabı
tatlım ben ondan olduğunu sanmıyorum ya onu hemen siliyoruz sonuçta.ilk defa duydum.CADIARZU