Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım bana sadece folicplus verdi onu kullanıyorum bide bulantı için bi hap istedim emedur verdi ama bi işe yaramadı bende onuda içmiyorum sadece folicplus içiyorum işte...
haklısın yalelcim bende daha bir kaç gün sonra 8 haftalık olacağım ama gel görki hiç öyle diyemezsin.şiştikçe şişiyorum.senin doktorun sana ayrıca folik asitte vermiş.bende isteyeceğim.
benimki bana folik asit vermedi aslında.
bu ilgisizliğinden dolayı değiştiricem ben bu doktorumu
ben kendim kullanıyorum folik asit :)
tee ilk randevumuzda da vermedi. ben kendim ''folik asit-solgar kullanıyorum ben'' dedim, hmm iyi o zaman, devam edelim... dedi. o kadar.
eleviti de ikinci mi üçüncü mü gidişimizde, test sonuçlarını almadan evvel, tırnaklarımda beyaz çizgiler oluştuğunu ve bişelerin eksik olduğunu düşündüğümü söyledim. ''o zaman elevit alalım'' dedi.
tahlil sonuçlarımı aldık... ki ben öncesinde, demir takviyesi yapıyordum kendime.. bildiğim için durumumu... tahlil neticesinde, demirim eksikmiş diye söyledim telefonda. ''o zaman ferro sanol kullanalım'' dedi.
hangisnden kaç tane - günde kaç kere... aç mı tok mu... hiç!!! tık yok :)
okuma yazması olmayan-cahil insanlar.. ne yapıyor bu tip doktorlarla?
biz okuyoruz, dibine kadar araştırıp buluyoruz ne yapmamız gerektiğini.. onlar ne yapıyorlar?
haklısın canım hemde çok insan sağlığı bu kadar ucuz mu?sen bilirsin ama bir an önce doktorunu değiştir.baksana o sana değil sen ona doktorluk öğretmişsin.çok kızıyorum böyle bilinçsiz doktorlara.klava:
yalelciğim bence de bir an önce değiştir o dr.u, ya da diplomasını sana versin bari, benim de dr.um aslında iyi ama ben de her istediğimde ulaşamıyorum o kötü oluyo ama pzts kontrole gittiğimde konuşacağım yoksa ben de değiştireceğim bakalım hayırlısı Allahtan,
canım benim çok nadir bulantım oluyor benim şikayetim sadece midem çok yanıyor doktorum bunun için bana rennie diye bir şurup verdi günde 4 kez içiyorum kullandğımdan beri çok şükür hiç bir şikayetim yok çok uyumak dışında.bu şurup kusma.bulantı.yanma gibi hamilelikte şikayetleri olanlara veriliyormuş bi kullan istersen doktoruna sor önce tabiki tadıda güzel yan etkiside yok.en azından bulantı çekmezsin.birde naneli sakız çiğne sürekli bence en iyi ilaç bu ben sabah kalkar kalkmaz tüm gün çiğniyorum beni çok rahatlatıyor
Bende inşaallah 2010 Şubat ayında doğum yapacağım Allah izin verirse. 1 hafta oldu öğreneli çok güzel bir duygu. Allah bebek isteyen her kuluna nasip kısmet eder inşaallah. İlk bebeğim eşimin gözündeki sevinç, bende ki heyecan tarifi yok.
Bende inşaallah 2010 Şubat ayında doğum yapacağım Allah izin verirse. 1 hafta oldu öğreneli çok güzel bir duygu. Allah bebek isteyen her kuluna nasip kısmet eder inşaallah. İlk bebeğim eşimin gözündeki sevinç, bende ki heyecan tarifi yok.
ben de bişeyler atıştırdım aynı durumdayım serinlemek için bir soda açtım şimdi