2010 Şubat Anneleri

Merhaba arkadaşlar, yeni eve girdim hemen yazayım dedim, çok şükür bebeğimi gördüm, kalp atışını duydum, Allahım nazarlardan saklasın doktorum çok iyi dedi, kan idarar tahlilleride istedi onlarda çok iyi çıktı, rahatladım şükürler olsun, henüz minicik 0,41 cm

fatma cnm çok sevindim yaa maşallah, herşeyin yolunda olması ne güzel, kalp atışını duyduğunda neler hissettin cnm, müthiş bişey değil mi

inanın elimde olsa eve usg alacağım ve her dakka bebişime bakıp kalbini dinleyeceğim :teytey: alkisalkisalkis delikafadulden

Merhaba arkadaşlar, yeni eve girdim hemen yazayım dedim, çok şükür bebeğimi gördüm, kalp atışını duydum, Allahım nazarlardan saklasın doktorum çok iyi dedi, kan idarar tahlilleride istedi onlarda çok iyi çıktı, rahatladım şükürler olsun, henüz minicik 0,41 cm

ohh çok sevindiiikkkk .. gözün aydın..

fatima, bak ne dicem.. tam aynıyız senle :) acaba herkesinki aynı mıdırki :)
ben de 6+3 iken, 0,43 cm imiş minik kuşum.. şimdi baktım ultrason fotoğrafına :)

Allah tüm istyenlere hamiş olmayı tüm hamişlere de hayırlısıyla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin ben daha 6 haftalık hamişim inşallah şubatta anne olacam :nazar:

hayırlı olsun gezgor, hoşgeldin aramıza.. nasılsın? nasıl geçiytor?

hayırlı kandiller şubat anneleri...........

teşekkürler lahana teyzemiz..

Bu arada kandilinizi kutluyorum, hepimize hayırlar getirir inş.

fatma cnm çok sevindim yaa maşallah, herşeyin yolunda olması ne güzel, kalp atışını duyduğunda neler hissettin cnm, müthiş bişey değil mi

inanın elimde olsa eve usg alacağım ve her dakka bebişime bakıp kalbini dinleyeceğim :teytey: alkisalkisalkis delikafadulden

Gerçekten çok müthiş bişey, aglasammı gülsemmi bilemedim, doktorum sesinide açtı çok güzeldi dinledim, bebeğimin pıtpıtlarını, darısı duyamayan arkadaşlarıma olsun inş.

ohh çok sevindiiikkkk .. gözün aydın..

fatima, bak ne dicem.. tam aynıyız senle :) acaba herkesinki aynı mıdırki :)
ben de 6+3 iken, 0,43 cm imiş minik kuşum.. şimdi baktım ultrason fotoğrafına :)

Saol canım Allah razı olsun, kandilinde mübarek olsun, benim sata göre 6+1 ultrasondada 6+1 çıktı bugün ve 0,41 cm, 2 hafta önce gittiğimde 2 gün büyük çıkmıştı. sanırım aynı olmuyor ama yakın oluyor değerler.

Bu arada kandilinizi kutluyorum, hepimize hayırlar getirir inş.

Saol canım Allah razı olsun, kandilinde mübarek olsun, benim sata göre 6+1 ultrasondada 6+1 çıktı bugün ve 0,41 cm, 2 hafta önce gittiğimde 2 gün büyük çıkmıştı. sanırım aynı olmuyor ama yakın oluyor değerler.

evet, günde 1 mm büyüyormuş bu melekler..
6+1 isen, 0,41 cm ise.... 6+3 olduğunda 0,43 cm olacaksınız demektir yerimseniben

canım sana vajınal mı bakıldı bende 6 haftalıkken gitmistim vajınal bakmadı sadece kese gorundu ama kalbini ve bebegi goremedik pazartesi gel tekrar goruruz bebgi kalbinide duyarız dedi vajınal bakarsam gorurum dedi ama ben sorayım dedim yinede

Haklısın yalelcim, 2 hafta önceye göre o kadar büyümüş ki kesemiz ve bebeğimiz hayret ettim , gerçekten mucize bu...
Doktorumda küçük falan demedi zaten ama sağlıklı olsunda bebeğimde çok iri olmazsa olmasın değil mi

canım sana vajınal mı bakıldı bende 6 haftalıkken gitmistim vajınal bakmadı sadece kese gorundu ama kalbini ve bebegi goremedik pazartesi gel tekrar goruruz bebgi kalbinide duyarız dedi vajınal bakarsam gorurum dedi ama ben sorayım dedim yinede

yok canım normal baktı karından ve gördü çok şükür:Saruboceq: benim doktor mecbur kalmadıkça vajinal bakma taraftarı değil

Ben çıkıyorum canlarım, çok yoruldum biraz dinleneyim yine gelirim öptüm hepinizi, hayırlı kandiller

Haklısın yalelcim, 2 hafta önceye göre o kadar büyümüş ki kesemiz ve bebeğimiz hayret ettim , gerçekten mucize bu...
Doktorumda küçük falan demedi zaten ama sağlıklı olsunda bebeğimde çok iri olmazsa olmasın değil mi

ben de o ölçüyü aldığımızda '''bu ne kadar küçük böyleee''' demiştim.. üzülerek :)

doktor, her şey çok normal.. ultrasonda olması gereken ölçüler var.. ona göre de tam günündesin.
demişti.

demekki normali budur.

fatmacım çok sevindim. Darısı kucağına almaya olsun inş,bu mübarek günde :teytey:

Allah tüm istyenlere hamiş olmayı tüm hamişlere de hayırlısıyla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin ben daha 6 haftalık hamişim inşallah şubatta anne olacam :nazar:

Hayırlı olsun gezgor. Aramıza hoşgeldin. Sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle..

Hayırlı kandiller arkadaşlar, Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin , rabbim çocuğu olmayanlarıda en kısa zamanda sevindirsin inşalllah ......

benim ki niye gorunmedi ki acaba bende herseyi kafaya takar oldum bi sorun olsa ama solerdi dimi doktor

böyle takma kafaya
doktorlar bunun için var.
biz takmayalım - onlar taksınlar diye :)

sorunlu bir durum olsaydı.. emin ol söylerdi.
ekstra olarak, rahatlatma çabaları pek olmuyor çünkü.

1394f322bb28a629fc701abd609dd59c.jpg
[/URL][/IMG]

kandiliniz mübarek olsun
rabbim dualarınızı kabul etsin

böyle takma kafaya
doktorlar bunun için var.
biz takmayalım - onlar taksınlar diye :)

sorunlu bir durum olsaydı.. emin ol söylerdi.
ekstra olarak, rahatlatma çabaları pek olmuyor çünkü.

sagol canım valla sende herzaman cok yardımcı oluyosun hep icimi rahatlatıyosun gerci burdaki herkes az cok yardımcı olmaya calısıyor

sağolun kızlar rahatladım valla sağolsun bir grup daha var takip ettiğim onlarda çok moral verdi
hepinize hayırlı kandiller yarın görüşmek üzere

sagol canım valla sende herzaman cok yardımcı oluyosun hep icimi rahatlatıyosun gerci burdaki herkes az cok yardımcı olmaya calısıyor

aaa biz öyle şirin şeker bir takımız burda :)
kimin ne sıkıntısı varsa, anlatır.. diğerleri bildikleri kadarıyla yanıltıcı olmamaya çalışarak.. yardımcı olmaya çalışırlar..

ööyleee koca gün birbirimizle dertleşip avunuruz :)

sağolun kızlar rahatladım valla sağolsun bir grup daha var takip ettiğim onlarda çok moral verdi
hepinize hayırlı kandiller yarın görüşmek üzere

sana da hayırlı kandiller canım. hoşçakal

slm arkadaşlar oku oku bitiremedım geçmişi :)) maşallah listemiz çoğalıyor .. yaren h cnm ne zamandır aklımda liste için tşk ederiz ellerine emeğine sağlık:)

Back
X