• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

bulbul benim dr.um midem bulanıyo deyince öyle söyledi..ama bulantı olmaması sorun olduğu anlamına gelmez ki :)) bak ben de sağlıkçıyım gönül rahatlığıyla söylüyorum ben sana :)) rahat ol..benim normalde de midem çok hassastır zaten :)) bebişinin kesesini gör rahatlarsın..benim karından görünmedi,vajinal de göründü..ödüm patladı önce..ama çok şükür bebeğimiz bizimle ama çok küçük daha ..pazartesi kesesi 9 mmdi :))

ben bu eleviti duydum.benim arkadaşım var dört aylık hamile o elevit kullanıyor vitamin,folikasit hepsini içeriyormuş.bende bir ay sonra muayene olacagım doktora bende kullanmak istiyorum diyecegim eleviti tavsiye ediyorlar yani canım rahat kullan

Benim hiç bulantım yok gayet sıradan ve normalim. Ama bu senin doktorun dediği kafamı karıştırdı şimdi. Benimki sonuçta altı haftalık oldu ve hala bulantı hissetmiyorum. Son doktora gittiğimde kese var bakalım canlı olacak mı içinde dedi. Randevuma iki hafta var daha.:uhm:

CANIM BENİM TELAŞLANMA
BENİMDE BULANTIM YOK
ÇOK SEYREK OLUYOR O DA BELKİ PSİKOLOJİKTİR YANİ
HANİ ÖYLE KUSMA FALAN BİRŞEY YOK
BENDE 5 HAFTALIK GİTTİM KESEYİ GÖRDÜK 1O MM
BANADA 15 GÜN VERDİ EN ERKEN O ZMANA GÖRÜRÜZ BEBİŞİNİ DEDİ
BENDE ARASIRA BAŞDÖNMESİ YAPIYOR O DA SERSEMLEME ŞEKLİNDE BİRDE UYKU
AMA KUSMAM FALAN YOK HER BÜNYE BİR DEĞİLKİ HİÇ KORKMA SAĞLIKLA ALACAĞIZ BEBİŞLERİMİZİ KUCAGIMIZA ALLAHIN İZNİYLE :teselli:

bulbul benim dr.um midem bulanıyo deyince öyle söyledi..ama bulantı olmaması sorun olduğu anlamına gelmez ki :)) bak ben de sağlıkçıyım gönül rahatlığıyla söylüyorum ben sana :)) rahat ol..benim normalde de midem çok hassastır zaten :)) bebişinin kesesini gör rahatlarsın..benim karından görünmedi,vajinal de göründü..ödüm patladı önce..ama çok şükür bebeğimiz bizimle ama çok küçük daha ..pazartesi kesesi 9 mmdi :))

Keseyi gördüm ama embriyo oluşup oluşmadığı konusunda endişem var. Embriyo oluşmadığını varsayarsak o zaman ne yapılıyor bilen var mı?

doktorlar genelde altıncı haftadan sonra başlarmış bulantılar falan.oda olacaksa tabii

bülbül böyle şeyleri düşünme yaa sen kötü düşünerk kötüyü kendine çekeceksin allah korusun bebeğinin saglıkla sende olabileceğini neden düşünmüyosun cnm bide ona inan bebeğim saglıkla bende bulanmasqamda bende desen buna inansan hem kendine hemde bebeğine eziyet etmesen cnm

günaydın herkese umarım herkeste herşey yolundadır.
bulbulcum cnm bendede yok mide bulantısı sadece ara ara bulanır gibi oluyo o kadar endişelenmeyelm cnm inş bebişlerimiz sağlıkla gelir

Keseyi gördüm ama embriyo oluşup oluşmadığı konusunda endişem var. Embriyo oluşmadığını varsayarsak o zaman ne yapılıyor bilen var mı?

canım 8. 9. haftalara kadar embriyo oluşmassa boş gebelik denir sadece kese vardır
ve sonlandırılır ya ilaçla yada küretajla
ama bunları nerden cıkarıyosun niye boş olsun
kaç haftalıksın sen

CANIM BENİM TELAŞLANMA
BENİMDE BULANTIM YOK
ÇOK SEYREK OLUYOR O DA BELKİ PSİKOLOJİKTİR YANİ
HANİ ÖYLE KUSMA FALAN BİRŞEY YOK
BENDE 5 HAFTALIK GİTTİM KESEYİ GÖRDÜK 1O MM
BANADA 15 GÜN VERDİ EN ERKEN O ZMANA GÖRÜRÜZ BEBİŞİNİ DEDİ
BENDE ARASIRA BAŞDÖNMESİ YAPIYOR O DA SERSEMLEME ŞEKLİNDE BİRDE UYKU
AMA KUSMAM FALAN YOK HER BÜNYE BİR DEĞİLKİ HİÇ KORKMA SAĞLIKLA ALACAĞIZ BEBİŞLERİMİZİ KUCAGIMIZA ALLAHIN İZNİYLE :teselli:[/QUOTE

Yaşasın yalnız değilim :1hug: Benim de bulantım yok diyenleri ne çok seviyorum şu günlerde. Şeniz

kızlarrrr ben de varım :)) 5 haftalık artı bi kaç günlük hamileyim :)) pazartesi kesesini gördük bebişimizin :)) sat 19 mayıs :)) ben de sizdenim artık..beni de aranıza alın :))

hoşgeldin lavınıa senin bebişin benimkinden 3 gün büyük :)
bende geçen hafta perşembe gördüm keseyi
doktor sana kalp atışını ne zaman görürüz dedi?
Herkese başka şey söylüyorlar da benim kafam karıştı
bulantın-baş dönmen var mı?
Uyku hali- halsizlik?

yarencim benim son satım 14 mayıs yaşım 26 tahmini doğum tarihimde 18 şubat geçen cuma keseyi gördüm

canım 8. 9. haftalara kadar embriyo oluşmassa boş gebelik denir sadece kese vardır
ve sonlandırılır ya ilaçla yada küretajla
ama bunları nerden cıkarıyosun niye boş olsun
kaç haftalıksın sen

6 haftalık. İlaçla keseyi mi düşürüyorlar :uhm: Allah korusun ya. İnşallah hiçbirimizin başına böyle şeyler gelmez. Doktorumun randevu istemi de dediğin haftalara denk geliyor. O zaman belli olacak demek ki

Kızlarr bende geldim. Bneide aranıza alın. Bu arada bende pregesteron kullanıyorum. Yanlış bilgi vermek istemem ama benim bildiğim kadarıyla düşük olmaması için veriliyor. Günde 3 sefer kullanıyorum. Bnede bu gün 5 hafta 5 günlük hamileyim. Son sat 22 mayıs:)

HOŞGELDİN CULNUR SENLE AYNI GÜN HAMİŞİZ opuyorumnanaktan
BENDE PROGESTAN KULLANIYORUM BAŞTA ÇOK KORKTUM AMA ŞİMDİ RAHATIM
BENİM HİÇ BELRİTİM YOK DOKTOR SABAH AKŞAM VERDİ
BEBEGİN TUTUNMASI İİN ZATEN KENDİ VUCUDUMUZ BU HORMONU SALGILIYORMUŞ
DOKTORUM BUNU VERMESİNİN AMACI YETERSİZ KALMASI HALİNDE İLAÇ DESTEĞİYLE BEBEGİ KOUMAKMIŞ
HİÇ KORKMAYIN PROGESTAN ZARARLI DEGİL

AYRICA ELEVİT VE FOLİK ASİTTE VUCUT DİRENCİ AÇISINDAN YARARLI
BEN ŞUAN GÜNDE 3 TANE FOLİK ASİT 2 TANE PROGESTAN KULLANIYORUM
BANA ELEVİT VERMEDİ AMA ELEVİT VİTAMİN HAPI YANİ KORKMAYA GEREK YOK

6 haftalık. İlaçla keseyi mi düşürüyorlar :uhm: Allah korusun ya. İnşallah hiçbirimizin başına böyle şeyler gelmez. Doktorumun randevu istemi de dediğin haftalara denk geliyor. O zaman belli olacak demek ki

sende su an embriyo oluşmuştur ve kalp atışıda vardır merak etme
istersen doktoruna git içimde bi kuşku var
görmeden rahat edemicem de anlayışla karşılar kapıdan cevirecek değil ya
o zaman rahata kavusursun kuşkularının bosa olduğunu anlarsın

ben cat kapı gidiyorum bişey olsa hemen arıyorum
adam benim pimpirik olduğumu panik olduğumu biliyor sağolsun çok iyidir
hemen rahatlatır beni yani hasta psikolojisinden anlıyor doktorlar
git cekinme

slm kızlar, lavinia culnur hoşgeldiniz kızlar, sağlokla bebişlerinizi kucaklarsınız inşallah,

bulbul evham yapma cnm, bir kişinin iki ayrı hamileliği ya da anne ile kıızının veya iki kardeşin bile hamileliği birbirine benzemezken neden başkalarına göre kendini hemen olumsuz değerlendiriyorsun ki???? hayırlısı iğle hepimiz bebişlerimizi kucaklarız inşallah, sen boşuna sıkıntı yapma

kızlar pzts. den beri hastanelerdeyim yorgunluktan ölüyorum, yarın yine giedeceğim, dün hasekiye gitmiştim oradaki dr. demir ilacı yazdı, ağustosun ilk haftası da 2 li tarama testi için randevu verdi,

geçmişi çok dikkatli okuyamadım kızlar umarı hepinşz iyisinizdir,

CANIM HENÜZ 6 HAFTALIKSIN DOKTORLAR 8 HAFTAYA KADAR EMBRİYONUN GÖRÜNMESİ GEREKTİĞİNİ BELİRTİYOR
OKUYORUM MESELA BENLE AYNI HAMİLE ARKADAŞLAR VAJİNAL ULTRASONLA GÖRMÜŞ KESEYİ BENİM DOKTORUM KARINDAN ULTRASONLA BAKTI
MESELA LAVINIA BENDEN 3 GÜN BÜYÜK BEBİŞİ BENDEN 4 GÜN SONRA BAKTIRMIŞ KESESİ 9 MM BENİM 10 MM
YANİ HER VUCUT FARKLI HER BEBİŞ FARKLI
HEM KENDİNİ HEM BEBİŞİNİ ÜZME NE AGLADIM DOKTOR PROGESTAN VERDİ KESİN SORUN VAR DİYE
OYSA SORUN BENDE PSİKOLOJİK YANİ ŞİMDİ ÇOK RAHATIM ŞÜKÜR
BİR PROBLEMİM YOK
HEE BEBİŞİM BENİMLE İNANIYORUM O YÜZDEN DAHA GÜVENDE HİSSEDİYORUM KENDİMİ
O DA ÜZMÜYOR ANNESİNİ NE KUSMA NE YOGUN SANCI opuyorumnanaktan
SENDE DENE O SENİN BİR PARÇAN HADİ ARTIK TOPLA KENDİNİ ONU DA BİZİ DE EN ÖNEMLİSİ KENDİNİ DE DAHA FAZLA ÜZME :teselli:

Back
X