• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• Üçüz/Çoğul

• Ankete Katılan
    24
Son zamanda köylük alanda bulundunuz mu böcek ısırığı tahtakurusu vs olabilir ağustos ayında yaşadım aynısını bende kaşıntı da vardı gebelikten önce oldu benim dediğim
Evet pazar günü piknik yaptık, sonraki gün başladı . Nasıl geçti sizin peki bir şey kullandınız mı

Sizce kız mı erkek mi:)?

Eklentiler

• 1000160476.webp
    1000160476.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000160465.webp
    1000160465.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 11
Arkadaşlar bu arada,iyi markaların araba koltuğu kütüğü,puset bebek.arabasi,Park yatak 2.elde alinabilir,kullananda bir bebek sonucta yarı yarıya fark edecekse ne gerek var,yurt dışında hep böyleymiş hatta onlar kapı önüne koyuyirmus,lise arkadaşım dedi durumu iyi olanlar bile alıyor bana ilk başta tuhaf geldi ama onlar buna sürdürülebilirlik diyor ,israf edilmemiş doğa çöpe dönmemiş oluyor dedi ki çok çok mantıklı ,elektronik güven olmaz ama bu tarz ürünleri çok rahat alabilirsiniz.
Bende yurt dışındayım buradaki Türk arkadaşlarım o kadar iyiler ki biri hamile olsun hepsi eşyalarını veriyorlar durumu çok iyi olanda aralarında paylaşıyorlar benim şimdi bir sürü kıyafet var daha etiketleri üstünde, biri küveti verdi biri elektrikli ana kucaklarından verdi, mama makinaları, sesli oyun halısı. Doğum zamanında hamile herkese baby shower yaptık şimdi bende sıra :)

Back
X