eşim ehliyetini alsın ben de gitmeyi çok istiyom. beyfendinin özel şöförüyüz :roflol:
:) allah kolaylık versin.
ısrar et, elini çabuk tutsun. :)
benim de 23 temmuz :) inş hepimizin sonuçları iyi çıkar Allah'ın izniyle..
bu konu ile ilgili hepimiz çevremizden az çok bişeyler duymuşuzdur. ben de bi akrabamızın başına geleni anlatayım. nu 2 li testde sonuç çok kötü çıkmış, dr demiş ki, bu gibi durumlarda yurtdışında devlet bu cocukların tedavi ve bakımını üstleniyor ama türkiye'de böyle bişey yok. mutlaka bebeği almalıyız demiş. onlar da eşiyle birlikte düşünmüşler ve aldırmamaya karar vermişler. ve akşamında eşi kaza yapmış, diyor ki o arabadan sağ çıkması imkansızdı, burnu bile kanamadı..vee bebek çoook sağlıklı doğmuş.. şimdi 3-4 aylıkmış..
sonuç ne olursa olsun, Allah'tan geliyor diyip kabul etmek lazım. bir de ben şöyle düşünüyorum, benim mesela ilk bebeğim.Allah korusun sonuç olumsuz çıkarsa, ben de bebeği aldırmayı düşünmüyorum..çünkü elimde sonraki bebeğin sağlıklı olacağının garantisi yok. Herşey takdiri ilahi işte.
Rabbim bizi ikilemde bırakmasın..Güzel bir hamilelik ve doğum geçirmemizi nasip etsin.
amiinnnn.... :Saruboceq:
bende varım bende hihoyyythihoyyyt
selam selam sana da :)
kız yalel sen şimdi 1 ay yok musun, özleriz be biz seni, arada takıll
valla bak, inanki.. ben de eşimi zaten özlicem, o başka bişey ama... en çok kafaya taktığım şey, sizi özlemek... döndüğümde okumam gereken çooooooooookkkk çok şeyler olacak geçmiş sayfalarda :)
annemlerde internet yok.. belki konu komşudan çalabilirim :)
Allah hepimize sağlıklı birbirinden güzel bebbekler versin inşallah
siz artık bol kıyafetler giymeye basladınız mı
ben bu gün basladım zaten kilo aldım pantlonlarım sıkıyodu
kaç haftalıksın canım sen?
ben son 2-3 haftadır eskilerimi giyemez vaziyetteyim.