- Konu Sahibi denizzehra
- #5.561
Bugun aradım hemşire gelip evden kolumdan kan aldı on güne çıkar dedi sonuçlar umarım güzel gelirBana hemşire 29 yaş üstü riskli çıkar her kişide dedi. O yüzden çok takılmadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun aradım hemşire gelip evden kolumdan kan aldı on güne çıkar dedi sonuçlar umarım güzel gelirBana hemşire 29 yaş üstü riskli çıkar her kişide dedi. O yüzden çok takılmadım
Benimki kademeli ahşap sallanmayan bir beşikti . Memnun kaldım sallamadım zaten çocuğu . Kademeli olunca da alıp koymak rahat oldu . Ama park beşikler daha rahattır mutlaka . Ben görüntüsünü beğenmediğim için tercih etmemiştim .Mutlaka bakacağım
Beşik park yatak olandan almayı düşünüyorum rahat oluyor deniliyorBebek eşyaları hakkında bilgim sıfır
Anladım canım neyse yaptırmışsın zatenKayseri’de yaşıyorum . Ara tatile denk gelmişti ikili test o sebeple tatilde Ankara’da olunca orda yaptırmış bulundum . Ama sonucuna burdan bakamadılar![]()
Çok veya az ya gerçekten hiç önemi yok. Sağlık olsun da sonra veriliyoe hiç takılmayın tadını çıkarın17. haftadayım 4 kilo aldım nolur biri moral versin çok değil desin![]()
Bende aşırı gıcık oluyorum hiç beğenmiyorumBenimki kademeli ahşap sallanmayan bir beşikti . Memnun kaldım sallamadım zaten çocuğu . Kademeli olunca da alıp koymak rahat oldu . Ama park beşikler daha rahattır mutlaka . Ben görüntüsünü beğenmediğim için tercih etmemiştim .
Sizin tüp bebek sebebiniz nedirEvet ama farklı şubesinde düşünüyorum raporlu maliyeti ne kadar oldu size
Sallamadan nasıl uykuya geçti pekiBenimki kademeli ahşap sallanmayan bir beşikti . Memnun kaldım sallamadım zaten çocuğu . Kademeli olunca da alıp koymak rahat oldu . Ama park beşikler daha rahattır mutlaka . Ben görüntüsünü beğenmediğim için tercih etmemiştim .
Desteksiz uyutmak çok zor , emerek veya mama içerek uyuyordu . Sonraları da sırtına masaj yaparak saçlarıyla oynayarak uyuttuk . Şimdilerde hala ister temas . 5,5 yaşına geldik hala sırtıma masaj yap ya da karnım ağrıyor bahanesi ile karnıma masaj yap diye ister aradaSallamadan nasıl uykuya geçti peki
İnşallah bizede nasip olur öyleben hamile olmadan önce bebeğimiz olursa kucağımdan indirmem alışır bırak deselerde bırakmam zaten büyüyünce gelmez kucağıma şöyle yaparım böyle yaparım heves ediyordum.Doktor ikiz deyince hayallerim bir anda uçtu
sallamadan uyutmayı inşallah bizde başarırız
ben üçüncüye hamileyim kızım ile oğlumun hamilelikleri çok farklıydı kızımın ağır bulantılı kas ağrılarıyla geçmişti oğlumda bulantım çok yoktu hafiftim ama bu hamileliğim kızımınkine benzemesine rağmen erkek dedi bakalıö değişmezseKızlar merhabalar 2. Ve sonrası bebişe hamile olanlara bi sorum olucak. ilk gebelikte mesela cinsiyeti şöyleydi ama şuan hamileliğim daha farklı geçiyor dediğiniz ve cinsiyetin farklı çıktıgı oldumu.umarım sorum açıklayıcı olmuştur
Gözünüzaydın sağlıkla gelsin oğlunuz inşallahArkadaşlar fetal.sonucum nihayet çıktı şükürler olsun temiz çıktı ,bir yoksulu sevindirecegim kendimi çok daha iyi hissetmek için bebeğim kesin erkek
Hemde şiddet ötesi Park yatak tavsiye ederim ,ben karyola aldım ilk heves,çok ağır odadan başka odaya sıcaklık serinlik vs için değişmek isteidiginde mümkün değildi,birde bir müddet kardeşime gidecektik çocuğu yok,çocuk nerede uyuyacakti gittim Park yatak aldım en büyükten sağlam bir marka katladik götürdük kurduk oh mis gibi,inanın 4 yaşına kadar çok büyük bir rahatlıkla uyudular ve mağaza size satarken o karyolayi yok büyütürsunuz filan diyorlar ya.emin olun belli oluyor beşik olduğu ,3 yaşayınca direk çilek genç odası.aldik gectikMutlaka bakacağım
Beşik park yatak olandan almayı düşünüyorum rahat oluyor deniliyorBebek eşyaları hakkında bilgim sıfır
Amin Allah razı olsun hiç farkı yoktu inanın yetrrki sağlığı yerinde olsun Allah'ım ne verirsen baş tacı dedik hep farkı yok ciğer aynı ciğer ,kızım da var oğlumda tipkisinin aynısı sevgisiGözünüzaydın sağlıkla gelsin oğlunuz inşallah![]()
Çok şükürArkadaşlar fetal.sonucum nihayet çıktı şükürler olsun temiz çıktı ,bir yoksulu sevindirecegim kendimi çok daha iyi hissetmek için bebeğim kesin erkek