pofidicim cnm benim c.tesi kanamam olmuştu p.tesi gittim o zman gördüm bebeğimi bide ikilide görecem kısmetse inş essemayit cnm benimde sabah saatlerinde bir uykum geliyo bir uykum geliyo vallahi arada başımı koyuyorum masaya uyuyorum bir kalkarmışım ki her yerim tutulmuş ama o kadar rahatlatıyo ki o uyku bende çalışmak istemiyorum ama borçlarımız var bebeğim dogmadan bitmesi lazım(((((((((
gecmis olsun cnm insallah hersey yolunda devam eder.
benim de 23 temmuz :) inş hepimizin sonuçları iyi çıkar Allah'ın izniyle..
bu konu ile ilgili hepimiz çevremizden az çok bişeyler duymuşuzdur. ben de bi akrabamızın başına geleni anlatayım. nu 2 li testde sonuç çok kötü çıkmış, dr demiş ki, bu gibi durumlarda yurtdışında devlet bu cocukların tedavi ve bakımını üstleniyor ama türkiye'de böyle bişey yok. mutlaka bebeği almalıyız demiş. onlar da eşiyle birlikte düşünmüşler ve aldırmamaya karar vermişler. ve akşamında eşi kaza yapmış, diyor ki o arabadan sağ çıkması imkansızdı, burnu bile kanamadı..vee bebek çoook sağlıklı doğmuş.. şimdi 3-4 aylıkmış..
sonuç ne olursa olsun, Allah'tan geliyor diyip kabul etmek lazım. bir de ben şöyle düşünüyorum, benim mesela ilk bebeğim.Allah korusun sonuç olumsuz çıkarsa, ben de bebeği aldırmayı düşünmüyorum..çünkü elimde sonraki bebeğin sağlıklı olacağının garantisi yok. Herşey takdiri ilahi işte.
Rabbim bizi ikilemde bırakmasın..Güzel bir hamilelik ve doğum geçirmemizi nasip etsin.
bende boyle seyler cok duydum..benim de bir tanidigim dra inanip aldirmis ama aldirdiktan sonra yapilan testlerde hic bir sorun olmadigi cikmis meydana, ozamandan beri hayatlari degisti..oyuzden cok korkutuyor ikili test beni..
benim de ilk bebeğimde 3lü test riskli çıkmıştı. aylarca harap ettim kendimi de bebeğimi de. sonra da 8 aylıkken kaybettik bebeğimizi ama bebeğimin HİÇBİRŞEYİ YOKTU. test yaptılar organlarına baktılar sapasağlamdı. başka bir sebepten kaybettik bebeğimizi, belki yaşadığım üzüntünün etkisi de olmuştur. işte bu yüzden 2li 3lü test yaptırmak istemiyorum. ya sonuçta her ne olursa olsun bebeğimi aldırmam!!! öğrenip de bir sürü çile mi çekeyim?
ben 2 kilo verdiğim için eskiden dar olan kıyafetlerimi giymeye başladım. mafoldumben 51 oldum kızlar
cnm benim gecmis olsun, Allah birdaha yasatmasin sana boyle bir aciyi..bende bitr tek benim ikili test yaptirmicak olan zannediyordum. ben strese gelemem egerki dr cok az bir ihtimal bile dese benim butun hamileligim zehir olur. kendimi toplayamam, Allah korusun stersten 1 ay bile dayanamam.oyuzden esim ben ve drumla birlikte yaptirmamaya karar verdik. dr egerki sonuc kotu cikinca aldiricaksan yaptir dedi..nasil kiyarim ama Allahimin verdigi cana.
Ayrica voles ve yarencim size iyi tatiller..