günaydın canlarım benimm... bugün nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir.. ben çok şükür bulantıları atlatıyomuyum nedir bi iyi hissediyorum kendimi... allahım nazarlarda saklasın kendime nazar değdiricem..

maşallah... ayy o bulantıları hatırlamak bile istemiyorum.. kızlar az önce yanımda ağustos annelerinden bi ark. vardı maşallah göbişi kocamann olmuşş bugün 39+0 olmuş.. aynı hast. gidiyoruz çatı muayenesine giderken banada uğramış randevu saatine kadar walla içim bi garip oldu.. sağdan sola dönemiyorum diyo tıslaya tıslaya dönüyorum diyo.. çok ağırlaşmış bacakları ayrık ayrık yürüyo garibim.. bakalım bugün kü muayenesine göre ya sezeryan ya normal doğum belli olucakmış... kendimi bi an yerine koydum çok garip oldum ama ne güzel artık sonuna gelmiş.. Allahım o günleri bizlerede göstersin inşallah...
kızlar ben aranıza yeni katılmıştım sizlere elimden geldiğince yazmaya çalıştım ara ara girip yazdımda çok sevdim hepinizi burda sohbeti dertleşmeyi filan ama hiç kimse benim yazdıklarımla ilgili bir kere cvp bile vermediniz böyle oluncada hiç içimden yazmak anlatmak filan gelmiyor..

(((( sadece yazdıklarınızı okuyorum evet buda güzel sizleri anlamak dinlemek ama ne biliyim ölee işte çok alındımmm hepinize
canım benim bu sendromu mutlaka hepimiz bi kere yaşıyoruz merak etme bende aynı tepkileri daha önce vermiştim... burda hepimiz yeni eski aynıyız birbirimiz için yeni gelenlerin değeri eskilerden daha az olmuyo... hepiniz benim için aynı değerdesiniz hepinizi çok seviyorum yoksa bebişimin resimlerini paylaşırmıyım hiç... bazen dier arkadaşlarında dediği gibi atlanabiliyo bi anda bi alttaki msj okuyosun yada bişey oluyo sonuçta kimimiz temizlik yaparken 2 yazıyo kimimiz çalışırken yazıyo cvp veriyo kısaca gözden kaçabiliyo.. ama özellikle birine cvp yazmama gibi bi durum hiç birimiz için söz konusu değil canım.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
fifa ve voles bebişlerin pozlar süper bende özendim valla allah nazarlardan saklasın.........
sağol canım benim sizlerdende bekliyoruz resimler... sositososito
VOLESCCİM TEBRİK ETTİM AMA HİÇ CVP VERMEDİN....
canım benim çok çok çok özür dilerim görsem cvp vermem mi hiç ... sağolasın canımın içi aynı performansları sizlerin bebişlerdende bekliyoruz kısmetse.. kaydirigubbakcemile3
gebelik maskesi dediklerinden mi
benim o da olursa tam olacak harita gibi napayım bilmiyorum gebelikten önce başladı hala devam ediyo geçer mi bilmiyorum inşallah geçer kafama takıyorum çok:çok üzgünüm:
canım lekelenmeler hamilelik esnasında olabiliyomuş bazı bünyelerde ama merak etmeyin doğumdan sonra geçiyor.. kalıcı değil yani.. :sm_cool:
kızlar çok şükür kan sonuçlarım geldi herşey normal darısı hepinize canlarım
hayırlı olsun canım benim inşallah bizlerde sonuçlarımızı temiz temiz alırız ... gözün aydın canım...
ıyı aksamlar kızlar yarın doktora gıdıyorum ınsallah sonuclarım gelmıs,Allah'ım hayırlı sonuclar ogrenmeyı nasıp etsın gamyoncuiremsu
merak etme canım bugün sendende güzel haberler gelicek ben inanıyorum...
Merhaba, bende Şubat 2010 anne adayıyım, SAT: 10 Mayıs. Bu başlık çok yararlı olmuş ben daha yeni buldum burayı:) Size hemen bir şey sormak istiyorum; benim haftalardır bulantım vardı şimdilerde baya azaldı ama bu sefer tükürük bezlerim fazla çalışmaya başladı. Şimdide çok fazla tükürük yutmaktan midem yanıyor. Aynı dertten muzdarip olan var mı?
hayırlı olsun canım benimm.. gözün aydınn.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş... tükürük konusuna gelince hamilelikte tükürük salgısı artıyo zaten canım.. nedenini bilemiyorum ama bunu okumuştum korkulacak bişey yok... mide yanmasının sebebide tükürük değil hormonlardan sebep midemizdeki yediğimiz gıdaların bi kısmı bazen yemek borusunun mideyle birleştiği yerden kaçak boruya kayıyor.. buda yanmaya sebep oluyor ama hepsi geçici.. sıkma canını.. :1hug:
ben de subat annesi olacaktim, bebegimin kalbi durdu gecen hafta, ayrildim yavrumdan lutfen ucak yolculugu yapmayin kizlar; Allah hepinize saglikli huzurlu hamilelik nasip etsin, ne olur bana dua edin Allah bir daha nasip etsin diye, 22 ay sonra kavusmustum bebegime aciklanamayan infertiliteydi dogal yoldan olmustu. bir duayi esirgemeyin cok ihtiyacim var.
morelinizi bozduysam affedin ama tesaduf gordum subat annelerini icim yandi dayanamadim...
hepinize dua edicem...
canım benim allahımm sana dayanma gücü versin inşallah yazından nasıl etkilendim anlatamam.. Rabbim en kısa zamanda yeni bi mutluluk yaşatsın inşallah sizlere en hayırlı zamanda...dualarımız tabikide seninle canım.. zaten dua ederken hep rabbim bebek isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın diyorum... Hayırlısıyla seninde kucağın en hayırlı zamanda bi bebekle dolsun canım... :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın şubat ayının melekleri nasılsınız canlarım.güzel birgün geçirin inşallah.öpüyorum hepinizi..
günaydın Fatoş ve tüm şubat anneleri
günaydın herkese hayırlı günler
sizlerede günaydın canlarım.. hayırlı günler.. yine bir perş sabahı daha birlikteyiz kaydirigubbakcemile3
kızlar sizle bişiy paylaşmak istedim belki biliyosunuzdur ama ben akşam keşfettim:)) akşam dışarıya çıktık yemek için. eve gidip hazırlanıp çıkana kadar bi tane yeşil elma aldım elime, gidene kadar kemir kemir onu. harikaydı birde kim yazmıştı hatırlamıyorum ama benim gibi acıkınca bulantısı ve çıkarmaları başlyan hamiş vardı onun için yazmış olayım ne açlık kalıo nede çıkartma. bundan sonra her aklıma geldiğinde aç olsam olmasam başlıycam yemeğe.:)))birde akşam fark ettim artık göbüşüm resmen belli oluyo harika bir duyguuuu
canım elmalardan ben daha önce bahsetmiştim ama .. ekşi elma iyi gelir bulantıya bunun şahitlerinden biride benim bi ara zaten sadece elmayla beslendim desem yeridir... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3