günaydın güzel Şubat anneler,
bendeki haberler malesef çok kötü.dün öğlen saat 1 gibi karnımda ağrılar başladı 2 taraftaki kasığım ta kasılma ve büzüşme var gibi ama anlatılmaz bi ağrı sancı-ağrı karışımı birşey ara ara gelip gidiyor ama beni 2 büklüm yaptı.1 saat falan bekledim geçer diye yook geçecek gibi değil hemen hastahaneye gittik.her zaman gittiğim hastahane ama artık akşam saat 6 dan sanra ve cumartesi-pazar ssk anlaşmaları yokmuş çoğu özelde bu böyleymiş bal kabağına dönüşüyorlar yani.
nöbetçi dr kontrol etti gaz sancısı dedi üşütmüşüm ama normaldir iş yerinde klima butün gün açık evdede rahat yatayım diye eve git duş al cam açık yat soğuk almışım 2 şişe serum yedim, bağırsaklar için lağma yapıldı 4-5 saat müşadere odasında tutulduk sonra biraz daha iyi hissettim kendimi eve geldik.
Ama öyle böyle değil dr soruyor nasıl bir ağrı anlatamıyorum bile ne adet sancısı ne karın ağrısı ben böyle bir ağrı görmemiştim.Gaz sancısıymış aman kızlar dikkat edin ayağınızdan patikleri çıkartmayın bana çok söylediler aman dikkat et ilk 5 ay önemli diye ama dinleyen olmayınca soluğu hastanede aldık.
Birde kasılma bebektede olduğu için düşük riski var artık dedi 3 ay sorunsuz geldik şimdi bi soğuk algınlığı başıma neler açtı.
canım çok geçmiş olsun benim annem de hep söyler ayağına çoraplarını giy diye demekki büyüklerin bildikleri bişeyler var ama ya biz