- Emoji Skoru
- 1.133
- Puanlar
- 223
kızlarherkese iyi akşamlar ben çıkıyorum öptüm hepinizii opuyorumnanaktan
:gitme::gitme::gitme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarherkese iyi akşamlar ben çıkıyorum öptüm hepinizii opuyorumnanaktan
ay yesin onu teyzesi çok şükür maşallah seninkide renkli ultrason dimi canım .
canım benim düşünme kötü şeyler güzel haberlerle gelicen tatlım.
canım benim bu gün bende yoğundum ev işi filan tatildeydim yeni döndümm haliyele ev almış başını gişdiyor.yemek filan derken açığım ama başında değiliz kaçırdıysak kusura bakma teyzesi.
canım benim sende ii haberlerle geşliceksin inşallah.
Kızlar hepİnİze İyİ akŞamlar kendİnİze İyİ bakın
aryacım sende cinsiyet öğrenmişin maşallah.
slm kızlar nasılsınız giremiyorum bu aralar yazlıktayım uzak kaldım sizlerden inşallah hep güzel haberler vardır bende bugün doktora gittim çok erken ama doktoruma cinsiyetini çok merak ettiğimi söyledim yarım saat inceledi kıza benzetti ama kesin değil bu arada meleğimin gelişimi 1 hafta ilerdeymiş erken gelmek istiyor heralde pazarteside ikili testimiz var dua edin bizim için yine yazlığa dönüyorum bir süre daha takip edemicem sizi ama iyiki varsınız ALLAHa emanet olun siz ve bebişleriniz
Cinsiyet için seninde çok erken benimde bugun 2 li testim vardı cinsiyet belli oluyormu dedim uyuz bana daha neler dedi ama belli olan arkadaşım var 12 haftada dedim ama seninki belli değil hem çok erken dedi cins adam.bende 16 haftadan önce sormıyacağım artık.
benim ense ölçümünormal cıktı darıs senin ve henüz yaptırmayan tüm arkadaşların başına .Sen ve bebeğinde Allaha emanet olun.
selam kızlar nasılsınız biz sabremedik hastanemizin randevu günü gelmeden veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızımız geliyo inşallah:))))))))))))))))))))))))çooooooooooookkkkkkkkkkkk büyük ihtimalle dedi rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursun bebişlerimize:)))
bebişimi gördüm geldim kızlar,gelişimi çok güzelmiş,11 hafta 2 günlük gözüküyor ultrasonda,kanamamda rahim ağzındakibir problemden kaynaklanıyormuş,bebkte kaynaklanmıyormuş çok şükür...progestanı kullanmaya devam dedi,2 testimizi aldı,ense boyunu ölçtü bebeğin,gayet iyimiş oda,kan testimizde haftaya çıkaçakmış..kan testindeki bir değere göre insiyet tahmininde bulunabiliriz belki, dedi,,,ultrasonda 16. haftada ançak gözükmeye başlıyormuş...
hadi gözün aydın canım kızlar baskın çıkıcak galiba.selam kızlar nasılsınız biz sabremedik hastanemizin randevu günü gelmeden veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızımız geliyo inşallah:))))))))))))))))))))))))çooooooooooookkkkkkkkkkkk büyük ihtimalle dedi rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursun bebişlerimize:)))
bebişimi gördüm geldim kızlar,gelişimi çok güzelmiş,11 hafta 2 günlük gözüküyor ultrasonda,kanamamda rahim ağzındakibir problemden kaynaklanıyormuş,bebkte kaynaklanmıyormuş çok şükür...progestanı kullanmaya devam dedi,2 testimizi aldı,ense boyunu ölçtü bebeğin,gayet iyimiş oda,kan testimizde haftaya çıkaçakmış..kan testindeki bir değere göre insiyet tahmininde bulunabiliriz belki, dedi,,,ultrasonda 16. haftada ançak gözükmeye başlıyormuş...
hadi gözün aydın canım kızlar baskın çıkıcak galiba.
hadi
seninde gözün aydın canım.kanamanın bebeklşe ilgili olmayoışına sevindim.zemuszemus
Aaaa bir cimcime daha geliyor demek cnm Hayırlısı olsun.
cnm gözünaydın kanamanın sebebinin bşka bi sebebten olmasına sevindim.