2010 Şubat Anneleri

kızlar benim kocam çok nazlı
birazda çok çalıştığında kaynaklanıyor galiba
birde oğluşum olunca bn 2 çoçukla neyapacam diye düşünüyorum
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

erkek egemenliği çoğalıyo senin evde allah yardımcın olsun sırnaşık şey

bazı arkadaşlarım senin için iyi olur diyorlar
ikiside sana düşkün olur diyorlar
bazı arkadaşlarımda
peşlerinden çok koşacaksın diyorlar
arkalarının toplayacaksın diyorlar
yaşayalım bakalım nasıl olacak.

bazı arkadaşlarım senin için iyi olur diyorlar
ikiside sana düşkün olur diyorlar
bazı arkadaşlarımda
peşlerinden çok koşacaksın diyorlar
arkalarının toplayacaksın diyorlar
yaşayalım bakalım nasıl olacak.

biri kocan biri yavrun koşsan nolucak hayatım hayattaki en zevkli iş...boşverr

ben geldimmm
bugün annemdeyim akşama misafirler var hazırlık yapıyoruz...
ay anneannemizi bi türlü inandıramıyoruz bebeimizin kız olduğuna hahhaha
resimlerine bakıp bakıp yok yok bu erkek diyo :)))
ama kızsada erkek gibi kız olcak diyo akşamdan beri ölüyoruz gülmekten yaa
bu arada bizim ailede kız kıymetli 17 seneden sonra ilk kız geliyo ...
bizim kuzenlerin de hepsinin kızı oldu şimdiye kadar ilk erkek kısmetse bizimki olucak..annem babam da erkek istemiş zamanında ama iki kız olmuşuz.. sevinirler sanıyordum ama..
Bizde annem babam hala alışamadı yaa nasıl bu kadar erken cinsiyet belli olur diye inanmıyorlar.. benim çok moralim bozuluyor kaale almıyorlar diye...onlarda doğuncaya kadar doğru dürüst tepki olmayacak heralde.. babam hala işyerinde işler nasıl diyoo telefonda başka bişi sormuyor..bozuluyorum.. anlamadım ki neden böyle..:sinifsinif:

bizim kuzenlerin de hepsinin kızı oldu şimdiye kadar ilk erkek kısmetse bizimki olucak..annem babam da erkek istemiş zamanında ama iki kız olmuşuz.. sevinirler sanıyordum ama..
Bizde annem babam hala alışamadı yaa nasıl bu kadar erken cinsiyet belli olur diye inanmıyorlar.. benim çok moralim bozuluyor kaale almıyorlar diye...onlarda doğuncaya kadar doğru dürüst tepki olmayacak heralde.. babam hala işyerinde işler nasıl diyoo telefonda başka bişi sormuyor..bozuluyorum.. anlamadım ki neden böyle..:sinifsinif:

kız çoçuğuna çok düşkünlermiş demek
ondadır bence böyle yapmaları.
alışırlar bence bir süre sonra.

Herkese günaydın kızlzar.ıyi pazarlar.Bugün misafirim var benim hem iş yapıp hem size takılcam.
Escos canım, benim babam değil de annem öyle.Sanki yokmuş gibi davranıyo.Neden anlayamadım.Ama zoruna gidiyo insanın.Alışır her halde o da zamanla.

Herkese günaydın kızlzar.İyi pazarlar.Bugün misafirim var benim hem iş yapıp hem size takılcam.
Escos canım, benim babam değil de annem öyle.Sanki yokmuş gibi davranıyo.Neden anlayamadım.Ama zoruna gidiyo insanın.Alışır her halde o da zamanla.

günaydın canım
çok yorma kendini kolay gelsin.

HAVVA ben de o durumdayım annemdeyim biraz hazırlık yapıyorum biraz buraya takılıyorum...allahtan iki kişiyiz kendi evimde olunca yalnız oluyodum

bakın teyzeleri

Eklentiler

• $Görüntü003.webp
    $Görüntü003.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 16
  • $Görüntü004.webp
    $Görüntü004.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 18
Back
X