2010 Şubat Anneleri

maşallah teyzelerine gülüyor sanki kac haftalıktı çektirdiğinizde

merhaba şubat annişleri :CüvCüv:
nasılsınız bende galiba ya 28 şubat yada 2 marrta doğuracağım hayırlısı olsun hepimiz adına

Hayırlısı doğumlar canım.Sağlıkla alalım kucağımıza bebklerimizi inşallah:Saruboceq:

herkese günaydın gülşahcım gözün aydın allah kucağına almayıda nasip etsin mutlu03 sende hoş geldin aramıza

hepinize çok teşekkür ederim
perşembe günüde 3lü tarama için kan vereceğim
cinsiyuetinide 15 haftalık soylemedi bu perşembe soyleyeceğim dedi benim ilk bebiş

selammm kızlarrr nasılsınız herkes iyi gibi maşaallah
camdankalp maşaallah canım bebişine gülümsüyor gibi ne güzel:nazar:
mutlu03 sende hoşgeldin,a.s.

Maşallah maşallah canım. Tur bindirecek senin bebiş kendine kız...

hahah sırnaşık şey yenemiyo benim kız kendini

camdankalp çok güzel bebişnn
ayy negüzel.
Allahım analı babalı büyütsün canım
.

saol teyzesi amin cümlemiz inş

herkese günaydın gülşahcım gözün aydın allah kucağına almayıda nasip etsin mutlu03 sende hoş geldin aramıza

saol canım allah razı olsun

Herkese günaydın kızlzar.İyi pazarlar.Bugün misafirim var benim hem iş yapıp hem size takılcam.
Escos canım, benim babam değil de annem öyle.Sanki yokmuş gibi davranıyo.Neden anlayamadım.Ama zoruna gidiyo insanın.Alışır her halde o da zamanla.
ay ben de anlayamadım.. bir de sitede sorun var galiba giremiyoruz ne acayip oldu..1 saattir ulaşamadım size...
kız çoçuğuna çok düşkünlermiş demek
ondadır bence böyle yapmaları.
alışırlar bence bir süre sonra.
olabilir bilmiyourm ki inşallah geçer..

mutlu03 hayırlı olsun!!
camdankalp resimler çok hoş:)) ama ben anlayamıyourm biraz burun ve ağız gördüm o kadar:)) maaşiallah

iyim tatlim sen nasilsin az temizlik yaptim bi bakim size dedim esim le filim izlicez filim seciydum aksam ise gececi baslicak yalnizim yani aksama burda olcam hep

Akşama kayınvaldemler geliyo benim de iftara bi yandan yemek yapıp bi yandan da siteyi takip ediyorum.ınşallah erken giderler de dinlenmeye fırsatım olur.Yarın iş var çünkü :sinifsinif:

kızlar bişey sorucam size.
hamileliğin en sıkıntılı rahatsızlığı olan hemoroid yaşayan varmı aranızda.
ben ocak ayında hemoroid'den ameliyat oldum.planlı hamilelik istediğimizden sırf hamilelikte rahat edeyim diye kurtulmak istedim bu illetden.mayıs ayında hamile kaldım.herşey yolundaydı taki 1 ay öncesine kadar tekrar hemoroid'im çıktı ameliyat olduğum dr'uma gittim baktım çok ilginç dedi içerden çıkan bi uzantı şeklinde bunu ameliyatsız tekrar alabiliriz dedi.hamile olduğumu söyledim olsun iple bağlayıp kopartırız dedi ilaç verdi ertesi gün sanırım korkudan kayboldu memecik :sm_cool: ama şimdi tekrar çıktı.kendi doğum dr'uma sordum iyiki ameliyat olmuşsun yoksa şuan böyle rahat oturamazdın dedi.kremlerini kullan, posalı şeyler ye, kabız olma, tuvalette çok ıkınma dedi.orada öylece duruyor ama bi ağrısı sızısı yok.
sizlerde de aynı şikayet oldumu kızlar.

malesef aynı sıkayet bendede var cnm.ben ameliyat olmadım ama şurup kullanıyorum.çok şükür kabız yapmıyo benı.çok geçmiş olsun cnm:sm_cool:

Back
X