2010 Şubat Anneleri

nolsun kubiş
bir yandan yemekle bir yandan yalnızlıkla uğraşıyorum. bu site de olmasa kesin kafayı yemiştim..
sen nasılsın?

benimki de internetten bir oyun oynuyor sürekli. tam bir yıldır akannehir
işin kötü tarafı o oyunu ben göstermiştim :kedi: ben sıkıldım adam sıkılmadı. belki bilirsiniz travian...
yoruluyor bir de oruç sarsıyor galiba...

nolsun kubiş
bir yandan yemekle bir yandan yalnızlıkla uğraşıyorum. bu site de olmasa kesin kafayı yemiştim..
sen nasılsın?

sapol canım bende iyiyim.bende 11den sonra yalnız kalıyorum eşim bu hafta gececi çalışıyor.

benimki de internetten bir oyun oynuyor sürekli. tam bir yıldır akannehir
işin kötü tarafı o oyunu ben göstermiştim :kedi: ben sıkıldım adam sıkılmadı. belki bilirsiniz travian...
yoruluyor bir de oruç sarsıyor galiba...

biliyorum o oyuna bende fena sarmıştım ama şimdi kurtuldum.

kızlar agubugu.com dan hafta niza gore doktor kan kocatepe yorumlar yapiyo onlanlari anlatiyo hamilelikle ilgili hersey var

canım ben de gebelik.org dan bakıyorum. her hafta neler oluyor diye :ecrin_bebek:

Ben yavas yavas gün saymaya basladim haftaya sali kismetse
ultrasona gircem ve hayirlisiyla bebis gösterirse cinsiyet ögrenicez

sizinki de bi zor be aykız
biz içimize şüphe düşse doktora gidip utrasona giriyoruz siz sayılı gidebiliyorsunuz...
bu sırada hoşgeldin

kızlar yatmadan önce bi göz atayım geçmişe dedim
hepinize iyi geceler yarın sabaha görüşmek üzere hoşçakalın:)

sizinki de bi zor be aykız
biz içimize şüphe düşse doktora gidip utrasona giriyoruz siz sayılı gidebiliyorsunuz...
bu sırada hoşgeldin[/QUO

hosbulduk canim
Sorma çok zor en son 12 haftalikken girdim bide haftaya kismetse
sadece kalp atislarini duyuyorum kontrollerde o kadar ah bu doktorlar:oklava: nolur sanki bende
istedigimde görebilsem bebisimi

yapma ya..
bebişini göstemiyrlar mı?
kız atla gel buraya bir doktora gidelim de bebeğini gör

Göstermiyolar ya sadece 5 haftalikken 12 haftalikken 22 ve 7. ayda ultrasona giriliyo
bunun yani sira her ay visit ve kan aliyolar

Back
X