2010 Şubat Anneleri

arya ama sonuÇta hava 5 e gİrmİŞ oluyo dİmİ.

evet cnm 5.ayın içinde oluyor.dr kafası karışıktır o an belki tekrar sormak lazım.

O zaman neden doktor bana ayın onbeşinde 4 aylık olacaksın dedi. Bebeğin periyottan 3 gün ilerde olduğunu söylemesine rağmen. Bu surumda Bebeğin gelişiminde gerilik çıkıyo mantıklı olarak. Ay kafayı yiycem....

cnm sen sor dr tekrar o yanlış söylemiş olabilirbüyük ihtimalle.

canım bir sorun olursa die çekiniyodur eşin bence
babanı getirin bi şekilde yol masraflarını felan karşılayıp olmazmı
babacım ben gelemiyorum yolculuktan korkuyoruz sen gelsen hasret gidersek desen olmazmıı canım

cnm babam evleneli 2 sene oldu 1 kere geldi anneme siz gelin diorum.babam diormuşki o kadar uzağa gitmeseydi.o da üzüo zaten beni.bebek doğunca gelir belki.babam yolculuğa hiç gelemez.zaten gitmek bize yakışır.benimde damadım 1 sene gelmese bende gitmem şahsen.gururludur babam.galiba doğuma kadar göremicem Allah onlara uzun ömür versinde inşallah telafi edebilelim.saolun kızlar desteğiniz için.

ah cnm keşke yapabilsem misilleme ama yapamıyorum vicdanım el vermiyor sonuçta büyüklerin suçu ne.eşimin hatası onun işine geliyor sanırım manisaya gitmemek hiç sevmiyor manisayı.ben olsam süpriz yapıp bilet alırdım ona ama o benim onu düşündüğüm kadar benidüşünmüyor.yatıp dinlenicekmiş bayramda hayal kurup duruyor.1.günü gezer sonra evden çıkmayız kesin.babamdan hiç bu kadar uzak kalmamıştım.ama işin tuhafı babam beni değil eşimi sayıklıo.damadım gelicekmi die soruomuş anneme.ne yapıcağını şaşırıo adam dolabı dolduruo onun sevdiği şeylerle yinede yaranamıo demekki.o üzücü olay olmasa zaten götürmek zorunda kalırdı.istemeye istemeye bakalım ağzını arıyayım bu gece kandil ya belki kalp kırmadan konuşabiliriz bu konuda.

hayatım tabi büyüklerin sucu ne ama bu kadarda taviz verme
herkez bayılımıyor eşinin köyüne meleketine ama çıkıp gidiyoruz
ikinizde eşit sartlardasınız benim için öyledir kocişin ailesine akrabasına nasıl gidiliyorsa
benimkinede gidilecek o kadar :mymeka:
gerci su an durumumuz farklı yolda bi aksilik çıkar diye korkuyoruz
ama sonrası için torunları olacak kalbinizi kırmadan anlaşın bu konuda
istesede istemesede gitsin

aarya ÜzÜldÜm Şİmdİ neden bÖyle davranıyokİ eŞİn.aİlenle anlaŞamadıĞı bİ durum mu var.

bende anlamıyorum sorun olucak hiçbirşey yaşamadık tam tersine ben onun ailesiyle yaşadım ama yinede küsmedim.gördüğünde sıcakta davranır aileme ama anlamıyorum bende eşim biraz bencil bazı durumlarda.bende insanların üstüne gitmeyi pek seven bir tip değilim beklerimki ben demeden bazı şeyler olsun yoksa hiçbir anlamı kalmıyor.evlenmeden önce aileme söz vermişti heray getiricem seçili die.ama demekki evlenince değişio bazı şeyler.canı sağolsun birikio bakalım bunlar bende inşallah sonradan patlamaz içimde.hamile olmasam yapamazdı gerçi böyle.belkide ben ona haksızlık yapıyorumdur..bebeğe birşey olucak die korkuodur.neyse cnm sıktım sizide değişelim konuyu topiğimizin konusundan saptırmıyalım.bunuda atlatırız napalım.

hayatım tabi büyüklerin sucu ne ama bu kadarda taviz verme
herkez bayılımıyor eşinin köyüne meleketine ama çıkıp gidiyoruz
ikinizde eşit sartlardasınız benim için öyledir kocişin ailesine akrabasına nasıl gidiliyorsa
benimkinede gidilecek o kadar :mymeka:
gerci su an durumumuz farklı yolda bi aksilik çıkar diye korkuyoruz
ama sonrası için torunları olacak kalbinizi kırmadan anlaşın bu konuda
istesede istemesede gitsin

haklısın cnm ben çok taviz veriyorum galiba.ama güzellikle olsun istiyorum napayım.bakalım bebekten sonrada böyle yaparsa o zaman bozuşuruz.kavgalardan tartışmalardan o kadar yorgunumki ahhh ahhh.saol cnm desteğin için.

anca bitirdim yine geçmiş okumayı.. ben topiğe arkadan geçmiş okuyarak katılıyorum zaten delikafadulden zamanında yakalayamıyorum konuları bir türlü kafamçokkarıştı
hayırlı kandiller bu arada....
bu kandilin benim için özel bir anlamı daha oldu... saat 5 te sıpayı görmeye gidecez bakalım cinsiyet öğrencez mi :uhm:
nesi var göstercek mi sırnaşık şey :emir_bebek: :ecrin_bebek:

kızlar ben çıkıyorum cicilibicili corde escos fatos mydarling pofidi snm srpp voles hepinizi öptüm kıslar girerim akşamüstü.opuyorumnanaktan

aryacım ben hiç bir kadın kadar ince düşünen erkeğe rastlamadım.. kendiliğinden bir şeyleri düşünüp yapanı çok nadir bulunuyor bu modellerin şutarafagitti
ben de senin gibi kafama çok takardım bu konuyu.. birgün ablam dedi ki senin amacın ne?? istediğini yaptırmak mı yoksa kavga etmek mi??? kendiliğinden düşünüp yapmasını beklemen boşa stres yaratıyor, erkek kısmını iki cilveyle istediğin yola sokarsın, strese gireceğine istediğini almanın yollarına bak dedi... cidden çok değişti bakış açım sonraları.. şimdi hiç kavga etmiyorum böyle şeyler için.. önemli olan sonuç.. yapmak istediğim şey oluyorsa gerisi boşşşş:dance:

ben kaynanamlarla aynı ilçedeyiz
benim ailem başka bir ilde
bayram günü kaynanamlara gidip ordan benim aileme gececez
sanırım bir gecede orda kalacaz.

annecim sevdiğim yemekleri yapacakmış
Allahım ondan razı olsun.

cnm söylüyorum yanında off çekiyorum.ama hiç yanaşmıyor.geçen hamileliğimde yolculuk sonrası kanamam oldu sonrada kötü şeyler işte.o yüzden korkuyor bende korkuyorum aslında 4.5 saat hatta bazen 5 buluyor ve otobüs hiç mola vermio.ısrar etmeye korkuyorum.yoksa o gelmesede benim biletimi al ben gidicem derim ben.sorumluluğu alamıyorum.kendisi babamı 1 senedir görmedi geçen bayram gelmedi bile.aslında eşime bu konudaki bencilliğinden dolayı çok kızıyorum.gitsemmi acaba ben.ama ya birşey olursa.

ya canım doktoruna danış öle karar verirsin bence bişey olmaz
eşinede anlat güzelce oldumu burdada olur olmazmı ama

ah cnm keşke yapabilsem misilleme ama yapamıyorum vicdanım el vermiyor sonuçta büyüklerin suçu ne.eşimin hatası onun işine geliyor sanırım manisaya gitmemek hiç sevmiyor manisayı.ben olsam süpriz yapıp bilet alırdım ona ama o benim onu düşündüğüm kadar benidüşünmüyor.yatıp dinlenicekmiş bayramda hayal kurup duruyor.1.günü gezer sonra evden çıkmayız kesin.babamdan hiç bu kadar uzak kalmamıştım.ama işin tuhafı babam beni değil eşimi sayıklıo.damadım gelicekmi die soruomuş anneme.ne yapıcağını şaşırıo adam dolabı dolduruo onun sevdiği şeylerle yinede yaranamıo demekki.o üzücü olay olmasa zaten götürmek zorunda kalırdı.istemeye istemeye bakalım ağzını arıyayım bu gece kandil ya belki kalp kırmadan konuşabiliriz bu konuda.

bu gece çok dua et herşeyin hayırlısı canım ortayı bulmak lasım ama sen haklısın bence

anca bitirdim yine geçmiş okumayı.. ben topiğe arkadan geçmiş okuyarak katılıyorum zaten delikafadulden zamanında yakalayamıyorum konuları bir türlü kafamçokkarıştı
bu kandilin benim için özel bir anlamı daha oldu... saat 5 te sıpayı görmeye gidecez bakalım cinsiyet öğrencez mi :uhm:

sanada hayırlı kandiller inş. cinsiyetini gösterir bugün
senin yazını okurken benim oğluş kıpırdadı kız mı olucak seninki yoksa :)

İNŞALLAH GÖSTERİR CANIM HADİ AHYIRLISI.
kızlar ben çıkıyorum cicilibicili corde escos fatos mydarling pofidi snm srpp voles hepinizi öptüm kıslar girerim akşamüstü.opuyorumnanaktan
BENDE SENİ ÖPTÜM CANIM.
ben kaynanamlarla aynı ilçedeyiz
benim ailem başka bir ilde
bayram günü kaynanamlara gidip ordan benim aileme gececez
sanırım bir gecede orda kalacaz.

annecim sevdiğim yemekleri yapacakmış
Allahım ondan razı olsun.
OH NE GÜZEL BİZİM YERİMİZEDE YE

BENİDE ÖP.kaydirigubbakcemileŞeniz

fatoş birden çok alıntı nasıl yapılıyor canımcım.. ezik gibi tek tek uğraşıyorum, hatta uğraşamadan kime ne yazacağımı unutuyorum :)))

bu mübarek gecede ellerimizi birbirimiz için de açmayı ihmal etmeyelim..kardeşin kardeşe ettiği daha makbulmuş...
bu mübarek gecede af dilemeyi unutmayalım hak tealanın rahmeti bol bolmuş...
bu mübarek gecede dünya derdine düşmeyelim,
ettiğimiz dualar hep kabulmuş..
bu mübarek gecede rabbimin yoluna düşelim o yol hep nurla dolmuş....
kadir geceniz mübarek olsun canım kardeşlerim dualarım sizlerle

fatoş birden çok alıntı nasıl yapılıyor canımcım.. ezik gibi tek tek uğraşıyorum, hatta uğraşamadan kime ne yazacağımı unutuyorum :)))
CANIM ALEMSİN NE DEMEK EZİK GİBİ. bak canım diyelim 3 msj alacaksın ilk msjın yanıdaki noya basıyorsun ikinci mesajın yanındaki noya basıyorsun yine alacağın en son msjında alıntı yap kısmına basıyosun otomatik geliyo canımcım.
yerim canım nedemek
siz neyapacaksınız bayramda.

valla canım benim ailem bursada biz eşimin izninde 1 ay önce gittik bayramda gitmiycez ama ailem gelecek bayramdan sonra.ben çocuk doğana kadar gidemem.anca seneye yaza.

Back
X