2010 Şubat Anneleri

canım eşimiz işleri biraz ters gidiyo ona canım sıkkın hiç keyfim yok öle düşünüp duruyorum işte
ben düşündükçe yavrum kıpırdıyo Allah ım tabiki kimseyi rızıksız bırakmaz ama işte sıkılyorum
İnş. bu gecenin hürmetine dualarımız kabul olur

kendini hiç üzme canım benim... herşey olacağına varıyor illa ki.. hani bizim karınlarımızdaki sıpacıklar var ya, derler ki rızkıyla gelir... ben buna çok inandım.. canlı örneğiyim.. 33 yaşındayım bu güne kadar doğru düzgün bir işim olmadı.. ne zaman bu sıpa girdi hayatımıza herşey yolunda gitmeye başladı..
belki eşinin şimdiki işi kötü gidiyor ama allahım çok büyük daha güzel bir imkan çıkaracaktır karşınıza.. kalbini ferah tut sen.. dualarımız bugün herkesle birlikte senin için de olacak..

kendini hiç üzme canım benim... herşey olacağına varıyor illa ki.. hani bizim karınlarımızdaki sıpacıklar var ya, derler ki rızkıyla gelir... ben buna çok inandım.. canlı örneğiyim.. 33 yaşındayım bu güne kadar doğru düzgün bir işim olmadı.. ne zaman bu sıpa girdi hayatımıza herşey yolunda gitmeye başladı..
belki eşinin şimdiki işi kötü gidiyor ama allahım çok büyük daha güzel bir imkan çıkaracaktır karşınıza.. kalbini ferah tut sen.. dualarımız bugün herkesle birlikte senin için de olacak..

canım benim sağolasın Allah razı olsun haklısın
rızkıyla geliyolar çok şükür

burcu gözün aydın kızın olacakmış

evet kızım olacak sağol canım (papatyanın olayına benzemem umarım kız -erkek -kız ama dr eminim dedi.)

amin canım benim inş.
sağolasın

bu topik harika kızlar çok seviyorum hergün sizlerle konuşup dertleşmek sanki piskolojik destek alıyorum hepinizi seviyorum öpüyorumm opuyorumnanaktan :1hug: :enbuyukkk:

sanal terapi alemine hoşgeldiniz hihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar maşallah bi yemek yiyip geldim 10 sayfa geçmiş... okuyorum okudukça sayfalarda çoğalıyo... maşallah maşallah 41 kere tü tü tüü :nazar:

slm kızlar herkese hayırlı kandıller
dun kontrole gıttık bebeğimle çok şükür hersey ıyı ve normal cıktı.2 hafat sonra detaylı ultrason ıstedı.
sızdende ıstedımı doktorunuz.merak ettım

Canım ben 18. haftada girdim aslında 18-22 hafta arası yapılıyormuş ve en iyisi de 20. haftadan sonra girmekmiş. Bizimki biraz erken oldu ama çok keyifli bir şey. Bebeğinin tüm organlarına bakacaklar. Sağlıklı gelişip gelişmediğini söyleyecekler. Allah korusun bebeklerimizde olabilecek iç organ hastalıklarının erken teşhisi için çok önemli bir taram. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın.

canım eşimiz işleri biraz ters gidiyo ona canım sıkkın hiç keyfim yok öle düşünüp duruyorum işte
ben düşündükçe yavrum kıpırdıyo Allah ım tabiki kimseyi rızıksız bırakmaz ama işte sıkılyorum

İnşallah dualarımız kabul olur canım hepimizin. Bu kriz Türkiye'yi teyet falan geçmedi arkadaşlar. Biz işlerimizin yoğunluğundan anlıyoruz krizin ne kadar da derin olduğunu, yılların büyük iş adamları eridi gitti, kaç müvekkilimiz iflas etti anlatamam.
Ama hayır görünende şer, şer görünende hayır vardır denir ya. Sen içini ferah tut. Mutlaka Allahım bebeğinin rıskını, hayırlı kazançla verir canım. Hepimiz birbirimiz için dua edeceğiz bu akşam. İnşallah hepimizin duaları kabul olur.

[

canım pek keyfim yok bugün
öle arada bakıp okuyorum

anladım cnm bende senden farksızım aslında.oyalanıyorum saati 3 yaptım daha yemek yapıcam işim var.ama yapasım yok.

herkesin kadir gecesi mübarek olsun hayırlara vesile olsun.
Rabbim bu gecenin hürmetine bebeklerimize hayırlı ömürler nasip etsin, sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin.
birbirimize dua etmeyi unutmayalım yerimseniben

cilveden nazdan bahsedenler olmuş galiba. bende cilve özürlüyüm, naz desen yanıma uğramamış. bizimki de romantikliğin kıyısından geçmemiş. işte böyle bir evlilik...
gece rüyamda birileri bana ilanı aşk ediyordu :roflol: eşimi aradım. rüyamı anlattım, ve sordum "ben romantizmi rüyalarımda görmek için mi evlendim?" ne cevap verse beğenirsiniz: "hani derler ya rüyanda görürsün diye..." :oklava:

Escoscum iyi şanslar:Saruboceq:

romantiklik nişanlılıkta oluyor galiba hayat kavgası başlayınca evlenince masraflar artınca romantiklik filan kalmıo.kız sen nasıl rüyalar görüosun demedimi kocan:))))))kıskanmadımı:)

ayy kızlar teşekkürler kızara bozara konuştumm, ok dedi bozularak başka bişi demedi müdür!! yaşasın!!! zemuszemusinşallah benim istediğim gibi olcak..

teşekkürler canım... limonlu şehriye 1 numara ben de de hep işe yarar..!

]

cnm gözün aydın çok sevindim müdürünün anlayışlı davranmasına.

cnm öyle zamanlar oluyor bazen bizde yaşadık ama inancını yitirmeyince Allah yeni bir kapı açıyor.Allah o kadar büyükki.şükür bize hemen yeni bir kapı açıldı.kalpten inanmak yeterli.

kızlar maşallah bi yemek yiyip geldim 10 sayfa geçmiş... okuyorum okudukça sayfalarda çoğalıyo... maşallah maşallah 41 kere tü tü tüü :nazar:

evet 2 gün girmeyince ipin ucu kaçıo.bende saatte bir okuyorum o yüzden.:nazar::enbuyukkk:

burcu canım bu arada kızçen hayırlı olsun canımmmmmm..... sağlıkla gelsin inşallahhhhh zemuszemus zemuszemus

kızlar şu hastane çıkışları var ya onlardan 1 tane alsak yetiyomu.

canım bence yeterli ama yanında mutlaka 2-3 tanede daha zıbın olsun malum neyle karşılaşıcağımızı bilmiyoruz... bide kaç gün kalacağımızıda bilmiyoruz tedarikli gitmekte fayda var bence...

Back
X