Sana da hayırlı kandiller limoncum.Kız senin bu nikin ağzımı sulandırıyo
:roflol::roflol:canım haklısın valla nerden bulduysam bu nicki. siteye üye olurken bir sürü isim yazdım kabul etmedi. en son limonu kabul etti. :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana da hayırlı kandiller limoncum.Kız senin bu nikin ağzımı sulandırıyo
canım eşimiz işleri biraz ters gidiyo ona canım sıkkın hiç keyfim yok öle düşünüp duruyorum işte
ben düşündükçe yavrum kıpırdıyo Allah ım tabiki kimseyi rızıksız bırakmaz ama işte sıkılyorum
İnş. bu gecenin hürmetine dualarımız kabul olur
iyiyiz tatlım sen nasılsın bakalım
iyiyiz canım.
aminnnnn
umarım herkesin duası kabu olur inş.
kendini hiç üzme canım benim... herşey olacağına varıyor illa ki.. hani bizim karınlarımızdaki sıpacıklar var ya, derler ki rızkıyla gelir... ben buna çok inandım.. canlı örneğiyim.. 33 yaşındayım bu güne kadar doğru düzgün bir işim olmadı.. ne zaman bu sıpa girdi hayatımıza herşey yolunda gitmeye başladı..
belki eşinin şimdiki işi kötü gidiyor ama allahım çok büyük daha güzel bir imkan çıkaracaktır karşınıza.. kalbini ferah tut sen.. dualarımız bugün herkesle birlikte senin için de olacak..
AMIN, Seninde kandilin mubarek olsun canim
burcu gözün aydın kızın olacakmış
evet kızım olacak sağol canım (papatyanın olayına benzemem umarım kız -erkek -kız ama dr eminim dedi.)
amin canım benim inş.
sağolasın
bu topik harika kızlar çok seviyorum hergün sizlerle konuşup dertleşmek sanki piskolojik destek alıyorum hepinizi seviyorum öpüyorumm opuyorumnanaktan :1hug: :enbuyukkk:
sanal terapi alemine hoşgeldiniz hihoyyythihoyyythihoyyyt
burcu gözün aydın kızın olacakmış
evet kızım olacak sağol canım (papatyanın olayına benzemem umarım kız -erkek -kız ama dr eminim dedi.)
sanal terapi alemine hoşgeldiniz hihoyyythihoyyythihoyyyt
hehe :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar herkesin kandili mübarek olsun
kızlar maşallah bi yemek yiyip geldim 10 sayfa geçmiş... okuyorum okudukça sayfalarda çoğalıyo... maşallah maşallah 41 kere tü tü tüü![]()
kızlar maşallah bi yemek yiyip geldim 10 sayfa geçmiş... okuyorum okudukça sayfalarda çoğalıyo... maşallah maşallah 41 kere tü tü tüü![]()
slm kızlar herkese hayırlı kandıller
dun kontrole gıttık bebeğimle çok şükür hersey ıyı ve normal cıktı.2 hafat sonra detaylı ultrason ıstedı.
sızdende ıstedımı doktorunuz.merak ettım
canım eşimiz işleri biraz ters gidiyo ona canım sıkkın hiç keyfim yok öle düşünüp duruyorum işte
ben düşündükçe yavrum kıpırdıyo Allah ım tabiki kimseyi rızıksız bırakmaz ama işte sıkılyorum
canım pek keyfim yok bugün
öle arada bakıp okuyorum
herkesin kadir gecesi mübarek olsun hayırlara vesile olsun.
Rabbim bu gecenin hürmetine bebeklerimize hayırlı ömürler nasip etsin, sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin.
birbirimize dua etmeyi unutmayalım yerimseniben
cilveden nazdan bahsedenler olmuş galiba. bende cilve özürlüyüm, naz desen yanıma uğramamış. bizimki de romantikliğin kıyısından geçmemiş. işte böyle bir evlilik...
gece rüyamda birileri bana ilanı aşk ediyordu :roflol: eşimi aradım. rüyamı anlattım, ve sordum "ben romantizmi rüyalarımda görmek için mi evlendim?" ne cevap verse beğenirsiniz: "hani derler ya rüyanda görürsün diye..."klava:
Escoscum iyi şanslar:Saruboceq:
romantiklik nişanlılıkta oluyor galiba hayat kavgası başlayınca evlenince masraflar artınca romantiklik filan kalmıo.kız sen nasıl rüyalar görüosun demedimi kocan:))))))kıskanmadımı:)
ayy kızlar teşekkürler kızara bozara konuştumm, ok dedi bozularak başka bişi demedi müdür!! yaşasın!!! zemuszemusinşallah benim istediğim gibi olcak..
teşekkürler canım... limonlu şehriye 1 numara ben de de hep işe yarar..!
]
cnm gözün aydın çok sevindim müdürünün anlayışlı davranmasına.
cnm öyle zamanlar oluyor bazen bizde yaşadık ama inancını yitirmeyince Allah yeni bir kapı açıyor.Allah o kadar büyükki.şükür bize hemen yeni bir kapı açıldı.kalpten inanmak yeterli.
evet 2 gün girmeyince ipin ucu kaçıo.bende saatte bir okuyorum o yüzden.:enbuyukkk:
ne yedin kız :) afiyer olsun
evet maşallah topiğimizee:lepi:
kızlar şu hastane çıkışları var ya onlardan 1 tane alsak yetiyomu.